Şimdi Ara

IOS 7.0.4 Iphone Güncellemeden Restore Yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonumun sürümü 7.0.4 ve iTunes den restore yapınca 7.1.1 e yüklicek. O yüzden IOS 7.0.4 ıpsw dosyasını indirdim, jailbreak yaparak shsh kaydı aldırdım. DFU moda alıp shift + restore yapıp 7.0.4 ıpsw dosyasını seçtiğimde 'firmware dosyası uyumlu olmadığı için Iphone geri yüklenemedi' hatası alıyorum. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

• Bu sekilde yapamazsın. Cydia dan ilex rat yükleyecek restore edebilirsiniz. Veya pc den semi restore programı ile yapabilirsiniz. Jb li olmasa telefon üzerinden sifirlayabilirdiniz ama eğer 7.0.4 de kalmak istiyorsanız söylediğim yöntemlerden birini yapın. Ilex tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cydia dan openshsh de bisi var onu yukle, sonrahttp://semi-restore.com, burdan programi indir. Program cihazi taniyacaktir. Geri kalanini sen halledersin zaten
  • ReJim kullanıcısına yanıt
    Hocam Cydia dan restore yaptıktan sonra Jb yi silebilirmiyim? Jb'yi silmem için 7.1.1 mi yapmam gerekiyo?
  • Kn silmek için tek yol cihazı 7.1.1 yapmak. Başka yol yok. Eğer jb 7.0.4 kalsın derseniz söylediğim yöntemden birini yapın. Jb gitsin derseniz iTunes dan update yapın. Jb siz 7.0.4 kalsın derseniz olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende 7.0.4 de kalayım diye shsh kaydı almak için jb yapmışım. Demek boşaymış
  • Yapmanız gereken ayarlarsan iphone u sıfırla demekti. Ama jb li oldugundan artık yapamazsınız.

Siz ilex ile restore edin cydia bir kenarda kalsın. Rahatsız etmez. Bu arada jb candır. Kullanmayı öğrenin telefonunuz kendini aşsın 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Haklısınız ama bi yerde gördüğüm için öyle yaptım. Telefonu sıfırladıktan sonra cydia dan shsh kaydı alın diye. Yapmaz olaydım.

Peki şimdi neden telefondan sıfırla yamamam ? Jb kullanıcam artık hocam ilk defa yaptım ama oda elime yüzüme bulaştı
    Hocam kusura bakmayın çok oluyorum ama sizle konusurken Cydie dan bir şey yaptım tel sürekli kapanıp açılıyo elma logosu gelip gidiyo. Ne yapcam ? İyce batırdım bu sefer
  • :) al bozdun. Sorun yok kapatma tuşuna basın komple kapatın. Sonra ses açma tuşuna basili tutun ve öyle acın telefonu. Bu sekilde açılır. Cydia dan ilex ile restore edin. Düzelmezse update :(

Yok hocam olmuyo Bende şans olsa zaten kız doğardım. İlla update yaptıracak bize kendini. Cydia da bişe yapmadım +1 diyodu yüklencek bişe vardı yüklendi siyah ekranda sonra cydia yı açmamaya başladı kapattım tel i daha da açılmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.