Şimdi Ara

iOS 6.1.3 mü Yoksa 5.1.1 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru açık ve net.Sizce iphone mi 5.1.1 e dusureyimmi ? Herhangi bir tweak veya uygulama sürüm düşük diye sorun cikartmasindan korkuyorum.Fikirleri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3gs mi cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

3gs mi cihaz

Evet

• 3g var

bi bok yapılmıyor

yükselt gitsin
  • bende 3gs var 5.1.1de ios 7nin çıkmasını bekliyorum ios 7yle birlikte ios7 ve 6.1.3e untethered jailbreak gelcek o zaman geçiş yapıcam ama en basit örnek google uygulamalarının bikaçı 5.1.1 artık desteklemiyor. google, google+, google maps bunlar ios 6 istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

bende 3gs var 5.1.1de ios 7nin çıkmasını bekliyorum ios 7yle birlikte ios7 ve 6.1.3e untethered jailbreak gelcek o zaman geçiş yapıcam ama en basit örnek google uygulamalarının bikaçı 5.1.1 artık desteklemiyor. google, google+, google maps bunlar ios 6 istiyor

O konu kesin değil zaten google uygulamarina ihtiyacim yok.Benim tek ensişem tweaklerin hepsinin bu sürümde çalişmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

bende 3gs var 5.1.1de ios 7nin çıkmasını bekliyorum ios 7yle birlikte ios7 ve 6.1.3e untethered jailbreak gelcek o zaman geçiş yapıcam ama en basit örnek google uygulamalarının bikaçı 5.1.1 artık desteklemiyor. google, google+, google maps bunlar ios 6 istiyor

O konu kesin değil zaten google uygulamarina ihtiyacim yok.Benim tek ensişem tweaklerin hepsinin bu sürümde çalişmaması.

o konuda bişey diyemicem ama şuana kadar kullandığım tweaklerde bi sıkıtı olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    doblo 1.3 mü 1.9 mu almalıyım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4 için 6.1.2'den dün 5.1.1'e düştüm dünya vermış dedim. ios 6 çok kasıyor iphone 4'te. Yüklediğim hiçbir twek ve uygulamada sorun çıkarmadı. Sadece shazam ios 6 istedi. Onun da alternatifi olan soundhound programını yükledim sıkıntısız
  • UP UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

iphone 4 için 6.1.2'den dün 5.1.1'e düştüm dünya vermış dedim. ios 6 çok kasıyor iphone 4'te. Yüklediğim hiçbir twek ve uygulamada sorun çıkarmadı. Sadece shazam ios 6 istedi. Onun da alternatifi olan soundhound programını yükledim sıkıntısız

Teşekkürler zaten 5.1.1'e düşeceğim.Kuzenim saolsun neredeyse her sürümde SHS kaydı almış.

• Çoğu uygulama çalışıyor, jb'li 4s'te 5.1.1 kullanıyorum. Son zamanlarda yüklediğim bir tek wechat çalışmadı. O da olmasın artık napalım, jb'den vazgeçemem.

• Telefon 3GS ise 5.1.1 daha iyi olacaktır. Hem JB'de var. Oh mis

• Evet arkadaşlar sürümü redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm hiçbir sorun çıkartmadan :) Jailbreak da yükledim.İşletim sistemi neredeyse hiç kasma yapmıyor İyi forumlar.
  • quote:

Evet arkadaşlar sürümü redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm hiçbir sorun çıkartmadan :) Jailbreak da yükledim.İşletim sistemi neredeyse hiç kasma yapmıyor İyi forumlar.

hocam şimdi bazı uygulamalar ios 6 istiyor yakın zamanda çoğu uygulama ios 7 isteyecek.

ios 5'deyken bu uygulamaları nasıl kuracağız bununla ilgili bir tweak var mı ? eğer varsa hiç durmadan ios 6.1.3'den 5.1.1 e geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Evet arkadaşlar sürümü redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm hiçbir sorun çıkartmadan :) Jailbreak da yükledim.İşletim sistemi neredeyse hiç kasma yapmıyor İyi forumlar.

hocam şimdi bazı uygulamalar ios 6 istiyor yakın zamanda çoğu uygulama ios 7 isteyecek.

ios 5'deyken bu uygulamaları nasıl kuracağız bununla ilgili bir tweak var mı ? eğer varsa hiç durmadan ios 6.1.3'den 5.1.1 e geçeceğim

Yakın zaman dediğin 1-1,5 yıl çoğu uygulamanın ios 7 istemesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

quote:

hocam 5.1.1'deyken shazam indiremedim ios 6 istedi.

alternatifi soundhound ise o kadar başarılı değil yavaş yavaş geçirmeye başlıyorlar

öyle bir tweak yok sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

quote:

hocam 5.1.1'deyken shazam indiremedim ios 6 istedi.

alternatifi soundhound ise o kadar başarılı değil yavaş yavaş geçirmeye başlıyorlar

öyle bir tweak yok sanırım.

Zaman geçiyor artık iPhone 3gsde eskiyor.Normal bunlar ama bütün uygulamalar geçmesi bı 2 yılı bulur çünkü bütün görünüm değişti.Zaten baksanıza çoğu uygulama iOS 5de çalışıyor.Bana göre içinizi ferah tutun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.