Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios7 beta 5 yüklemiştim şimdi 6 görünce yükledim kısa sürdü beta 5 de arada elma resmi çıkıyordu sonra düzeliyordu ciddi bi sorun görmedim aslında ama tabiki hala istenilen performans seviyesinde degil
    günlük kullanımda pek sorun yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kilit açma sesinin gitmesinden ve kilidi açmak için kaydırın yazısından rahatsız olmayan bir ben miyim?

Ben yaziyi gormuyorum bile :D ekrani acar acmaz direk kaydiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı düzeltmişler nihayet 3 gün gidiyor şimdi

... ve sazan beklenir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

Şarjı düzeltmişler nihayet 3 gün gidiyor şimdi

... ve sazan beklenir...

ben bir hafta düşünmüştüm yinede teşekkürler
  • Merhabalar, ben daha önce bu sayfadan Beta 5'i yüklemiştim. Şimdi Beta 6'yı telefonumdan güncelleme yoluyla yüklememde bir sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35D

Merhabalar, ben daha önce bu sayfadan Beta 5'i yüklemiştim. Şimdi Beta 6'yı telefonumdan güncelleme yoluyla yüklememde bir sıkıntı olur mu?

Olmaz keyfine bak

• Eyvallah...
  • Beta 5 ten 6 ya ne değişik ilk var alıntı yaparak söyler misiniz

• Guncelleme ile iPhone 4S olan telefonum iPhone 5 oldu. Yenilik bu :D

Hocam 13MB'lik bir guncellemeydi bu Apple'in aciklamasina gore iTunes ve iCloud'da uygulama satin almada sorunlar varmis onun icin cikarilmis. Hissedilir bir yenilik yok

• iOS 6'daki stabilite ve hızı yakalayamacak bence 7. Umarım dediklerim olmaz...

• Arkadaşlar ben en son beta 3 e güncellemiştim. Şimdi cihazda güncellemeleri denetle diyorum. Yazılımınız güncel diyor. Beta 6 ya güncellemedim ki yazılımınız güncel diyor. Bi yardım eder misiniz?

• Kilit acarken ses cikmiyor, whatsapp da klavye eskiye donuyor ve bazen yazdiginiz yazilari gormuyorsunuz o kutucuk kayboluyor. Bir de onceden bildirim cubugunu indirip direk durum guncelleyebiliyordum simdi o paylasma butonu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

quote:

Orijinalden alıntı: yigit296

Arkadaşlar ben en son beta 3 e güncellemiştim. Şimdi cihazda güncellemeleri denetle diyorum. Yazılımınız güncel diyor. Beta 6 ya güncellemedim ki yazılımınız güncel diyor. Bi yardım eder misiniz?

Uygun yazılımı indirip itunes ile shift + günc. denetle yaparak güncelleyebilirsin

Hocam öyle güncellemek istemiyorum. OTA ile neden olmuyor anlamadım

• Beta6'da Rehbere bir kisiye tikladiginizda daha sonra duzenleye tiklayip asagiya dogru gittinizde atiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben en son beta 3 e güncellemiştim. Şimdi cihazda güncellemeleri denetle diyorum. Yazılımınız güncel diyor. Beta 6 ya güncellemedim ki yazılımınız güncel diyor. Bi yardım eder misiniz?

Uygun yazılımı indirip itunes ile shift + günc. denetle yaparak güncelleyebilirsin

Hocam öyle güncellemek istemiyorum. OTA ile neden olmuyor anlamadım

Wireless ile denedin mi

Denedim hocam. Beta 2 den 3 e geçerken de böyle olmuştu. Telefonu kapatıp açtığımda beta3 güncelleme butonu gelmişti. Şimdi de kapatıp açtım ama olmuyor

• Bende beta 6 kullanıyorum dediğiniz sorunların çoğu yok.
    Ne rehber sorunu var ne güncelleme ve app store sorunu var. Ve de kapatırkek o ses geliyor :D

Ama bende saat dahil saatin yanında her simge kayboldu wifi falan ama açıp kapatınca düzeldi.

Şuan resmen hiç bir sorun yok. Sadece 1-2 uygulama sorunu o da geliştiricilerle ilgili.
    Kusursuz gibi şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: YouCanOn

Bende beta 6 kullanıyorum dediğiniz sorunların çoğu yok.
    Ne rehber sorunu var ne güncelleme ve app store sorunu var. Ve de kapatırkek o ses geliyor :D

Ama bende saat dahil saatin yanında her simge kayboldu wifi falan ama açıp kapatınca düzeldi.

Şuan resmen hiç bir sorun yok. Sadece 1-2 uygulama sorunu o da geliştiricilerle ilgili.
    Kusursuz gibi şuan.

Allah nazardan saklasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Beta6'da Rehbere bir kisiye tikladiginizda daha sonra duzenleye tiklayip asagiya dogru gittinizde atiyor.

Hocam bende öyle bir sıkıntı yok. Cihaz iPhone 5

Bildirim çubuğundan iOS 6 daki gibi facebook durumunu neden güncelleyemiyoruz? O butonu nasıl getireceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Beta6'da Rehbere bir kisiye tikladiginizda daha sonra duzenleye tiklayip asagiya dogru gittinizde atiyor.

Bildirim çubuğundan iOS 6 daki gibi facebook durumunu neden güncelleyemiyoruz? O butonu nasıl getireceğiz?

Muhtemelen facebook ios7 guncellemesi alinca gelicektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Muhtemelen facebook ios7 guncellemesi alinca gelicektir

Tamam hocam teşekkür ederim. Kilit açma sesi yok. Bir de whatsapp da sıkıntı var ama o apple ile ilgili değil sanırım. Whatsapp ın güncellemesi lazım. Klavye eski klavye çıkıyor whatsapp da ve bazen yazı kutucuğu görünmüyor. Ne yazdığımı göremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.