Şimdi Ara

iOS 7.1.2 den sürüm düşürme (downgrade)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım iPhone 4 16GB. Sürümümde 7.1.2 Jailbreaksızdır. Şimdi ben iOS 6 ya dönebilir miyim? Ankarada bu işi yapan teknik servis var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşersin yaz googla

• shsh kaydın varsa düşebilirsin, yoksa maalesef, 4.1 e düşürebilirsin anca o sürümde açık vardı
  • shsh kaydı ne oluyor? Zamanında 6.1.3 kullanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gfbmaxs

shsh kaydı ne oluyor? Zamanında 6.1.3 kullanmıştım.

Jb yapmışmıydın kullanırken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gfbmaxs

shsh kaydı ne oluyor? Zamanında 6.1.3 kullanmıştım.

6.1.3 kullanırken jb yaptıysan , Cydia belki otomatik olarak shsh kaydını almış olabilir. Tinyumbrella programı ile bir kontrol et. Eğer iOS 6 shsh dosyaları varsa, ifaith ile ipsw oluşturup iOS 6 ya dönebilirsin.

• Jailbreak yapmadım hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gfbmaxs kullanıcısına yanıt
    ikinci el mi aldın ? sıfır alıp yapmadıysan shsh kaydı olmaz. ama Tinyumbrella da bu durumda 4.1 sürümü çıkarır ancak ona geçiş yapabilirsin oda ölü zaten.
  • shsh kaydın var mı
  • Yok malesef

• SHSH kaydı olmadan downgrade yapma ile ilgili konu var forumda gerçi tethered bir gözatın

• Forumda mevcut. Fakat tethered olarak geliyor. Bizzat ben kendi iphone 4 üme yaptım, ios 7.1.2 den daha akıcı ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim fakat başta dediğim gibi tetheret olduğu için telefon kapanınca bilgisayardan boot ediyorsun.
     iOS 7.1.2 den sürüm düşürme (downgrade)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliksah93 -- 13 Aralık 2014; 14:44:26 >

• şarj durumu nasıl gidiyor 7.1.2 e göre? Birde bu orjinal ios 6 mu oluyor ?

edit: iOS 5.1.1 mi yoksa 6.1.3 e geçeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gfbmaxs -- 14 Aralık 2014; 15:48:46 >
  • Şarj konusunda kullanımda herhangi bir değişiklik görmedim. ios 7 ile aynı diyebilirim.
    İos 6.1.3 iphone 4 için yok, ben ios 5 değilde, 6.1.2'ye geçmeni öneririm. Appstore'da ios 5 destekli pek fazla uygulama kalmadı maalesef.
    Orjinal ios 6 mı ? -Benim incelememe göre ios 7 tabanında çalışıyor. Çünkü açılıştaki apple logosu ios7'deki logo ve itunes'a bağlama logosu da ios 7'ye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliksah93 -- 14 Aralık 2014; 18:01:59 >
  • Benim iphone 4s telefonun var sadece ios 5.1.1 jb yapilmis downgrade mumkun mu

• iphone 4s ios 8.1.1 den geri dönüş var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.