Bildirim
iOS 6.1.3 mü Yoksa 5.1.1 mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3gs mi cihaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Septams
3gs mi cihaz
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3g var
bi bok yapılmıyor
yükselt gitsin -
bende 3gs var 5.1.1de ios 7nin çıkmasını bekliyorum ios 7yle birlikte ios7 ve 6.1.3e untethered jailbreak gelcek o zaman geçiş yapıcam ama en basit örnek google uygulamalarının bikaçı 5.1.1 artık desteklemiyor. google, google+, google maps bunlar ios 6 istiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
bende 3gs var 5.1.1de ios 7nin çıkmasını bekliyorum ios 7yle birlikte ios7 ve 6.1.3e untethered jailbreak gelcek o zaman geçiş yapıcam ama en basit örnek google uygulamalarının bikaçı 5.1.1 artık desteklemiyor. google, google+, google maps bunlar ios 6 istiyor
O konu kesin değil zaten google uygulamarina ihtiyacim yok.Benim tek ensişem tweaklerin hepsinin bu sürümde çalişmaması.
quote:
Orijinalden alıntı: Fahrenayk
quote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
bende 3gs var 5.1.1de ios 7nin çıkmasını bekliyorum ios 7yle birlikte ios7 ve 6.1.3e untethered jailbreak gelcek o zaman geçiş yapıcam ama en basit örnek google uygulamalarının bikaçı 5.1.1 artık desteklemiyor. google, google+, google maps bunlar ios 6 istiyor
O konu kesin değil zaten google uygulamarina ihtiyacim yok.Benim tek ensişem tweaklerin hepsinin bu sürümde çalişmaması.
o konuda bişey diyemicem ama şuana kadar kullandığım tweaklerde bi sıkıtı olmadı
-
iphone 4 için 6.1.2'den dün 5.1.1'e düştüm dünya vermış dedim. ios 6 çok kasıyor iphone 4'te. Yüklediğim hiçbir twek ve uygulamada sorun çıkarmadı. Sadece shazam ios 6 istedi. Onun da alternatifi olan soundhound programını yükledim sıkıntısız -
UP UP -
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
iphone 4 için 6.1.2'den dün 5.1.1'e düştüm dünya vermış dedim. ios 6 çok kasıyor iphone 4'te. Yüklediğim hiçbir twek ve uygulamada sorun çıkarmadı. Sadece shazam ios 6 istedi. Onun da alternatifi olan soundhound programını yükledim sıkıntısız
Teşekkürler zaten 5.1.1'e düşeceğim.Kuzenim saolsun neredeyse her sürümde SHS kaydı almış.
-
Çoğu uygulama çalışıyor, jb'li 4s'te 5.1.1 kullanıyorum. Son zamanlarda yüklediğim bir tek wechat çalışmadı. O da olmasın artık napalım, jb'den vazgeçemem.
Telefon 3GS ise 5.1.1 daha iyi olacaktır. Hem JB'de var. Oh mis
Evet arkadaşlar sürümü redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm hiçbir sorun çıkartmadan :) Jailbreak da yükledim.İşletim sistemi neredeyse hiç kasma yapmıyor İyi forumlar.
-
quote:
Evet arkadaşlar sürümü redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm hiçbir sorun çıkartmadan :) Jailbreak da yükledim.İşletim sistemi neredeyse hiç kasma yapmıyorİyi forumlar.
hocam şimdi bazı uygulamalar ios 6 istiyor yakın zamanda çoğu uygulama ios 7 isteyecek.
ios 5'deyken bu uygulamaları nasıl kuracağız bununla ilgili bir tweak var mı ? eğer varsa hiç durmadan ios 6.1.3'den 5.1.1 e geçeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
quote:
Evet arkadaşlar sürümü redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm hiçbir sorun çıkartmadan :) Jailbreak da yükledim.İşletim sistemi neredeyse hiç kasma yapmıyorİyi forumlar.
hocam şimdi bazı uygulamalar ios 6 istiyor yakın zamanda çoğu uygulama ios 7 isteyecek.
ios 5'deyken bu uygulamaları nasıl kuracağız bununla ilgili bir tweak var mı ? eğer varsa hiç durmadan ios 6.1.3'den 5.1.1 e geçeceğim
Yakın zaman dediğin 1-1,5 yıl çoğu uygulamanın ios 7 istemesi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
quote:
quote:
hocam 5.1.1'deyken shazam indiremedim ios 6 istedi.
alternatifi soundhound ise o kadar başarılı değil yavaş yavaş geçirmeye başlıyorlar
öyle bir tweak yok sanırım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
quote:
quote:
hocam 5.1.1'deyken shazam indiremedim ios 6 istedi.
alternatifi soundhound ise o kadar başarılı değil yavaş yavaş geçirmeye başlıyorlar
öyle bir tweak yok sanırım.
Zaman geçiyor artık iPhone 3gsde eskiyor.Normal bunlar ama bütün uygulamalar geçmesi bı 2 yılı bulur çünkü bütün görünüm değişti.Zaten baksanıza çoğu uygulama iOS 5de çalışıyor.Bana göre içinizi ferah tutun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X