Şimdi Ara

Ios 6 için büyük tuşlu klavye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone ve jb dünyasında çok yeniyim. ip5 ing klavyede yazarken çok zorlanıyorum. sürekli yandaki harflere basıyorum, her zaman yatay ekrana geçilmiyor malum. o yüzden daha büyük tuşlu bir klavye var mı ? tuş dizilişi 3 satır yerine 4 satırda olabilir hiç öenmli değil.

• Aynen iphone ile yazı yazmak işkence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

arkadaşlar iphone ve jb dünyasında çok yeniyim. ip5 ing klavyede yazarken çok zorlanıyorum. sürekli yandaki harflere basıyorum, her zaman yatay ekrana geçilmiyor malum. o yüzden daha büyük tuşlu bir klavye var mı ? tuş dizilişi 3 satır yerine 4 satırda olabilir hiç öenmli değil.

Ayarlar-Genel-Klavye bölümünden yeni ingilizce klavye ekleyin.Eski iphonelarda olan klavye zaten ingilizce.Daha rahat yazabilirsiniz büyük ihtimal
  • ekledim , ingilizce kalvyede zorlanıyorum , türkçeyi hiçmi hiç kullanamıyorum zaten :(
  • yok mu böyle bir klavye :(
  • bence de en ideali ingilizce klavye ile yazmak. Hele ki benim gibi parmaklar büyükse ve hızlı yazmayı seviyorsanız en ideali diyebilirim. Otomatik düzeltme de noktalı harfleri hallediyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

bence de en ideali ingilizce klavye ile yazmak. Hele ki benim gibi parmaklar büyükse ve hızlı yazmayı seviyorsanız en ideali diyebilirim. Otomatik düzeltme de noktalı harfleri hallediyor zaten

Türkçe klavye kullanıyorum ama aynı iOS6 öncesi halini yani İngilizceyle aynı herşeyi sadece Türkçe karekterler için basılı tutuyorsun ya neyse onları pek önemsemiyorum hızlı hızlı yazıyorum diye ama o normal klavyede bile yanlış tuşlara bastığım oluyor önceden böyle değildi öküzleşti parmaklarlarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

bence de en ideali ingilizce klavye ile yazmak. Hele ki benim gibi parmaklar büyükse ve hızlı yazmayı seviyorsanız en ideali diyebilirim. Otomatik düzeltme de noktalı harfleri hallediyor zaten

Türkçe klavye kullanıyorum ama aynı iOS6 öncesi halini yani İngilizceyle aynı herşeyi sadece Türkçe karekterler için basılı tutuyorsun ya neyse onları pek önemsemiyorum hızlı hızlı yazıyorum diye ama o normal klavyede bile yanlış tuşlara bastığım oluyor önceden böyle değildi öküzleşti parmaklarlarım

ben birde hızlı yazmaya çalışıyorsam toparlayamıyorum da

İyi ki ios6 ya jb geldi de biraz rahatladık. Birde büyüteçle uğraşıyorduk zamanında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

ben birde hızlı yazmaya çalışıyorsam toparlayamıyorum da

İyi ki ios6 ya jb geldi de biraz rahatladık. Birde büyüteçle uğraşıyorduk zamanında

Telefona yapmadım ya Jb iPod'ta var az önce Cydia'nın ağzına sıçtım sanırım gitti her şey bir restore atıcam ama sıkıntılı narin cihazlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.