Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Bu adreste olan pwntunes çalışıyor repo'ya eklermisiniz ?

http://cydia.myrepospace.com/JBpirate/

Not: Bir de hiç bir işlem yapmadan biri deneme sürümünü yükleyebilir mi bir açık var galiba.

iphoneyardım.com da ücretsiz dağıtılıyor ben yeni gmail hesabı açtım onun adresini ve şifresiyle cydia ya giriş yapıp elemana verdim bilgileri. kendisi aktifleştirdi sağolsun. son 48 saat yazıyordu sabah acele etmenizi öneririm

• Iş görecek bir tweak daha çıktı şimdilik ücretli beklemedeyiz[:D
    Tweak: exKEY
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 22 Ocak 2014; 20:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Bir Tema Daha Arkadaşlar :)
    Artık Lafı fazla Uzatmayacağım :)

Repo :http://repo.iphonerm.com

Tweak : Confect 1.0

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 22 Ocak 2014; 20:22:38 >

• ayarlardan iclouda girince 10 saniye sonra atıyor bu sorunu yaşayan varmı ?
  • treko kullanıcısına yanıt
    Adı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

ayarlardan iclouda girince 10 saniye sonra atıyor bu sorunu yaşayan varmı ?

Preference Organizer kullanıyrsan ondan yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: lahonda

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: lahonda

merhaba benim 2 sıkıntım yardımcı olursanız sevinirim

1) cydia.dan kurmak için tweak içine girince otomatik appstore atıyor ve game of war indirmemi istiyor. kalora'nın repoda başladı gerçi diğerlerinde de var..

2) appaddict sıkıntı yarattı , sildim tekrar kurmak istedim , ikon görülmüyor. aynı şey 25pp de kurduğum halde hiç göstermedi...

sbsetting ve winterboard kaldırdım ama sonuç değişmedi

1. ci için nocyads ı kurun düzelir

tşk ederim sorun çözüldü.
    @Omer_Faruk.
    @kalora
    2.cisi için artık @kalora arkadaşımızın dediği gibi başına bu dert gelen birinin yardımını bekleyeceğim..

Normalde kopya uygulama için yardım etmem ancak bu sorunun cevabı cydia substrate, substrate safe mode ve preference loader dosyalarının aynı anda güncellenmesi ile çözülür. Cydiadan kurulanlar kısmına girip expert mode'a geç, preference loader orada gözüküyor. Hepsini queue'a atıp tek seferde reinstall yapıp, cihazı yeniden başlat.

tşk ederim işe yaradı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahonda -- 22 Ocak 2014; 20:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

2- AppSync yüklü mü?
    Yüksek ihtimal yüklemişsinizdir ama.

yüklü ama çözümü my franco verdi tşk edrim ilgin için
  • evet kullanıyordum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

Iş görecek bir tweak daha çıktı şimdilik ücretli beklemedeyiz
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Usta adı nedir bunun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "exKey" Hocalar :) Kısa Bir Sürede Eklenir Kaloraya :)
  • Yeni Bir Tema Daha Ekleyelim Listeye :)
    Ghost Adı Üstünde Hayalet Görünmez Temalar :)

Repo : BigBoss

Tweak : Ghost Theme 1.0

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Ciddi Lama kullanıcısına yanıt
    Oradan aldım hocam teşekkür ederim ama adres vermek istemeyenler için alternatif olur diye düşündüm.

Not : Bu arada .com değil .net olucak adres.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Adı nedir?

Pardon unutmuşum
    exKEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 22 Ocak 2014; 20:52:45 >
  • Sırada ki Tema Siyah ve Kırmızı Görünümlü Diyebilirim,
    Aslında Göze Hoş Geliyor,
    Uygulama Çerçevelerinde Kırmızı Noktalar Var,
    Bu ise Temayı Hoş Kılıyor :)

Repo :http://repo.iphonerm.com

Tweak : 14K RED iOS7 1.0

• Arkadaşlar dün ayecon tema kurdum kaloradan . Sonra beğenmedim winterboard ayarlarını değiştirip orjinal temaya döndüm . Ve temayı sildim . Şu an sinyal çubuğu ayarlarda eski ios 6 sürümü gibi çalışıyor . Wifi barı zaten bi değişik . Normal masaüstüne gelince ios 7 sürümüne geri dönüyor . Tüm temaları kaldırdım . Wintetboard kaldırdım düzelmedi . restore etmek istemiyorum bilen varsa çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar dün ayecon tema kurdum kaloradan . Sonra beğenmedim winterboard ayarlarını değiştirip orjinal temaya döndüm . Ve temayı sildim . Şu an sinyal çubuğu ayarlarda eski ios 6 sürümü gibi çalışıyor . Wifi barı zaten bi değişik . Normal masaüstüne gelince ios 7 sürümüne geri dönüyor . Tüm temaları kaldırdım . Wintetboard kaldırdım düzelmedi . restore etmek istemiyorum bilen varsa çok iyi olacak

Hocam ifile veya itools ile aşağıdaki dizinde

/var/mobile/Library/Caches/com.apple.UIStatusBar dosyayı tamamen sil ve respring yap tamamdır .
  • alpr65 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam düzelmiş kendiliğinden ama tekrar olursa yaparım bu yöntemi sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Bu adreste olan pwntunes çalışıyor repo'ya eklermisiniz ?

http://cydia.myrepospace.com/JBpirate/

Not: Bir de hiç bir işlem yapmadan biri deneme sürümünü yükleyebilir mi bir açık var galiba.

iphoneyardım.com da ücretsiz dağıtılıyor ben yeni gmail hesabı açtım onun adresini ve şifresiyle cydia ya giriş yapıp elemana verdim bilgileri. kendisi aktifleştirdi sağolsun. son 48 saat yazıyordu sabah acele etmenizi öneririm

anlamadım kardeş bi yardımcı olurmusun

• kalora kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim işe yaradı gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.