Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman zaman Mesajlar uygulamasında kapanma yapıyor ve birdaha reset atmadan açılmıyor .
  • arkadaşlar selam

çok kısa roup geçeyim hemen :)

6.1.4 yüklü iphone 5 kullanıyorum

güncelleme dosyasını indirip itunes üzerinden direkt shift+güncellemeleri denetle deyip kursam uygulamalarım gider mi? telefonu sıfırlıyor mu komple?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

arkadaşlar selam

güncelleme dosyasını indirip itunes üzerinden direkt shift+güncellemeleri denetle deyip kursam uygulamalarım gider mi? telefonu sıfırlıyor mu komple?

Hic bir sey silinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: defected

arkadaşlar selam

Hic bir sey silinmez.

teşekkürler yükleyeyim bari :) yedekleri alayım yine de ne olur ne olmaz :)
  • arkadaşlar ios 7 ye güncelledim fakat operatör bulamıyor şu an cihaz. aranıyor diyor sadece

ne yapmam gerekir bununla ilgili?

güncellemeyi shift+güncellemeleri denetle ile yaptım
    cihaz avea'dan alınma içinde turkcell hat takılı

teşekkürler

@axt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 13 Ağustos 2013; 23:17:34 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    sim kartı takıp çıkartırmısın telefonuda bir kapat aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sim kartı takıp çıkartırmısın telefonuda bir kapat aç

evet düzeldi böyle teşekkürler

bir de hava durumu gelmiyor bildirim ekranında bu sorunu yaşayan var mı acaba?

bildirim merkezinden hava durumu ve borsa falan da kalkmış. hani acaba kapattım diye mi baktım, bulamadım
  • konum servislerinden kapalı olabilir kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 14 Ağustos 2013; 8:44:27 >
  • quote:

konum servislerinden kapalı olabilir kontrol edin

düzeldi
  • söyle söyleyeyim. genel olarak zaten iphone 4 ile 5 arasinda daglar kadar fark var teknik özellik olarakta ama, gene de ben eski iphone 4 e ilk ios7 yi kurduktan 2 dk sonra dönüs yapmistim sapitmisti. simdi 4 gündür ios7 beta 5 ama iphone 5 te kullaniyorum. herhangi bi kac uygulama disinda problem yok. skype twitter vs gbi sürekli kullanilan appler herseyi yakindan takip ettikleri icin hemen güncellemelerle destek vereceklerdir ios7 ye. arkadasimin 4S e kurduk ayni zamanda. bu ios7 gercekten canavar. gelecek yeni nesil iphone un esas bu uygulamayla en iyi perforrmans verecegini düsünürsek ki iphone son 3 cihazini asla cöpe attirmaz ama iphone 4 gene de cok stabil olmaz tahmin ediyorum, 4S ve 5 te genel olarak!!! pil bakimindan gerekli gelistirmeler kesin yapilmis denedigim ve okudugum kadariyla. olay söyle ki, bu sarj olayi özellikle iphone ve ya diger smartphonelarda kesinlikle size gelen cihazla direk baglantili, yani sizin sansiniz. nerdeyse ayni dakika icnde arkadasla aldigimz iphone 4 ü bi kac kere denemek icin full doldurup biraktik. bi kac saat icinde telefonlar ayni background calismasiyla, onda 91 bende 78 kalmisti. hersey ayni a dan z ye wifiden 3 g ye hatlara vs. sarj götüren o kadar ince detaylar var ki, mesela 3g teknolojisi oturmamis bi ilcede cihaz 3g ariyorsa sürekli ki bunu 3g aciksa otomatik yapiyor. (sürekli ekrandada görülen 3g den e ye düsme vs) sarji direk icer. öyle kalirsiniz telefonun sarji bisey yapmadan yüzde 30 indiyse. iste iphone bunu uyku modu girdikten bi kac dk sonra devre disi birakir jb yoksa. o yüzden s3 icer mesela sarji. neyse. bence gayet iyi, stabil, uyumlu. herkesi zaten mümkün edemezler önemli olanlar sarj saglamlik cökmeme vs. gerisi icin jb gene devreye girer. ama dedigim gibi final sürümüyle belki iphone 4 te oturur ios7 ama maalesef bi alex degil dedirtir gibi bu görünümde..

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
    şimdi ios 7 beta 5i kurduk diyelim. peki beta 6 çıktığında otomatik olarak güncelleme var uyarısı yapacak mı yoksa yine manuel mi yüklemek gerekiyor?
    belki daha önce sorulmuştur ama hepsini okuyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
    şimdi ios 7 beta 5i kurduk diyelim. peki beta 6 çıktığında otomatik olarak güncelleme var uyarısı yapacak mı yoksa yine manuel mi yüklemek gerekiyor?

hayır güncellemeler arası geçişi cihaz üstünden rahatlıkla yapabilirsin buraya kadar eminim. fakat tam sürüm çıktığında baştan kur yapacağız diye tahmin ediyorum
  • skype sorunu düzeldi bilginize.
  • Bilgisayarda eşzamanlamayla alakalı sorun yaşıyorum niyeyse. Bir kaç saat boyunca eşzamanla olarak bırakmıştım makina başında ama hala yapınca iptal etmeye karar verdim. Şimdi de iptal ediliyor yazıyor ve iptal etmiyor.

Ne yapacağımı şaşırdım vallahi yedekleme olayını bir türlü halledemedim.
  • 6.1.3 e geri döndüm.yedeklemeyi geri alamıyorum sürümünüz çok eski hatası veriyor
  • Mustyy-10 M kullanıcısına yanıt
    IOS 7'de yedek aldıysanız veya onun üzerine kurduysanız geri sürüme döndüğünüzde yeni sürümdeki yedeği alamazsınız. Daha önceki tarihlerde aldığınız bir yedek varsa onu deneyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bilgisayarda eşzamanlamayla alakalı sorun yaşıyorum niyeyse. Bir kaç saat boyunca eşzamanla olarak bırakmıştım makina başında ama hala yapınca iptal etmeye karar verdim. Şimdi de iptal ediliyor yazıyor ve iptal etmiyor.

Ne yapacağımı şaşırdım vallahi yedekleme olayını bir türlü halledemedim.

Ulen telefondan bi fabrika ayarlarına döneyim dedim sonrasında kayıtsız uyarısı verdi tekrardan eski hale dönüp yeni sürümü indirmek zorunda kaldım. Nasıl yapım bilmiyorum ama yeni sürüme geçince benim eski yedeklemeyi de almışım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

hayır güncellemeler arası geçişi cihaz üstünden rahatlıkla yapabilirsin buraya kadar eminim. fakat tam sürüm çıktığında baştan kur yapacağız diye tahmin ediyorum

yani yeni beta çıktığında güncelleme uyarısı gelecek ve cihaz üzerinden update edebileceğiz? doğru mudur? cevap için teşekkür ederim.
  • safari çok zamansız kendiğilinden kapanıyor, sinir bozucu bieşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

safari çok zamansız kendiğilinden kapanıyor, sinir bozucu bieşey...

Chrome un eski versiyonlarını denemiştim beğenmemiştim ama şu an tavsiye edenler sayesinde tekrar denedim veeeee :) bir daha bırakmam sanırım çok süper olmuş . Sanki safarinin fizik motorunu kullanıyor ve de öok kullanışlı tavsiye ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 15 Ağustos 2013; 13:02:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.