Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JailBreak yaptım ama telefon elmada kaldı Şimdi tekrar 7.1 Beta 2 i kuruyorum.

Sıfırdan deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca 2 kere onay verme diye bir şey yok. Bana bir kere telefonda ki evasion iconuna tıkla dedi, tıkladım ve bir daha da bir şey sormadı. Bütün işlemleri yaptı " Done " dedi exit çıktı. ama telefon elma da kaldı tabi
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    simple modda göremezsin preferenceloader'ı expert'e gecmen lazım packages girdiğinda sağ üstteki simple kısmını bikere tıkla.
  • Temiz restoreden sonra işlem tamamdır.

JailBreak yüklendi.
  • 2/2 de takılıyor hep. ipad 2 wifi var. restore ettim, denemediğim şey kalmadı yine aynı yerde takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet arkadaşlar SBSettings'in iOS 7 temasına bir göz atmak isterseniz,
    Yapmanız gereken tek Şey Aşağıdaki Adresi Safari ile açmanız,
    ve sonra sizi Cydia'ya gönderecek Sonra Yükleme İşlemini Yapabilirsiniz..

SBSettings iOS 7 Theme :

Cydia Link : http://cydia.saurik.com/package/org.thebigboss.ios7sbstheme

Görüntü Aşağıda ki gibi :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Dediklerini yaptım fakat olmadı kardeş, yüklendi fakat çalışmadı hatta baştan falan başlattı hata verdi.

iPad bu arada, iphone'da denemedim.

• Ipad2 32 gb Wifi modelinde elmada takılma sorununu bu versiyonla da aşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

Ipad2 32 gb Wifi modelinde elmada takılma sorununu bu versiyonla da aşamadım

evet sorun çözülmedi aynı cihazda bende sorun yaşadım konuya yanlış bilgilendirme yapmış arkadaş girdigimde yeni sürümmü çıktı dedim :)
  • en son exit cıkıyor basıyorm reading kernel cıkıyor ipadde akabinde calculating offset cıkıyor yıne ipadde sonra restart atıyor ondan sonra surekli restart atar vaziyette kalıyor.. anlayamadım sorunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

evet sorun çözülmedi aynı cihazda bende sorun yaşadım konuya yanlış bilgilendirme yapmış arkadaş girdigimde yeni sürümmü çıktı dedim :)

yahu zaten hep benı bulur.. benım aldıgım cıhaza en son guncelleme, en son jaılbreak gelır.. andoıd alsam stock romdan baska bıse gelmez.. rootlanmaz bıle.. lanet gelsın her bı halt gıttı yedek aldım yede 400 mb ama uygulamaların hepsi uctu sımdı ısınyoksa yukle tekrar alayını..
  • Warning! We have reports that the iPad 2 (wifi) is not yet compatible with the jailbreak and will certainly get stuck in a reboot loop. Avoid trying evasi0n on that model till we make further investigations.
  • Hocam bende iPad'de denemedim iPad 2 Olduğu için şuan JB Yapamadım..
    iPhone'da deneme şansınız varsa deneyebilirsiniz..:)
  • quote:

Hocam bende iPad'de denemedim iPad 2 Olduğu için şuan JB Yapamadım..

iPhone 4s şu an 5s'im henüz gelmedi o yüzden sadece ipad3'ü ios7'ye geçirdim. Aslında şu flipcontrolcenter mı ne o çıksa bu sbsettings'e de gerek kalmayacak da bekliyoruz bakalım, teşekkürler
  • beyler TWEETBOT 3 kurup kullanabilen birisi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Hocam bende iPad'de denemedim iPad 2 Olduğu için şuan JB Yapamadım..

iPhone 4s şu an 5s'im henüz gelmedi o yüzden sadece ipad3'ü ios7'ye geçirdim. Aslında şu flipcontrolcenter mı ne o çıksa bu sbsettings'e de gerek kalmayacak da bekliyoruz bakalım, teşekkürler

Yakın bir tarihte çıkaracaklardır illa ki çünkü videodaki hali bile yeterli olacaktır şimdi beta olarak yayınsalar bile :)
    beklemedeyiz bizde :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

yahu zaten hep benı bulur.. benım aldıgım cıhaza en son guncelleme, en son jaılbreak gelır.. andoıd alsam stock romdan baska bıse gelmez.. rootlanmaz bıle.. lanet gelsın her bı halt gıttı yedek aldım yede 400 mb ama uygulamaların hepsi uctu sımdı ısınyoksa yukle tekrar alayını..

bende ios 6 jb yi bırakıp geçtim bu sürüme şimdi jb'siz kaldık elim hep kısayollara gidiyor :D uygulamalarımı yükledim jb bekliyorum inşallah uzun sürmez düzeltmeleri.

• http://www.mobypicture.com/user/rpetrich/view/16378202

baksana şunun güzelliğine bekliyoruz heyecanla
  • Evet gördüm hocam 16 sayfada youtube videosunu vermiştim :)
    heycanla bekliyoruz bakalım :)
    fazla bekletmeseler bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 26 Aralık 2013; 2:17:48 >
  • Avea yazisini nasil adimizi yaziyorduk ?? ifile ile yaptim ama olmadi. Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Arada Şöyle Bir Şey Takıldı Twitter'da

BöyLe olsa Güzel Olmaz mı :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • o kisayollara 3G, konum servisi.. eklenmedigi surece yemisim estetigi, gozumde 0!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.