Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Şuan kurulu düzen IOS 6' yı bırakıp 7' ye geçsek sorunsuz kullanabilir miyiz?

Beta versiyon oldugu icin %100 sorunsuz denemez ama şuan beta 6 günlük kullanım icin yeterli seviyede.tabi arada ufak tefek sorunlar oluyor.sonuc olarak gecip gecmemek kararı size kaliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Beyler bende 6.1.4 var Udid ve Developer hesabı olmadan beta 6'ya geçebilirmiyim?

Gecebilirsin

Peki nasıl ?

İlk Mesajda video'lu anlatım var ama orada Beta 1'e geçiş yapıyor aynı şekilde ben Beta 6'yımı kuracağım yoksa Beta 1'i kurup 6'yamı yükselteceğim.

Beta 5'in ipsw dosyasini indirip yukleyin daha sonra ota guncellemeyle beta 6'ya yukseltin

Beta1 yerine direkt beta 6 yüklese daha kolay değil mi
    Beta 1 kapandı zaten

Direk 6 yok en kesin 5i yukler 6 ya otadan gecer arkadas bosa kota harcamayim demis

Evet direk 6 yok.5'i indirip ota guncelleme yapmasi lazim

• En mantıklısı herkesin ortak kararı 5 yükleyip 6'ya güncellemek bende öyle yaparım artık ama önce Telefonu PC'ye bağlamak lazım nedense ITunes eşleşmiyor.

PC Win 7 yüklü Ipad'i takınca ITunes görüyor şarj etmiyor IPhone takınca şarj ediyor ITunes görmüyor.

ITunes'i güncelliyorum şimdi belki bi yararı olur.
  • iOS 6 nın hızı ve iOS 7 nin özellikleri birleşse harika birşey olur bu telefon.
  • Arkadaşlar size önerim ios 7 çıktığında telefonu restore yoluyla tamamen yeni bir iphone olarak kurun daha sorunsuz olur
  • Zorla bana da ios7 yükletiyosunuz ya hayırlısı 1GB dosyayı indirip bir deneyelim bakalım... Olmadı tekrar 6.1.3 indireceğiz...
  • turkcell rehber yedekleme sorunu vardı yani yedekleme sayfası açılmıyordu bu sorun düzeldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Arkadaşlar size önerim ios 7 çıktığında telefonu restore yoluyla tamamen yeni bir iphone olarak kurun daha sorunsuz olur

Çıksada kursak

• iPad 3 te güncellemeleri yapamıyorum. Beta ile ilgisi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar direkt beta6 yok, beta5'ten güncellemek lazım demişler ama direkt beta6 var, google'da küçük bir aramayla bulmak mümkün.
  • Arkadaşlar cihazım iphone 4 ios 7 gm çıkınca güncelleyimmi yani güncellersem takılma falan olur mu acaba ?

• Bilmem fark edildi mi ama muzik calardan sola surukleme yontemi ile muzik silinebiliyor beta 6 da... Ben yeni kesfetmiste olabilirim:)

• özellikle 3g ve hücresel butonlarını da ekleseler süper olacak. ama bunları bir sonraki versiyona saklıyorlar :(
  • Beyler neden bu galaksi duvar kağıdının çözünürlüğü bu kadar düşük? iPad 2'ye kurduğumda dedim iPad'in ekran çözünürlüğü sonraki nesiller kadar iyi değil ondan normaldir falan dedim ama geçen arkadaşın iPhone 5'ine kurduk ciddi anlamda güzel gözükmüyor. Üstelik yine videodaki gibi parallax olayının algılanabilitesi çok düşük.
  • ios 7 den ios 6.1.2 ye donebilirmiyim ?? 6.1.3 de jailbreak olmadigi icin donmek istemiyorum

iphone 4 ios 6.1 yuklu . IOS 7 yukleyip sonra tekrar IOS 6.1.2 yuklemek istiyorum . Mumkunmu SH kaydi falan diyorlar . Nasi oluyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminovkenan -- 23 Ağustos 2013; 1:35:02 >
  • 4S için IOS7 de yavaşlama takılma var mı arkadaşlar.

• bilmem ne kaydi aliy orsun falan diyorlar onla donmek mumkun olmuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

quote:

Orijinalden alıntı: eminovkenan

7 yüklersen sadece 6.1.3 ve 1.4 e dönebilirsin

bilmem ne kaydi aliyorsun SSH mi neydi bilmiyorum tam onla mumkun diyilmi ?
  • Dün gece ios 7 beta 6 birden bire aktivasyon ekranına geçti. Aktif etmek istediğimde de bu cihaz developer hesabı olmadan ios 7 yüklenmiş başarısız dedi. Ve gün itibariyle ios 6 ya dönüş yapmış bulunuyorum. Gitti herşey :s

• Beta 3den sonrasini yuklemedim beta 7 ciksinda bi daha yukleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 23 Ağustos 2013; 16:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.