Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu farkettim ki ios 6.1.3 cidden çok hızlı ve çok çok stabil.. Ha diyeceksiniz beta sürümü ama gm sürümünde çok değişmeyecek bence ve aynen böyle çıkacak.. Safari, sınırsız klasörleme ve yeni kısayollar olmasa geçilmez ios 7 ye ama ben 7.1 çıkana kadar geçmemeye karar verdim bu çok çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

safarideki sayfanın ileri geri seçeneklerini ios 6 da yapabilirmiyiz jb ile acaba ya da bunu yapabilen tarayıcı var mı

Galiba chrome da oluyordu

• quote:

teşekkürler hocam ios7 iyi güzel çok kolaylık sağlıyor fakat biraz ağır kalıyor ve bazı hatalar var tam oturana kadar ios6 kullanacağım galiba 7deki control centerı jb ile yapabilirsek uzun süre idare eder ios6

6.1.3 e jailbreak yok olsa ios 7 ye geçmem
    Bu arada chrome da yokmuş o özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 9 Eylül 2013; 20:27:05 >
  • Apple S serisine son verip sadece C serisine yogunlasabilir , normal iphone alamayan C versyonlarına yönelir plastik kasa normal iphone göre donanımsal kırpmalar vs...Bence S serisi gereksiz her sene 1 tane çıkartsın 1 tanede ucuzlatılmış versyon çıkartsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Apple S serisine son verip sadece C serisine yogunlasabilir , normal iphone alamayan C versyonlarına yönelir plastik kasa normal iphone göre donanımsal kırpmalar vs...Bence S serisi gereksiz her sene 1 tane çıkartsın 1 tanede ucuzlatılmış versyon çıkartsın.

keşke birde iphone 4.7inç versiyon filan olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    Yarın GM sürümü yüklersek final sürümüne OTA ile güncelleyebilecek miyiz? Tabi aralarında bir değişiklik olursa. Yoksa yine restore mu gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Yarın GM sürümü yüklersek final sürümüne OTA ile güncelleyebilecek miyiz? Tabi aralarında bir değişiklik olursa. Yoksa yine restore mu gerekecek?

gm sürümü final olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxsahin

quote:

GM ile Final sürümleri arasında çoğunlukla fark olmuyor. Ama bu GM = Final sürüm demek de değil.
  • quote:

quote:

quote:

GM ile Final sürümleri arasında çoğunlukla fark olmuyor. Ama bu GM = Final sürüm demek de değil.

o zaman gm sürümü son beta gibi bir şey diyebilir miyiz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman gm sürümü son beta gibi bir şey diyebilir miyiz?

Piyasaya sürülen ilk telefonlara fabrikada yüklenen yazılım oluyor.

• Arkadaslar iOS 6'dayım ve yarın gm telefonuma mı gelicek yoksa beta gibi itunes üzerinden mi kurucaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Apple S serisine son verip sadece C serisine yogunlasabilir , normal iphone alamayan C versyonlarına yönelir plastik kasa normal iphone göre donanımsal kırpmalar vs...Bence S serisi gereksiz her sene 1 tane çıkartsın 1 tanede ucuzlatılmış versyon çıkartsın.

sonrada dandroidlerden bi farkı kalmasın. bırak herkesde iphone sahibi olmayıversin. o kadar parayı kalite için döküyoruz. 5C modeli bile gereksiz ve apple gibi bir firmaya yakışmayacak cinsten

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    iPad 2'de çok fazla RAM kullanıyor sanırım bundan dolayı maksimum iki sekme açabiliyorsun, ondan sonra açtıkların öncekilerin RAM'den silinmesine yol açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

şimdi nasıl kurulucanı nereden neyi indiricemizi ve neler yapmamız gerektiğini anlatıcak bir baba yiğit varmı forumda

Kendi tel sürümüne uygun olarak firmware i indir sonra itunes üzerinden shift tuşuna basarak update e bas. indirdiğin dosyayı göster ve bekle. yedek almak istersen iyi olabilir tabi. udid olmadan elinde kalır mı kalır belli de olmaz. bence az bekle millet bir denesin udid olmadan onlarda sorun çıkmazsa yüklersin. (bu mantığı herkes takip eder dersen de kesin bir sabırsız çıkar )

peki bnde iphone 4 var türkiye cihazı ona uygun fw yi nereden indiricem kardeşim?

bu yukarıda bahsedilen linkler geldiğinde oralarda görürsün zaten merak etme

Alıntıları Göster
    arkadaşlar resmen ne zaman gelecek telefonlara ios 7 ? var mı net tarih?

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

arkadaşlar resmen ne zaman gelecek telefonlara ios 7 ? var mı net tarih?

bugün saat 15:00 gibi gm sürümünün yayımlanması bekleniyor. bazı kaynaklara göre cuma günü, bazılarına göreyse yaklaşık bir hafta sonra da final sürümü tüm kamuoyuna sunulacak

• quote:

chrome da olmaması kötü oldu
    7 çıkınca jb yayınlayacaklar gibi bir söylenti vardı galiba bu ios6için mi yoksa 7 için mi geçerliydi evaders yayınlayacaktı sanırım

chrome da var kullanıyorum ben
    sırf o özellikten dolayı kullanıyorum hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreYouMyMummy

quote:

chrome da olmaması kötü oldu
    7 çıkınca jb yayınlayacaklar gibi bir söylenti vardı galiba bu ios6için mi yoksa 7 için mi geçerliydi evaders yayınlayacaktı sanırım

chrome da var kullanıyorum ben
    sırf o özellikten dolayı kullanıyorum hatta

Alıntıları Göster
    GM sürümü Beta 6'dan güncelleyebilecek miyiz OTA ile?

• quote:

Final surum cikmadan gm surumune ota ile guncelleyemezsiniz

GM sürümüne OTA ile güncellenebilecek iOS 6 GM sürümü çıktığında ben öyle yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Final surum cikmadan gm surumune ota ile guncelleyemezsiniz

GM sürümüne OTA ile güncellenebilecek iOS 6 GM sürümü çıktığında ben öyle yapmıştım

Alıntıları Göster
    Zaten final sürümü çıkınca kim niye GM sürüm yüklesin? Saçma geldi.

Eğer 15:00 saati doğruysa. Az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 10 Eylül 2013; 11:34:32 >

• quote:

Zaten final sürümü çıkınca kim niye GM sürüm yüklesin? Saçma geldi.

Eğer 15:00 saati doğruysa. Az kaldı.

Alıntıları Göster
    akşam olsada 5s görsek
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.