Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yapıyorum jb.İlk kez yapıcam hade hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonum 4s ana ekrana dock kisminharoc 4 satir uygulama koyabiliyorum bunu 5 yapabilirmiyim eskiden sprintomize ile hallediyorduk ama hala cikmamis alternatifi filan var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

Beyler dosya icine dosya koymak icin folderenhancer haricinde tweak var mi folderenhancer calismiyor

betrfoldr var alternatif olarak.
    Ayrıca Ccclockopentoalarm adlı yeni bir uygulama çıktı bildirim merkezine alarmı açıp kapama özelliği kazandırıyor

Karses bu cccopenalrm midir neddir cikmadi bende reposu ney ki

• arkadaşlar telefonumu reboot edince pin kodunu girerken telefon takılıp kalıyor. Kapatıp açınca değil ama reboot edince oluyor. kapatıp açınca da tweakler kayboluyor. Bir yardım edin lütfen
  • quote:

Beyler telefonum 4s ana ekrana dock kisminharoc 4 satir uygulama koyabiliyorum bunu 5 yapabilirmiyim eskiden sprintomize ile hallediyorduk ama hala cikmamis alternatifi filan var mi ?

infinidock su an ios 7 de calisiyor bu gorevi yerine getiriyor

• Arkadaslar bitesms te cok güzel bırsey vardı mesaj listesindeyken basılı tutunca o kişiden gelen mesajları sesssize alıyordu

Mesaj geliyordu ama hiç uyarı vermiyordu yeni bitesms te bu özellik yok herlade bilgisi olan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Beyler telefonum 4s ana ekrana dock kisminharoc 4 satir uygulama koyabiliyorum bunu 5 yapabilirmiyim eskiden sprintomize ile hallediyorduk ama hala cikmamis alternatifi filan var mi ?

Hocam infinidock dock icinde sadece diye biliyirum ama ben bin deneyeyim

• Hocam betrfolder calismiyor dosya icine dosya koyamiyorum

• arkadaşlar telefonumu reboot edince pin kodunu girerken telefon takılıp kalıyor. Kapatıp açınca değil ama reboot edince oluyor. kapatıp açınca da tweakler kayboluyor. Bir yardım edin lütfen
  • CallBar 2.3-392

quote:

Changes:
    - Added basic iOS 7 support
    - Added support for iPhone 5S (arm64)

http://www.mediafire.com/download/l81b1lddshr5bwi/org.thebigboss.callbar_2.3-392_iphoneos-arm.deb

Kolara Repo'da da bulabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 4 Ocak 2014; 1:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

hocam safari ve mailin açılmaması olayı bende de oldu.. forumda bununla ilgili bi çözüm var uygularsanız düzelecektir.. diğer sıkıntı için cihazı kapatıp ses açma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak cihazı safe modda açın cydia geri geldiyse açıp Manage/Package kısmından sırayla Cydia Substrate ve Substrate Safe Modu Modify/Reinstall yapın..

Reinstall işe yaramadı hocam, restore tek çözüm gibi duruyor.

Bir de bunu dener misin. Kaybedecek bişey yok sonuçta.
    http://www.youtube.com/watch?v=tiPjZW5pPtk

O sorun çözüldü hocam, üstte editte yazdım nasıl çözdüğümü, şimdi tek sorunum safari ve mailin crash vermesi.

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    SpringBoard Settings'ten de yapabileceğinizi söylemiştim . Folder sekmesinin içinde Allow Nasted Folder ' ı ON konumuna getirin . Aslında betrfolder 'ın da yaptığı aynı şey . O tweak SB 'taki ayarı bu söylediğim şekile getiriyor .
  • sbrotator 7 hackyouriphone reposunda fullu yayimlandi
    hemen yukledim 5s destegide var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Hocam infinidock dock icinde sadece diye biliyirum ama ben bin deneyeyim

afedersin ben dock a koymaya calisiyorsun sandim
    su an icin menuye 5 koyan tweak yok

• Aptal sorunlar bitmiyor ya, cydiayı geri yükledim, diğer tweakler de görünür oldu ama yüklü olan hiçbir tweak cydia'nın "installed" kısmında görünmüyor. Yani yüklü olan hiçbir tweaki silemiyorum veya upgrade edemiyorum şu anda, mobile substratei de yükledim işe yaramadı. Delirecem ya, bir sorunu çözüyorum başka sorun çıkıyor. Bir yardım edin lütfen.

• quote:

Aptal sorunlar bitmiyor ya, cydiayı geri yükledim, diğer tweakler de görünür oldu ama yüklü olan hiçbir tweak cydia'nın "installed" kısmında görünmüyor. Yani yüklü olan hiçbir tweaki silemiyorum veya upgrade edemiyorum şu anda, mobile substratei de yükledim işe yaramadı. Delirecem ya, bir sorunu çözüyorum başka sorun çıkıyor. Bir yardım edin lütfen.

Yüklü olduğunu bildiğin bi tweaki tekrar arayıp install/reinstall yapıp çözebilirsin belkide ilk aklına gelen odur ama fikir vermek istedim.
  • abi ios 7 geçtiğime şimdi harbi pişman oldum 6.1.2deyken boş ram 700-650mb civarlarında gezerdi ne kadar uygulama açarsam açayım maximum 200 kadar düşerdi. şimdi ipad 3 cihazımda boş ram 530 civarlarında fifa most wanted gibi oyunlaru açınca 250 kalıo 5-6 sekme safari açarsamda 100 sınırına kadar gelıyo ve oyun kasmaya başlıyor ilk defa ram yzünden ipad 3 cihazim oyunda kastıgına şahit oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: koksal.e

Arkadaşlar şu tweak yeni çıkmış galiba sadece bigboss da buldum ama paralı. Ücretsiz bulan arkadaş varsa bana hangi repo da bulduğunu yazabilir mi?
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

neye yarıyor bu.control center beyaz oldu .bildirim merkezi siyah .iphone 4 gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Aptal sorunlar bitmiyor ya, cydiayı geri yükledim, diğer tweakler de görünür oldu ama yüklü olan hiçbir tweak cydia'nın "installed" kısmında görünmüyor. Yani yüklü olan hiçbir tweaki silemiyorum veya upgrade edemiyorum şu anda, mobile substratei de yükledim işe yaramadı. Delirecem ya, bir sorunu çözüyorum başka sorun çıkıyor. Bir yardım edin lütfen.

Yüklü olduğunu bildiğin bi tweaki tekrar arayıp install/reinstall yapıp çözebilirsin belkide ilk aklına gelen odur ama fikir vermek istedim.

Öyle yaptım, diğer bir konuda söylediği şekilde bir dosyayı silip reboot yaptım, safari ve mail düzeldi ama bütün uygulamalarım gitti şimdi de. iFileda Applicationstan bütün uygulamalarımı görebiliyorum, hiçbiri silinmemiş ama ana menüde görünmüyor hiçbiri. Vallaha restore yapsam hem daha az uğraştırırdı hem de böyle kafayı yemezsim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

SpringBoard Settings'ten de yapabileceğinizi söylemiştim . Folder sekmesinin içinde Allow Nasted Folder ' ı ON konumuna getirin . Aslında betrfolder 'ın da yaptığı aynı şey . O tweak SB 'taki ayarı bu söylediğim şekile getiriyor .

Hocam valla olmuyor bende bi program kendisi yuklemis ordan yapiyorum kendim yuklemedim bide bende applocker tarzi bisey var kilitleyen ama klasorler kilitli degil silsem olur muki
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.