Bildirim
iOS 6 ve iOS 7 ile ilgili bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
telefonun çöp olur sölemedi deme aman aman ios 6 da kalın ios 7e geçenlerin halini diğer konularda görüyoruz iphone ilanlarına baktım bilhassa 4 ve 4s sahipleri ios 7 yükledikleri ve ios 6 ya da döndüremedikleri için satan bir kaç ilan gördüm bilginiz olsun yanılma ihtimalimde olabilir ama benim izlenimlerim öle istersen linkte verebilirim ilanlar için _____________________________ -
ister istemez gecıcez bende ip4 kullanıyorum bugune kadar ios6 sukur fazla takılma vs. olmadı ama ıos7 cıktı cıkalı herturlu aksama var restorede edemıyorum 7ye gecıcek bakalım artık _____________________________ -
öncelikle iOS7 hayranı biri olduğumu belirtmek isterim.i5 kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum(whatsapp dışında)
ama i4 kullanan arkadaşlarıma restore yapmama rağmen kasma sorununun önüne geçemedik.o yüzden i4 de iOS7 pişmanlık yaratabilir_____________________________ zamana göre değişir, değişmeyeceğini sandığın... -
Ben ios 7 gecmiştim ama beğenmeyince 6 ya geri döndüm. Belki biraz daha ileri de geçerim 7 ye ama şuan için sorum ios 6 da oyunlardaki performans ios 7de fark yaparmı? Akıcılık vs. _____________________________ -
Yokmu bilen :) _____________________________ -
Hiçbir fark olmaz. Hatta Iphone 4 olması sebebiyle IOS 7'de çoğu uygulamada akıcılığı kaybedersin. Bırak 6.1.3'te kalsın, kafan rahat olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hacı Fış Fış
İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone arama yaparken hoparlör açılıyor
- arayan numara yok ne demek
- iphone imei değiştirme
- uçak modunda alarm çalar mı
- arka planda uygulama yenileme kapatılırsa ne olur
- iphone 11 ios 26 alacak mı
- silinen numaraları geri getirme
- e sim nedir
- telefondan video izlerken ses gelmiyor
- iphone müzik indirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt