Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam miniplayer ios7 yükledim ama nerden aktif ediyoruz nasıl açılıyor bir türlü bulamadım.
    telefon iphone 4s
  • garppit G kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan açın hocam ekrana gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehberdeki kisileri bir programla facebook fotoraflarini esitledim. Fakat rehberimde nosu olmadigi halde bilgisi geldi ornegin facebook mail adresi gibi. Rehberden silmek istiyorum. Isme girip duzenle dedigimde kisiyi sil cikmiyor ?? Nasil silebilerim????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Buradan Sanırım BatteryDoctorPro'nun iOS 7 İçin Güncellendiğini Söyleyebiliriz :)
    BatteryDoctorPro geliştirici tarafından iOS 7 için Onaylandı!
    Şimdi Cydia Üzerinden Gelmesini Bekleyeceğiz :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bu güzel haber işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• genel ayarlara girip facebook uygulamasına gelıp oradakı kısıler bolumunu kapatın düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Ayarlardan açın hocam ekrana gelir

miniplayer 3 ios7 yi yüklemiştim o açılmamıştı sildim miniplayer ios7 yi yükledim direk ekrana geldi. sorunum çözüldü.
    ilginiz için teşekkür ederim hocam.
  • şu anda tweaklerden değil de jb den dolayı yaşadığım gözle görülür problemler;

-kamerayı açtığımda sağ üstteki kamera objesinin üst kısmı silik,

-telefonun sol en üst tarafındaki direk sessize alma tuşuyla sessize alıyorum, sonra tekrar sesliye alıyorum, tekrar sessize aldığım zaman mesaj vs geldiğinde ses çıkarıyor sessiz modda olması rağmen,

-power tuşuna basılı tuttuğumda "kapatmak için kaydırın" yazını kaydırdığımda sonuna doğru gelince kare kare beyaz şekiller beliriyor.

Çok ince şeyler olduğunun farkındayım ama benim şu anda gözüme takılan temel şeyler bunlar, umarım yakında düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: garppit

hocam miniplayer ios7 yükledim ama nerden aktif ediyoruz nasıl açılıyor bir türlü bulamadım.
    telefon iphone 4s

Aynı Aşağıda ki Gibi Olacak :)
    Kenarda Bir Çıkıntı Olması lazım :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garppit

hocam miniplayer ios7 yükledim ama nerden aktif ediyoruz nasıl açılıyor bir türlü bulamadım.
    telefon iphone 4s

Aynı Aşağıda ki Gibi Olacak :)
    Kenarda Bir Çıkıntı Olması lazım :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

kullandığınız tema nedir hocam

• Buyurun Hocam :)

Repo : ModMyi

Tweak : Redsgn 1.0
  • miniplayer 3 ios7 yi yüklemiştim o açılmamıştı sildim miniplayer ios7 yi yükledim direk ekrana geldi. şuan sorunsuz kullanıyorum.
    sorun galiba "miniplayer3 ios7" de bendeki bir tweakle çakışıyor olabilir.
    ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.
  • Convergance Hands-On :
    Çıkacak Olan Yeni Bir Tweak'tan Kullanım Videosu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 13 Ocak 2014; 15:24:58 >
  • ios7li ipadi ios6ya döndürebilir miyim acaba? Yani bunun bir yolu var mı?
    İlk sayfayı okudum bu arada.
  • Cydia içinde de arattım kalora kısmında da arattım ama bu tweak gözükmedi. Güncellemeri yapıp terkrar arattım yine yok.
  • Classic Swetcher bende uyumsuz çalışıyor kullanınca menü donuyor Killbackround ile mi çakışıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 13 Ocak 2014; 15:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

Cydia içinde de arattım kalora kısmında da arattım ama bu tweak gözükmedi. Güncellemeri yapıp terkrar arattım yine yok.

Hangi Tweak 'i Arattınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Classic Swetcher bende uyumsuz çalışıyor kullanınca menü donuyor Killbackround ile mi çakışıyor acaba ?

Sanırım Killbackraund ile çakışıyor olabilir bir de kaldırıp deneyebilirseniz Sonucu yazarsınız:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Classic Swetcher bende uyumsuz çalışıyor kullanınca menü donuyor Killbackround ile mi çakışıyor acaba ?

Sanırım Killbackraund ile çakışıyor olabilir bir de kaldırıp deneyebilirseniz Sonucu yazarsınız:)

Yine olmadı maalesef :(
  • classickiller mı neydi ios 6 daki program kapatma tweak'i hocam .
  • istemediğim uygulamaları gizleyebileceğim bir tweak var mı.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.