Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız jailbreak yaptıktan sonra şarj resmen su oldu . Bir bakıyorum %86 2 dakka sonra birdaha bakıyorum %80 olmuş . Artık 1 gün kesinlikle dayanmıyor . Daha önce nerdeyse 1.5 gün çıkarıyordum.
  • Winterboardu gene tam ios 7 uyumlu yapamamislar. Bence winterboard daha ios 7 uyumlu degil zaten saurikte belirtmis. Bir suru fix bizi bekliyormus. Spotlight artik safe moda atmiyor ama bozuluyor. Ekranin altinda kaliyor bu sebeple dokunma islemine tepki vermiyor. Restart yapinca duzgun calisiyor ama sonra kendi kendine bozuluyor. Defalarca silip yukledim. Winterboardu kaldirinca sorun cozuluyor ama yukleyince spotlight gene bozuluyor. Sizinde basiniza boyle bir durum geldiyse winterboardan kaynaklaniyor. Sizleri bilgilendirme yapmak istedim. 250 tane uygulamam oldugu icin spotlight hiz acisindan bana cok faydali oluyor.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 16 Ocak 2014; 11:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Yalnız jailbreak yaptıktan sonra şarj resmen su oldu . Bir bakıyorum %86 2 dakka sonra birdaha bakıyorum %80 olmuş . Artık 1 gün kesinlikle dayanmıyor . Daha önce nerdeyse 1.5 gün çıkarıyordum.

Winterboard yuklu ise birde tema uyguladiysan winterboard su gibi sarj goturuyor. Winterboadu silince biraz rahatladi sarjim. Birde jb yaptiktan sonra sarjin daha hizli bitmesi normal tweakler yukleyerek bir suru ozellik katiyorsun hepsi arkaplanda calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 16 Ocak 2014; 11:17:18 >
  • https://store.donanimhaber.com/f8/eb/56/f8eb563b3711a6164a0876ab6bfa4de2.PNG
    arkadaşlar videopane(repo:kalora) yükleyemiyorum. resimdeki sorun çıkıyor. ne yapmam gerek?

• ugurgazi kullanıcısına yanıt
    foto açılmıyor dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Yalnız jailbreak yaptıktan sonra şarj resmen su oldu . Bir bakıyorum %86 2 dakka sonra birdaha bakıyorum %80 olmuş . Artık 1 gün kesinlikle dayanmıyor . Daha önce nerdeyse 1.5 gün çıkarıyordum.

Winterboard yuklu ise birde tema uyguladiysan winterboard su gibi sarj goturuyor. Winterboadu silince biraz rahatladi sarjim. Birde jb yaptiktan sonra sarjin daha hizli bitmesi normal tweakler yukleyerek bir suru ozellik katiyorsun hepsi arkaplanda calisiyor.

Yok hocam winterboard yüklü değil . Şarjın bu kadar çabuk bitmesi bence normal değil . Tekrardan temiz bir kurulum yapıcam . 3g, wifi gibi şebekeler kapalı iken bile su gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

kalora yada diğer yetkili arkadaşlar ios 7 için temalar yada widgetler pek ilgi alanınıza girmiyor sanırım :)

Bir tema konusu açmıştım. Fazla rağbet olmadı kayboldu gitti.
    1 hafta da uğraşmıştım üstelik

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    abi aynen tamam tweakler çalışıyor filan fazla yer ama güzel bir tweak daha yüklemeye korkar oldum. Devamlı çalışan tweakler çok yiyor CCquick Pro, Acivator , temalar gibi.
  • kernell kullanıcısına yanıt
    klavye için hangi tweak'i kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

kalora yada diğer yetkili arkadaşlar ios 7 için temalar yada widgetler pek ilgi alanınıza girmiyor sanırım :)

Bir tema konusu açmıştım. Fazla rağbet olmadı kayboldu gitti.
    1 hafta da uğraşmıştım üstelik

sende haklısın ilgi olmayın heveste olmuyor haliyle.. kolay gelsin ALLAH'a emanet olunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

Uste rakamlari koyan tweak ikeywi
    Siyah yapmayi saglayan tweak bloard
    Kucuk buyuk harf tweaki ise showcase

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 16 Ocak 2014; 14:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

Uste rakamlari koyan tweak keywi
    Siyah yapmayi saglayan tweak bloard
    Kucuk buyuk harf tweaki ise showcase

üste rakamları koyan tweak dediğin keywi bende ki repolarda yok, showcase tweak yükledim işe yaramadı bir kere büyük oluyor yine küçük oluyor harfler. eski haline dönmesin harf büyüklükleri yok mu öyle tweak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 16 Ocak 2014; 12:02:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

sağolun düzeldi

sende saol

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Orijinalden alıntı: akin_orta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akin_orta

quote:

Arkadaşlar, iphone'a ya da ipad'e yükleyebileceğimiz pc'mizdeki torrent programını bir şekilde kontrol edebileceğimiz bir tweak var mı? Başlatma durdurma vb şeyler için.

BigBoss reposunda BarMagnet tam da istediğiniz şey sanırım

zaten onu görünce aklıma geldi bu iş, çünkü onu indirdiğimde bağlantı sağlayamadım. O program ile nasıl bağlanabilirim?

https://remote.utorrent.com/signup
    Bu sayfada utorrent için anlatılmış uygulamanın ayarları

Tamamdır bakayım hocam sağ olun.

Teamviewer tek şifreyi de oluşturdum hocam sen de sağ ol

uottentte options>preferences>remote kısmına user ve pass yazacaksınız. Eğer user olmazsa farklı bir username deneyin.
    Ipadden ise :

https://remote.utorrent.com/

yapıp girilir.

Sağ olun hocam yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: sirseriii

foto açılmıyor dostum ?

Haber verdiğin için solasın. şimdi düzelmiştir umarım.

• kernell kullanıcısına yanıt
    Keywi yi yükledim olmadı bende iPad mini kullanıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Selam,,
    şöyle bir tweak var mı? şirket maillerine bağlandığım için passcode zorunlu. ama ibb cep trafik gibi uygulamalara lock screen den passcode girmeden ulaşmak istiyorum tanımladığım activator kısa yolları ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Evet.

http://modmyi.com/cydia/com.modmyi.ios7bars

bu bağlantıyı açın telden.

Yahu ben o link direk Cydia yükleme sayfasına yönlendirir sandım ama denedim o da yönlendirmiyor. Ben anlamadım ki bu nasıl iş bende görünen neden görünmüyor diğer arkadaşlarda. En son çare bende zaten yüklü olduğu için onun *.deb dosyasını nasıl alabileceğimi syleyen arkadaş olursa onu çıkarıp paylaşayım. Başka da bi çözüm gelmiyor aklıma.

hocam çözüldü mü sorunun ? bende de aynı durum var :)

• Hava durumu için kullandığınız widget'ın adı nedir?
  • konuyla alakasız ama , atıyorum abd app storunda olan bı urunu nasıl ındırebılırım ??
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.