Şimdi Ara

İos 6 yukledim artik edge ile baglanamiyorum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende cogu iphone kullanicisi gibi ios 6 yi gorunce yorumlari arastirmadan baliklama atladim. Ancak basima kimsede olmayan bi sorun cikti. Normalde fazla sarj yiyo diye 3g yi kapatip edge ile internet islerimi (whatsapp,twitter) goruyodum. Ancak ios 6 yi yukledikten sonra edge ile internete baglanamaz oldum. İlla 3g yide acmam gerekiyo ve haliyle sarjim su gibi gidiyo .. Bu konu hakkinda bi bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi acaba? Simdiden tesekkurler. Ayrica telefon modelim 4s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasil yani hocam, eskiden oldugu gibi 3g kapatma tusu yok mu yine?
    Veya tus var ama ise mi yaramiyor?
    Ben de i4u surekli edge ile kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İtakeİt

Bende cogu iphone kullanicisi gibi ios 6 yi gorunce yorumlari arastirmadan baliklama atladim. Ancak basima kimsede olmayan bi sorun cikti. Normalde fazla sarj yiyo diye 3g yi kapatip edge ile internet islerimi (whatsapp,twitter) goruyodum. Ancak ios 6 yi yukledikten sonra edge ile internete baglanamaz oldum. İlla 3g yide acmam gerekiyo ve haliyle sarjim su gibi gidiyo .. Bu konu hakkinda bi bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi acaba? Simdiden tesekkurler. Ayrica telefon modelim 4s

anlamadım hocam 3g kapatılıyor bende 4s kullanıyorum
  • Hocam kapatiliyor ona bisey demedimki. Ama 3g yi kapatip edge ile internete baglanamiyorum. Bikac saniye sonra E simgeside gidiyo sanki hucresel veriyi komple kapatmisim gibi davraniyo.

• quote:

Hocam kapatiliyor ona bisey demedimki. Ama 3g yi kapatip edge ile internete baglanamiyorum. Bikac saniye sonra E simgeside gidiyo sanki hucresel veriyi komple kapatmisim gibi davraniyo.

hı kusura bakma hatayı anlamadım açıklamamışsında tam.İlginç bi sorun hocam bende bi sorun yok yani istersen restore yap ama bu ios 6 nın hataları ne olcak böyle anlamıyorum betalar sorunların düzeltilmesi için değilmi her final sürümünde hatalar dolu...
  • Bende de aynı sorun vardı çözümü şöyle buldum. Edge açıyosun, wifi açıyosun bi ağa bağlandıktan sonra kapat wifi. Daha sonra telefonu kapat aç düzeliyor. Düzelmezse tersini dene, wifi aç önce sonra edge aç. Ben şuan normal eskisi gibi kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Bende de aynı sorun vardı çözümü şöyle buldum. Edge açıyosun, wifi açıyosun bi ağa bağlandıktan sonra kapat wifi. Daha sonra telefonu kapat aç düzeliyor. Düzelmezse tersini dene, wifi aç önce sonra edge aç. Ben şuan normal eskisi gibi kullanıyorum

Hocam ilgilendiginiz icin tesekkurler ama sonuc elde edemedim bu soylediginiz islemleri 3g yi hic acmadan yapiyoruz dimi? Sadece hucresel veri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bende de aynı sorun vardı çözümü şöyle buldum. Edge açıyosun, wifi açıyosun bi ağa bağlandıktan sonra kapat wifi. Daha sonra telefonu kapat aç düzeliyor. Düzelmezse tersini dene, wifi aç önce sonra edge aç. Ben şuan normal eskisi gibi kullanıyorum

Hocam ilgilendiginiz icin tesekkurler ama sonuc elde edemedim bu soylediginiz islemleri 3g yi hic acmadan yapiyoruz dimi? Sadece hucresel veri

Evet 3g açmadan oluyor. Ben sorunu öyle çözdüm 4s'te

• jailbreak çıkmadan 6 yüklememem için bir sebep daha okudum. teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Evet 3g açmadan oluyor. Ben sorunu öyle çözdüm 4s'te

Sen sansliymissin hocam bende ise yaramadi telefonu actigimda edge simgesi (E) gelmiyo bile. Yine de tesekkurler ilgilendigin icin 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Nasil yani hocam, eskiden oldugu gibi 3g kapatma tusu yok mu yine?
    Veya tus var ama ise mi yaramiyor?
    Ben de i4u surekli edge ile kullaniyorum

Hocam tus var da edgeyle internete baglanamiyorum illa 3g yi acmam gerekiyo. Edge etkisiz eleman gibi.

• Yokmudur bir cozumu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.