Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degerli arkadaşlar ben jb yaptım herşey tam oldu yaw ben bu zeppelin i çokmerak ettim yüklemel istiyorum ama olmuyor acaba neden zeppelin adında bişşeylr buluyor ama onlarda kırmızı yazıyla kurulamaz gibi bişeyler diyor bilgisi olan varmı yardımcı olsa süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7.1 geldiğinde jailbrake devam eder mi yoksa 7.1 e özel jb mi beklemek gerekir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    hocam iphone 5s kurulmuyır neden acaba bi bilgin varmı ?
  • Hocam kullanım sana bağlı aynı işim sonu farklı olanlar birbirinden ayrı arasından 1 tane seç ve onayla beğenmedin diğeri dene yani kullanıcı belirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 27 Şubat 2014; 20:24:33 >
  • Beyler bu arada Vertex uygulaması geliştiricinin bizzat bana ulaşması ile repodan çıkartıldı. Ama sonrasında yazışmalarla kanka olacaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

hocam iphone 5s kurulmuyır neden acaba bi bilgin varmı ?

Hocam kışada bilgi verirsen bazen mesajları takip edemiyorum
  • Hocam pil yüzdesiyle ilgili bi tweak varmı ?

• Arkadaşlar az önce 6 tane tweak güncelledim . Güncelleme öncesi bişey yoktu ama şimdi ekranı kapatınca bişeyler oluyo ekran kapanmıyo yeniden açılıyo dokunmatik çalışmıyo . Hangi tweak sbep oluyo bilen var mı ?
  • khaille K kullanıcısına yanıt
    Sleepfx

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Sleepfx

teşekkürler
  • kalora kullanıcısına yanıt
    hiro ios 7 hocam kurulmuyor iphone 5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gosson -- 27 Şubat 2014; 21:52:08 >
  • quote:

Ekran görüntüsü eklermisin 2 tane icerik kurar yanında onları bulamıyor sizde demekki ekran görüntüsü ekle halledelim

• quote:

ben simdi denedim yukleniyor iconomatic diye bir ek ile birlikte yuklendi sorunsuz

• beyler hepinize kolay gelsin ya bişey soracam şu iphone veya ipad a cydiadan ne yüklüyorduk da usb olarak kullanabiliyorduk.? yani bende bi kaç ders videosu var ipad miniye atmak istiyorum nasıl yapacam ?
  • frht_frht kullanıcısına yanıt
    Pwntunes uygulaması ile ya da bilgisayardan iTools kullanarak atabilirsin video'ları.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Pwntunes uygulaması ile ya da bilgisayardan iTools kullanarak atabilirsin video'ları.

çok teşekkür ederim ,peki ifunbox var ordan atarsam yine açılırmı ? yani uzantısı farklı olma uyumsuz olma gibi bişey olur mu ?
  • HOCAM BUYUR HATA BUNDAN İBARET
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • frht_frht kullanıcısına yanıt
    iFunbox'u bilmiyorum da iTools çeviriyi yapar.

• quote:

HOCAM BUYUR HATA BUNDAN İBARET
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam bu gerekli olduğu için sizden iştiyor deb kurmayı biliyorsunuz mu bilmem ben vereyim

http://apt.modmyi.com/pool/main/c/com.idd.iconomatic/com.idd.iconomatic_0.9_iphoneos-arm.deb

bunu indir ve "/var/root/Media/Cydia/AutoInstall" bu dizine at telefonu kapat aç tamamdır sonra tekrar temayı kur

• quote:

Orijinalden alıntı: iBaba

hocam bitesms deb dosyası var mı ios 6 için. Sizin repodaki 7 için olan olmadı da

Buyur kardeşimhttp://limelinx.com/vmta

indir ve "/var/root/Media/Cydia/AutoInstall" bu dizine at telefonu kapat aç tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 28 Şubat 2014; 1:15:26 >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.