Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akin_orta

quote:

Orijinalden alıntı: ilhant

arkadaşlar merhaba,

d-smart blu özelliğini jailbreak li olduğu için izin vermiyor verdiği hata (yayın haklarından dolayı jailbreak yapılmış cihazlarda içerik izlenememektedir hatası veriyor ) yardımcı olabilir misinz?

officer isimli tweaki deneyebilirsiniz. Hyi reposunda vardı

kardeşim dediğin officer i yükledim ama hiç bir şey değişmedi. :(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

http://www.iphonehellas.gr/51232/notification-privacy-cydia-tweak/

Hacı bu tweak ne işe yarıyor

Notification Privacy: Protect the contents of Push Notifications
    "The Notification Privacy is a Cydia tweak that allows you to customize the text of Push Notifications that appear on the Lock screen / Home screen and of course the Notification center to protect the contents from prying eyes."

Hocam adından anladığım kadarı ile bahsettiğiniz tweak, gelen bildirimleri maskeliyor. Yani x kişisinden gelen "Hocam nasılsın?" mesajı yerine ekranda istediğiniz bir bildirimi maske olarak kullanabiliyorsunuz. Meraklı gözlerden sakınmak için güzel bir tweak.
    Home, Lock ayrıca NC'da da çalışıyormuş.

• Beyler kilit ekranında bildirim geldiğinde arkaplanın siyahlaşmasını engelleyecek bi tweak yada ayar yokmu? Normal arka plan resminin üzerine gelsin istiyorum sözkonusu bildirimlerin.

Birde klasörleri açtığımızda arka planını blur yapacak bi tweak arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hepside sorunsuz ve lisanslı gözü kapalı kurun lisans ustası "fabius" büyük sunum yaptı bugün

Tamamı en son sürüm olarak eklendi

EKLENENLER

RetinaPad IOS7

iBlacklist İOS7

GÜNCELLENEN

Rich Text For Mail IOS7

VideoPane IOS7

HapticPro IOS7

ActionSlider for NC IOS7

Display Recorder IOS7

AndroidLock XT IOS7

BioLockdown I0S7

DisplayOut İOS7

biteSMS IOS7

Hocam öncelikle ellerine sağlık ve de kolay gelsin :) RetinaPad i yükleyemedim iPad ime hata veriyor. Zamanın olunca ilgilenirsen sevinirim. Gerçekten emeğine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkdaşlar 5s ve 5c için yayınlanan 7.0.5 güncellemesi ile bazı açıklar kapatılmış yabancı forumlarda jb 7.0.5 jb yapılmıyor uyarıları var..
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

d-smart blu özelliğini jailbreak li olduğu için izin vermiyor verdiği hata (yayın haklarından dolayı jailbreak yapılmış cihazlarda içerik izlenememektedir hatası veriyor ) yardımcı olabilir misinz?

arkadaşlar bilen varsa lütfen biri yardım etsin...
  • merhaba, ios7 de kilit ekranında müzik değiştirirken çıkan sesi kapatan bir tweak biliyor musunuz? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 30 Ocak 2014; 14:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Sırada ki Tweak Daha Yeni Çıkan Ve Bu Gün Uyguladığımız Bildirim Ekranına Takvimi Koyamamız Oldu :)
    Şimdi İse Buna Renk,Ortalama ve Küçültme Gibi Sağa Sola Çekme Gibi Kendimize Göre Ayarlayabiliyoruz..
    Lafı Fazla Uzatmadan Buyurun..

Repo : BigBoss

Tweak : NC Date Customizer 1.0-1

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kırmızı rengi veren uygulama nedir hocam?

Bende çalışmadı bu tweak?

• Dostlar activator de ekranı kilitle komutu verdiğim hareketi yapınca ekran kitleniyor ama kilit sesi gelmiyor, var mıdır bi çözümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Beyler kilit ekranında bildirim geldiğinde arkaplanın siyahlaşmasını engelleyecek bi tweak yada ayar yokmu? Normal arka plan resminin üzerine gelsin istiyorum sözkonusu bildirimlerin.

Birde klasörleri açtığımızda arka planını blur yapacak bi tweak arıyorum.

Şu bahsettiğim şey kimsenin dikkatini çekmiyor mu?

Bildirim yokken normal istediğim arka plan saat vs görünüyor. Fakat bi sms geldiğinde fln arka plan resmi görünemeyecek hale geliyor. Ekran siyahlaşıyor ve bildirimlerle beraber saat vs görünebiliyor. Fakat arka plan resmi hiç bi şekilde görünmüyor?!
  • ayarlar/bildirim merkezinde borsa, günün özeti falan filan kırsmından aktif etmen lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

arkadaşlar bilen varsa lütfen biri yardım etsin...

bulursan banada söyle kardeş.

• tweaklerinden birinde sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

tweaklerinden birinde sorun vardır.

Hocam 2 defa cevap verdin. Hangisi hangisine?

Bildirim ekranında takvim için dediğin yerde takvim seçeneği zaten yok.

Diğer olay içinse bu durum sadece bendemi böyle yoksa genel olarak herkestemi öyle?

SMS geldiğinde kilit ekranında arka plan görünmez bi hale geliyor. Resim görünmüyor.
  • vol : bilmemkaç

groovylock paylaşıyorsunuz acayip özeniyorum.temiz restore ettim ilk onu kurdum yok oğlu yok ,
    groovylock kuruyorum ayarlara gelmiyor ifun.dan görüyorum ama. Allah rızası için yardım edin ,
    şuan hiçbir uygulama umrumda değil taktım kafaya telefondan soğudum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahonda -- 30 Ocak 2014; 0:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

http://www.iphonehellas.gr/51232/notification-privacy-cydia-tweak/

Hacı bu tweak ne işe yarıyor

Notification Privacy: Protect the contents of Push Notifications
    "The Notification Privacy is a Cydia tweak that allows you to customize the text of Push Notifications that appear on the Lock screen / Home screen and of course the Notification center to protect the contents from prying eyes."

Hocam adından anladığım kadarı ile bahsettiğiniz tweak, gelen bildirimleri maskeliyor. Yani x kişisinden gelen "Hocam nasılsın?" mesajı yerine ekranda istediğiniz bir bildirimi maske olarak kullanabiliyorsunuz. Meraklı gözlerden sakınmak için güzel bir tweak.
    Home, Lock ayrıca NC'da da çalışıyormuş.

çok saol hocam

• Ben Yokken Baya Bir yardımcı Olmuşsun çok Sağolasın Yokluğumu Aratmamışsın :)
  • Güncellemelerin Gerçekten Güzel :)
    Kimse Senin Kadar Hızlı Çalışmıyor Bilesin :)
    Emeğine Sağlık :)
  • Hocam,hackyouriphone reposunu ekleyemiyorum,hata veriyor.Bi bilginiz var mı?

• Arkadasin telefonunda boyle bir sorun var neden olabilir? Birde dockshift calismiyor mesela. İphone 5
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.