Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar quickContact indirdim ama ayarlar menüsüne gelmiyor
  • Aga buda benim ekran 5 cihaz sürüm 7.0.4 sorun yok bende

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Battery Doctor Pro isteyenlerin ellerini göreyim onun birebir aynısı ikiz kardeşi 360 Battery Doctor IOS7 repomuzda fakat bunda "alkan45" kardeşimizin katkısı büyük
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bu tweak hangi tweakleri kaldırmaya sebep olur. Malum birçok tweakin yaptıklarını tek başına yapıyormuş. daha önce hiç kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar

Çok fazla repo eklemişsin. Son eklediğin bir veya iki repoyu silersen düzelir. Mümkün mertebe az repo eklersen sorun çıkmaz. Hem cydia daha çabuk açılır hem de bu hatayı almazsın.

ben cydia yı yenı kurdum ama kurdugum butun repolar boş gozukuyo hıcbırsey kuramıyorum. cydia ya ilk giridiğim zamanda hata veriyor bunun nedeni nedir acaba ? telefon 6.1.3. bi yardımcı olabılırmısınız ?

• hocam istanbulun yahoo kodu tuxx0014 girince yine aynı farklı bir yeri veriyor istediği full sayi heralde kodu ne istanbulun biliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

quote:

quote:

Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar

Çok fazla repo eklemişsin. Son eklediğin bir veya iki repoyu silersen düzelir. Mümkün mertebe az repo eklersen sorun çıkmaz. Hem cydia daha çabuk açılır hem de bu hatayı almazsın.

ben cydia yı yenı kurdum ama kurdugum butun repolar boş gozukuyo hıcbırsey kuramıyorum. cydia ya ilk giridiğim zamanda hata veriyor bunun nedeni nedir acaba ? telefon 6.1.3. bi yardımcı olabılırmısınız ?

repoların resmini atar mısın? Bakalım bir neler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

hocam istanbulun yahoo kodu tuxx0014 girince yine aynı farklı bir yeri veriyor istediği full sayi heralde kodu ne istanbulun biliyormusunuz

İstanbul 2344116
  • Kalora hocam exkey güncelleme yapacak mısınız tr klavye ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeeTrackData7 for Notification Center eklendi
  • quote:

Aga buda benim ekran 5 cihaz sürüm 7.0.4 sorun yok bende

Gerçekten ilginç. Bende hepsi üst üste biniyor. Üzerine basılı tutup kaldırdım hepsini ve tek olduğunda sorun yok. Birkaç tane seçtiğimde direk üst üste binme yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Kalora hocam exkey güncelleme yapacak mısınız tr klavye ile ilgili.

elime geçer geçmez repoda
  • Ağa birde bataryaya tıkla oradanda menü açılıyor sbsetting tarzı

• kalora kullanıcısına yanıt
    kardeşim yükledim ayarlarda gözükmüyor
  • quote:

kardeşim yükledim ayarlarda gözükmüyor

Neyi kurdun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

quote:

quote:

repoların resmini atar mısın? Bakalım bir neler var.

ilk resimdeki cydia ya girerken verdiği hata. son resimde anasayfada barrel cıktı onu ındırmek ıstedıgımde cıkan hata. su sorunu bı cozebılırsek cok guzel olur. simdiden tesekkur ederım
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• kalora kullanıcısına yanıt
    pardon kardeşim ya quickContact kurdum ayarlarda çıkmadı başka bi yöntemimi var
  • quote:

pardon kardeşim ya quickContact kurdum ayarlarda çıkmadı başka bi yöntemimi var

Ayarlarda çıkmaz, ekranı aşağı Çek Spotlight açar gibi ordan eklicen.

• quote:

Ağa birde bataryaya tıkla oradanda menü açılıyor sbsetting tarzı

Tamamdır hallettim. Daha önce update yapan dosya yapmamış, restartla oldu ve normal geldi. CCControls yeterli olduğu için değiştirmedim açıkcası.

• Hocam modmyi den aşagıyı sil üst yeterli
  • sinful ve ultrasn0w'u kaldırdığın zaman düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 24 Ocak 2014; 1:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.