Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (270. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
Battery Doctor Pro isteyenlerin ellerini göreyim onun birebir aynısı ikiz kardeşi 360 Battery Doctor IOS7 repomuzda fakat bunda "alkan45" kardeşimizin katkısı büyük
Bu tweak hangi tweakleri kaldırmaya sebep olur. Malum birçok tweakin yaptıklarını tek başına yapıyormuş. daha önce hiç kullanmadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Orijinalden alıntı: ihyanur
Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar
Çok fazla repo eklemişsin. Son eklediğin bir veya iki repoyu silersen düzelir. Mümkün mertebe az repo eklersen sorun çıkmaz. Hem cydia daha çabuk açılır hem de bu hatayı almazsın.
ben cydia yı yenı kurdum ama kurdugum butun repolar boş gozukuyo hıcbırsey kuramıyorum. cydia ya ilk giridiğim zamanda hata veriyor bunun nedeni nedir acaba ? telefon 6.1.3. bi yardımcı olabılırmısınız ?
-
hocam istanbulun yahoo kodu tuxx0014 girince yine aynı farklı bir yeri veriyor istediği full sayi heralde kodu ne istanbulun biliyormusunuzquote:
Orijinalden alıntı: myfrancoquote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
360 Battery saver7 ile ilgili, style kısmı çalışmıyor. Notification center'a bağlantı kısayollarını ekleyemedim. Sanırım update gelecektir
Ekleniyor hocam sıkıntı yok Ayarlar / Bildirim merkezi /360 battery save pro aktıf et
O açık zaten. Nedense CCdeki gibi wifi, 3G vs.. bağlantılar gözükmüyor. Gördüğün gibi, yeşil ve yuvarlak bir simge çıkıyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurr32
quote:
quote:
Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar
Çok fazla repo eklemişsin. Son eklediğin bir veya iki repoyu silersen düzelir. Mümkün mertebe az repo eklersen sorun çıkmaz. Hem cydia daha çabuk açılır hem de bu hatayı almazsın.
ben cydia yı yenı kurdum ama kurdugum butun repolar boş gozukuyo hıcbırsey kuramıyorum. cydia ya ilk giridiğim zamanda hata veriyor bunun nedeni nedir acaba ? telefon 6.1.3. bi yardımcı olabılırmısınız ?
repoların resmini atar mısın? Bakalım bir neler var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn
hocam istanbulun yahoo kodu tuxx0014 girince yine aynı farklı bir yeri veriyor istediği full sayi heralde kodu ne istanbulun biliyormusunuz
İstanbul 2344116 -
Kalora hocam exkey güncelleme yapacak mısınız tr klavye ile ilgili.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: erolalper
Kalora hocam exkey güncelleme yapacak mısınız tr klavye ile ilgili.
elime geçer geçmez repoda -
-
kardeşim yükledim ayarlarda gözükmüyor -
quote:
kardeşim yükledim ayarlarda gözükmüyor
Neyi kurdun hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onurr32
quote:
quote:
repoların resmini atar mısın? Bakalım bir neler var.
ilk resimdeki cydia ya girerken verdiği hata. son resimde anasayfada barrel cıktı onu ındırmek ıstedıgımde cıkan hata. su sorunu bı cozebılırsek cok guzel olur. simdiden tesekkur ederım
-
pardon kardeşim ya quickContact kurdum ayarlarda çıkmadı başka bi yöntemimi var -
quote:
pardon kardeşim ya quickContact kurdum ayarlarda çıkmadı başka bi yöntemimi var
Ayarlarda çıkmaz, ekranı aşağı Çek Spotlight açar gibi ordan eklicen.
-
Hocam modmyi den aşagıyı sil üst yeterliquote:
Orijinalden alıntı: erolalperquote:
pardon kardeşim ya quickContact kurdum ayarlarda çıkmadı başka bi yöntemimi var
Ayarlarda çıkmaz, ekranı aşağı Çek Spotlight açar gibi ordan eklicen.
Alıntıları Göster -
sinful ve ultrasn0w'u kaldırdığın zaman düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 24 Ocak 2014; 1:16:35 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X