Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipad air a yapıcam bunu ama korktum bir çok kişi elma da kaldı ya da garip garip hatalar alanlar var anlamadım beklemeli miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunA -- 23 Aralık 2013; 1:18:04 >
  • JB yi macbookumda sorunsuz şekilde yaptım, şimdi sorum şu olacak, iphone 5 ve ios 7 için en güzel programları neler ? ve installous tekrar açıldı mı ?? kapanmıştı sanırım en son
  • dnmhbrok kullanıcısına yanıt
    Evet çıktı hocam. Bu arada bende SBSettings de çalışmadı. 25PP den indirilen uygulamaları kurmuyor. Daha doğrusu kurdu gibi gösteriyor ama uygulamalarda görünmüyor. 1-2 haftaya herşey yoluna girer galiba.
  • i4 7.0.4 OTA ile güncelleyip JB de başarılı olan var mı ?
  • webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi appcake girdim orda ios 7 icin jailbreak cikti ama uygulamayi calistirmak icin appsyc cikmadi yazior beklemek en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak yapmadan önce kesinlikle telefonun yediğini almayı unutmayın.Benim telefonda elma da kaldı tekrar 7.0.4 ipsw yi yükledim sorunsuz bir şekilde jailbreak işlemi gerçekleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

i4 7.0.4 OTA ile güncelleyip JB de başarılı olan var mı ?

iPhone 4'ü bilmem ama 7.0.4 Ota ile Jb yi sorunsuzca yapanmar oldu. Ama Otalar büyük ölçüde elmada kalıyor

• konu başlığındaki tüm repoları ekledim ancak tweak arama girip her hangi tweak yazdığımda arama yapmıyor, yani sanki tüm repolar boş. Bu hususta bilgisi olan var mı ?
  • quote:

ben aynen öyle yaptım. OTA + JB
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

ben aynen öyle yaptım. OTA + JB

Bi sorun çıkmadı sanırım ?
    Cihaz iPhone 4 mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

JB yi macbookumda sorunsuz şekilde yaptım, şimdi sorum şu olacak, iphone 5 ve ios 7 için en güzel programları neler ? ve installous tekrar açıldı mı ?? kapanmıştı sanırım en son

Henüz sağlam çalışan tweak sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor. Hatta JB'de dahi düzeltmeler lazım. Bazı küçük çaplı sorunlar oluyor. 1 haftaya düzelir yavaştan yavaştan pek çoğu... JB için İlk güncelleme 2-3 güne kalmaz yayınlanır

• cihazım sprintten sim kilitli 3g ve sms ayarlarını nasııl yapabılrız
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

konu başlığındaki tüm repoları ekledim ancak tweak arama girip her hangi tweak yazdığımda arama yapmıyor, yani sanki tüm repolar boş. Bu hususta bilgisi olan var mı ?

Repo xsellize yi kaldır düzelir

Ayrıca 1saattir 1tweak 1uygulama bulamadım

• 10 gün sonra yeni jb cıkacak dıyolar o zaman restore edip tekrar mı kurmamız gerekecek
  • Arkadaşlar Cydia'dan hangi Tweake girsem yüklemek için hiç bir yere dokunmadığım halde reklamlara tıklamışım gibi app store'a yönlendiriyor. Bir türlü bişey yükleyemedim bu yüzden sizde de böyle mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: enesakkaya44

10 gün sonra yeni jb cıkacak dıyolar o zaman restore edip tekrar mı kurmamız gerekecek

Eğer Evasi0n ekibinin güncellemesiyse Cydia'dan yüklenir. Başka Jb aracıysa yeniden yükleme gerekebilir

• find my phone yok gibi??
  • Ben Geldim Hocam :)
    Benim Konu Bölüm Yetkilileri Tarafından Sana Yönlendirildi :)
    İyide Oldu Aslında Tek Konu Başlık Altında olması güzel :)

Şimdi Başlayalım Hani İkide Bir SprinBoard Uyarı Veriyordu Ya O Çözüldü..
    İkinci olarak SBSetting iOS 7 'de düzgün bir şekilde çalışıyor..
    iFile Düzgün Bir Şekilde Çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 23 Aralık 2013; 2:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: neozine

konu başlığındaki tüm repoları ekledim ancak tweak arama girip her hangi tweak yazdığımda arama yapmıyor, yani sanki tüm repolar boş. Bu hususta bilgisi olan var mı ?

Repo xsellize yi kaldır düzelir

Ayrıca 1saattir 1tweak 1uygulama bulamadım

Teşekkür ederim değerli kardeşim aynen öyle oldu, xsellize yi kaldırdım düzeldi bu xsellize nasıl bir virüs misali ise

• Ben de 4 gözle bekliyordum ama hemen kurmak icin cok erken. iOS 7 zaten uyum bakımından sorunlu, bir de bu hersey hazır olmadan aceleyle yayınlanması sorunların tuzu biberi olur

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.