Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
344.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş çünkü Beta 4 gerçekten kötüydü.
  • Sürpriz Oldu :) Nasıl arkadaşlar yükleyenler düşüncelerinizi bekliyoruz?
  • Ekran acikken arama gelirse reddet var fakat kilitliyken gelen aramayi reddetme secenegi yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Sürpriz Oldu :) Nasıl arkadaşlar yükleyenler düşüncelerinizi bekliyoruz?

ben şuan ota üzerinden indiriyorum kurunca yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

Ekran acikken arama gelirse reddet var fakat kilitliyken gelen aramayi reddetme secenegi yok?

kilitliyken, kilit tuşuna iki kere basınca red oluyor zaten olmaması güzel ve mantıklı bence gereksiz yere tuş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasevinc

quote:

Şarj %20 olmasa bende yükleyecektim :)
    Telefon şarjda şuanda. Teşekkürelr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 6 Ağustos 2013; 21:34:12 >
  • Ayarlardaki simgeler değişmiş bir de kontrol merkezini uygulamalarda kapatma olayı getirilmiş ve sonunda yazdığım hatalardan biri çözülmüş şarkı sözleri artık düzgün gözüküyor!! :D başka bişe farketmedim yazılar aynı duruyo
    Birde yeni farkettim müzik çalarda şarkı çalarken adına dokunursanız yıldız lı kısım(begeni duzeyi) geliyor

EDIT: youtube daki üst üste binme sorunu yok olmuş twitter daki tuşlar düzelmiş
    Edit2: kapatma ekranı değişmiş animasyon gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 6 Ağustos 2013; 21:45:23 >
  • İniyor bakalım bukadar çabuk neler yapmışlar ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardasevinc

quote:

Şarj %20 olmasa bende yükleyecektim :)
    Telefon şarjda şuanda. Teşekkürelr.

ipad' ime kurdum yapılan değişikler biraz hız düzelmiş uygulama geçişleri ve bazı uygulama açılışlarındaki kasma giderilmiş şarj biraz daha iyi gibi geldi.ayarlarda bazı ikonlar değişmiş her geçen gün günlük kullanıma daha da yaklaşıyor restrart sorunları yok artık.

• Kurulum ekranı beyaz üzerine siyah olmuş, bu çok önemliydi
  • Müziklerdeki karakter problemi ile ilgili bana mail geldi bu problem hala devam ediyor mu diye
    "Does this issue also occur with iOS 7 beta 5 (11A4449a)? İf so, please provide a screenshot of the issue."
    BİRDE ÇOK YAVAŞ AÇILIYOR TELEFON 4S

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Kurulum ekranı beyaz üzerine siyah olmuş, bu çok önemliydi

Telefonun beyazsa oyle oluyor :)

Birde forumda islemler ( alinti vs) otomatik olmaktan cikmis saferide. Beta 4 te alintinin uzerinde durur durmaz islem yapiyordu. Kalkmis bu ozellik

• az önce gördüm beta 5i biraz sonra güncellemeye başlayacağım inşallah beta4de sms veya whatssap den mesaj geldiği zaman uyarılar ses herşey açık olduğu halde hiçbir uyarı gelmiyordu ikonların üstündeki kırmızılıktan başka umarım o sorun düzelmiştir.
  • beta 5 geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Birde forumda islemler ( alinti vs) otomatik olmaktan cikmis saferide. Beta 4 te alintinin uzerinde durur durmaz islem yapiyordu. Kalkmis bu ozellik

İphone 5 beyaz kullanıyorum, Beta1den beri ota güncelleme yapıyorum İLK DEFA beyaz üzerine siyah oldu. Oyüzden paylaştım.

• quote:

quote:

quote:

İphone 5 beyaz kullanıyorum, Beta1den beri ota güncelleme yapıyorum İLK DEFA beyaz üzerine siyah oldu. Oyüzden paylaştım.

Bende nedenini aciklayayim demistim. Yanlis anlasilma oldu galiba. Buyuk harfle yazmalar falan.

• *Ayarlar ekranındaki iconların renklendirmeleri değişmiş,

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende nedenini aciklayayim demistim. Yanlis anlasilma oldu galiba. Buyuk harfle yazmalar falan.

Yoo siz yanlış anlamışsınız , nedenini biliyorum. 4S ve 4 te güncelleme yaparken dediğiniz gibi cihaz rengine bakarak bu ekranı değiştiriyordu ama bunu iPHONE5'te yapmıyordu, şimdi yapıyor.

• *Bildirim geldiğinde dikkat edin animasyonlar düzelmiş, Beta 3'teki gibi olmuş beta4 te yukarıdaki bildirim butonu donuyordu!! .
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.