Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

hocam ben simdi yaptım ama 77(seventy seven) ıda ytükledim winterboarda dan 77 yi aktif yapıcna sadece icionlar değişiyor widgets gelmiyo rekraan basılı tutuyorum yine gelmior ne yapıcam ;?

iwidgets adlı uygulama kurulu mu?

sağolun hocam bende vardı o arkdaşınkiyle çakışır diye silmiştim simdi bir daha yükleyeceğim
  • https://store.donanimhaber.com/54/23/c0/5423c0e315f4dfeaab867d2593fc81cf.jpg

Güzel bir tweak. İstediğiniz yerden not alabilmenize olanak tanıyor. Activatordan durum atıyorsunuz ve kaydettiğinizde direk notlara kaydediliyor. Ayarlarından keyboard'u açarsanız, notecreator'ı açtığınızda direk kalvye ile açılıyor. Bigboosda ücretsiz.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Battery Doctor Pro isteyenlerin ellerini göreyim onun birebir aynısı ikiz kardeşi 360 Battery Doctor IOS7 repomuzda fakat bunda "alkan45" kardeşimizin katkısı büyük
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Valla süper haber, ne diyelim

Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Valla süper haber, ne diyelim

Ellerinize sağlık.

Kurulum gerçekleşmedi birşeyi unuttum 1-2 dk tamam beklemede kalın repo ikonunuda ekleyim kuruluma arada kaynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 24 Ocak 2014; 0:12:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Ellerinize sağlık.

Kurulum gerçekleşmedi birşeyi unuttum 1-2 dk tamam beklemede kalın repo ikonunuda ekleyim kuruluma arada kaynar

Ben de onu diyecektim, dependicies verdi

• quote:

quote:

quote:

Ellerinize sağlık.

%60 hocam ekledim sıfır sorun olacak

• WeeTrackData7 For NC
    Müthiş bir tweak daha çıktı.Bildirim Merkezinden 3G data harcamasını takip etmemizi ve limit koymamızı sağlıyor.Ücretli bir tweak 1.99$ bigboss reposunda.kısa zamanda kalora reposunda görürüz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 24 Ocak 2014; 0:20:30 >
  • quote:

quote:

quote:

Ellerinize sağlık.

Tamamdır aga

• kalora kullanıcısına yanıt
    helal valla süpersin hocam emegeği geçen herkese teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: ilhant

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

yaa arkadaşlar şu sleepfx i kurdum herşey normal ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kurup deneyen var mı?

Aynı sorun bende de oldu kaldırdım.

arkadaşlar bu sorunun bir çözümü var mı?

cydiadan yukleyince bir kac kez kullanimdan sonra calismiyor
    benim elimde deb dosyasi var onu ifile ile kurunca sorunsuz calisiyor su an telefondan yaziyorum aksam eve gectimde hatirlatirsaniz dosyayi bir yere upload edeyim

veya su an aklima geldi mail adresini yaz bana emaille yolliyayim sana

serif61 dostum merhaba şu an müsaitsen çözümünü ytazabilir misin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

yaa arkadaşlar şu sleepfx i kurdum herşey normal ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kurup deneyen var mı?

Aynı sorun bende de oldu kaldırdım.

arkadaşlar bu sorunun bir çözümü var mı?

cydiadan yukleyince bir kac kez kullanimdan sonra calismiyor
    benim elimde deb dosyasi var onu ifile ile kurunca sorunsuz calisiyor su an telefondan yaziyorum aksam eve gectimde hatirlatirsaniz dosyayi bir yere upload edeyim

veya su an aklima geldi mail adresini yaz bana emaille yolliyayim sana

serif61 dostum merhaba şu an müsaitsen çözümünü ytazabilir misin ?

email adresini at ozelden sana dosyayi atayim

• QuickContacts IOS7 repoya eklendi
  • Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar

Çok fazla repo eklemişsin. Son eklediğin bir veya iki repoyu silersen düzelir. Mümkün mertebe az repo eklersen sorun çıkmaz. Hem cydia daha çabuk açılır hem de bu hatayı almazsın.

• SubtleLock (iOS 7) eklenmiştir .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Şimdi böyle bi hata aldım ve repoların içi boş yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar

Çok fazla repo eklemişsin. Son eklediğin bir veya iki repoyu silersen düzelir. Mümkün mertebe az repo eklersen sorun çıkmaz. Hem cydia daha çabuk açılır hem de bu hatayı almazsın.

sağol kardeşim bir tane sildim düzeldi

• 360 Battery saver7 ile ilgili, style kısmı çalışmıyor. Notification center'a bağlantı kısayollarını ekleyemedim. Sanırım update gelecektir
  • quote:

360 Battery saver7 ile ilgili, style kısmı çalışmıyor. Notification center'a bağlantı kısayollarını ekleyemedim. Sanırım update gelecektir

Ekleniyor hocam sıkıntı yok Ayarlar / Bildirim merkezi /360 battery save pro aktıf et
  • quote:

quote:

360 Battery saver7 ile ilgili, style kısmı çalışmıyor. Notification center'a bağlantı kısayollarını ekleyemedim. Sanırım update gelecektir

Ekleniyor hocam sıkıntı yok Ayarlar / Bildirim merkezi /360 battery save pro aktıf et

O açık zaten. Nedense CCdeki gibi wifi, 3G vs.. bağlantılar gözükmüyor. Gördüğün gibi, yeşil ve yuvarlak bir simge çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 24 Ocak 2014; 0:50:41 >

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.