Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (484. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Hocam Şuan Kurulu mu Sizde "PkgBackup" :)
dediginiz gibi kurdum simgesi gözüküyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: balkanli
quote:
Hocam Şuan Kurulu mu Sizde "PkgBackup" :)
dediginiz gibi kurdum simgesi gözüküyor
Hocam Son Olarak Programa Girdiğinizde Sol Üstte Ayarlar Seçeneği Olması Lazım :)
DropBox'unuz İle Giriş Yapın :)
Sonra Telefonun Ayarlarından Neleri Yedeklemek İstiyorsanız Onları Seçin :)
Programa Girdiğinizde Üstteki Yeni Verdiğim Resimde ki Gibi Backup Seçeneğine Basmanız Yeterlidir :) -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HanStone
quote:
Backup Seçeneğine Tıklamadan da Yedek Alabilirsiniz :)
Automatic Backup Seçeneği Var :)
Orayı İşaretlediğiniz An Programa Ne Zaman Girerseniz O zaman Hemen Kendiliğinden yedek Alıyor :)
Hocam bi umut heyecanlandırdın beni ama yine atıyo artık bi köşeye yazim tweaklerimi sonra hepsini tekrar yuklerim.
Hocam Başlamış Ne Güzel İşte Yedek Almaya :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HanStone
quote:
Backup Seçeneğine Tıklamadan da Yedek Alabilirsiniz :)
Automatic Backup Seçeneği Var :)
Orayı İşaretlediğiniz An Programa Ne Zaman Girerseniz O zaman Hemen Kendiliğinden yedek Alıyor :)
Hocam bi umut heyecanlandırdın beni ama yine atıyo artık bi köşeye yazim tweaklerimi sonra hepsini tekrar yuklerim.
Hocam Başlamış Ne Güzel İşte Yedek Almaya :)
ama hemen atıyo uygulamadan :(
-
Merhaba öncelikle bi kaç aydır ipadim var bu konulara çok hakim değilim nedir de değildir diye biraz araştırdım aslında ben orjinal halini sevmeme rağmen neden herkes jailbreak yapmak istiyor?
Menü geçişlerinde, resimlerde, temalarda vb.... ufak tefek değişiklikler var aceba diyorum daha önemli yada kullanışlı değişiklikler ( tweak) varmı mesela flash bellek kullanılır mı? bir android sistemi gibi herşeye müdahale etme şansı verirmi? -
PKGBackup kurupta kullanamayanlardanım...
7.0.4 JB li 4S var. Fakat ne yaptıysam olmadı. Defalarca anlattığınız şekilde kurulum yapmama rağmen çalışmadı.
Ayrıca direk yedek alındığında bu yedeği nereye alıyor onu merak ediyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 22 Şubat 2014; 13:55:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
7.0.4 JB li 4S var. Fakat ne yaptıysam olmadı. Defalarca anlattığınız şekilde kurulum yapmama rağmen çalışmadı.
DropBox'a Atıyor Hocam :) -
quote:
quote:
DropBox'a Atıyor Hocam :)
Dropbox hesabı fln diyosunuz ama benim öyle bi hesabım yok? -
O zaman hemen açınhttp://dropbox.com/ :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead
O zaman hemen açınhttp://dropbox.com/ :)
Dropbox hesabı olmadan yedekleme yapmak istesek nolur peki? Nereye yedekler? -
Dropbox en garantisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
backup failed diyip kapanıyor :( -
Merhabalar tekrar birsey danismak icin burdayim :D acaba sizde multitasking gestures kullanirken kasma takilma oluyor mu ozellikle iphone 5 kullanicilari icin soruyorum. Arkadasimda ekranin alt tarafinda takiliyor ve arkadas takinti yapmis durumda. Tweak kaynakli mi telefondan mi ayarlari mi bozuk nedir bilgisi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim. Tesekkur ederim. (Alintilayarak cevap verirseniz memnun olurum. )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sserdark
backup failed diyip kapanıyor :(
Yalnız bana olmuyor demek ki bu saçma durum :) -
tam yedeklemeyi bitiriyor "compressing" kısmında küt diye hata verip kapanıyor :((((((( -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead
O zaman hemen açınhttp://dropbox.com/ :)
Dropbox hesabı olmadan yedekleme yapmak istesek nolur peki? Nereye yedekler?
var/mobile/Library/Preferences/PKGBackup
buraya kayit ediyor yedekleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X