Şimdi Ara

iOs 6 Jailbreak Uyumlu Cydia Uygulamaları [GÜNCEL] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
25
Favori
59.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKys

arkadaşlar indirebildiğiniz tweakleri repolarla birlikte verirseniz daha pratik olabilir. mesela şuan iHacks reposundan Zephyr i indirdim. sıkıntı yok tertemiz çalışıyor. sonunda en gerekli 3 tweak imi indirdim o bana yeter :) gerisini 1 hafta sonra indirsem olur :D Ama insan duramıyor işte aramaya devam :D

Bir de benim gibi yeniler için ne işe yaradığına değinilirse iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro79

Tek tuşla arkaplandaki proları kapatma programı varmı arkadaşlar sbsetting kullanıyorum tşkler

Weekillbackground tweak'i işine yarar. Bir kaç mesaj önce bahsi geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 5 Şubat 2013; 13:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: muro79

Tek tuşla arkaplandaki proları kapatma programı varmı arkadaşlar sbsetting kullanıyorum tşkler

Weekillbackground tweak'i işine yarar. Bir kaç mesaj önce bahsi geçmişti.

Eyvallah kardeşim

• WeeKillBackground 4s çalışmadı bi türlü
    Siz hangi repodan indirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

WeeKillBackground 4s çalışmadı bi türlü

Bigboss tan indirmişim ben. Çaluşmadı derken inmedi mi, yoksa indi de çalışmadı mı?

Eğer indirenildiysen ayarlar/ bildirim den werkillbackground'u açman lazım önce. Sonra üstteki bildirim çubuğunda görünür hale geliyor. Üzerine basınca açık uygulsmaları kapatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

WeeKillBackground 4s çalışmadı bi türlü

Bigboss tan indirmişim ben. Çaluşmadı derken inmedi mi, yoksa indi de çalışmadı mı?

Eğer indirenildiysen ayarlar/ bildirim den werkillbackground'u açman lazım önce. Sonra üstteki bildirim çubuğunda görünür hale geliyor. Üzerine basınca açık uygulsmaları kapatıyor.

Bende bigbosstan indiriyorum
    Ayarlarda sekme yok
    Sıkıntı var

• cydiadaki ifile yada barrel gibi paralı tweakleri nasıl indiririz? ve whatspadi kurdum menüde whatsapp çıkmadııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

şu an

sbsettings
    auxo
    zephyr
    ifile
    zeppelin
    intelliscreenx
    barrel
    winterboard
    activator
    appsync

yükledim ama mesela intelliscreenx i ben satın almıştım şu an satın almalr konsunda skıntı var kapatmışlar toptan sistemi auxo yu da satın almak istiyorum ama kapalı şu an satın alma sistemi ne zaman açarlar acaba

Auxo'u dün bedavaya indirdim ama nerden hatırlayamadım şimdi. Sildim sonra, nc settings ile activator varken gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

şu an

sbsettings
    auxo
    zephyr
    ifile
    zeppelin
    intelliscreenx
    barrel
    winterboard
    activator
    appsync

yükledim ama mesela intelliscreenx i ben satın almıştım şu an satın almalr konsunda skıntı var kapatmışlar toptan sistemi auxo yu da satın almak istiyorum ama kapalı şu an satın alma sistemi ne zaman açarlar acaba

Auxo'u dün bedavaya indirdim ama nerden hatırlayamadım şimdi. Sildim sonra, nc settings ile activator varken gerek yok bence.

valla ben auxonun sistemini çok beğeniyorum app switcher filan satın almaya bakıyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AüK

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: GibsonRules

dostlar benim kullandığım tweak'ler sırasıyla şunlar;

activator
    app sync for ios 5+
    barrel
    dashboardx
    killbackround
    sbsettings
    zephyr

bunların tamamı ios 6.1 uyumlu ve çok stabil çalışıyor bende. 16 gb 4s kullanıyorum ve cihaz manyak güzel oldu diyebilirim. tek falso hava durumu çalışmıyor ama ona yapabileceğimiz birşey yok,bekleyeceğiz

Şimdiye kadar zephyr kullanmamıştım Senin mesajından sonra yükledim Hakikaten çok hoşuma gitti Teşekkür ederim

Arkadaşın yorumuna harfi harfine katılıyorum

teşekkür ederim beyler kolay gelsin :)

• Uygulama isimlerini yazarken ne işe yaradıklarınıda kısaca bahsederseniz benim gibi ilk jbsini yapanlara çok büyük fayda sağlamış olursunuz.

Şuan bende gayet güzel çalışıyor Jb. Tek sıkıntı hava durumu, onuda çözerseler tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

ben indirdim appsync bigboss da yok mu ben direk genel olarak arattım çıktı 5+ yı yükledim.

Hocam nasil yukledin kisaca anlatirmisin
  • Dashboard X de gayet güzel şu an
  • Installous yerine ne önerirsiniz?
  • quote:

Dashboard X de gayet güzel şu an

iyiymiş bu beğendim
  • Beyler bir tweak vardı, iPhoneu iPad gibi yatay kullanabiliyorduk ana ekranda. Adı neydi onun?
  • sbsetting iphone 5 de , yarım sayfa çıkıyor alt kısım boş , 5 e uygun uygulama çıkmadımı arkadaşlar ? Sorun ne ?
  • Arkadaşlar gridlock yok şu an ips 6 için bana ikonları nasıl istediğim gibi koyabileceğimi söyler misiniz ? Nasıl yapılır mu gridlock olaydı iyiydi
  • Konuyu açan arkadas niye eklemiyor yazılanları?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ncsettings için modmyi.com/cydia/ repoyu ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 5 Şubat 2013; 16:30:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.