Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
46.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Tabi para teklif etmezse. Ayrıca hemen sazan gibi atlamayın arkadaşlar. Yurtdışından hemen kullananlar olacaktır eğer olmuş bu derlerse yapın. Sonra elma logosuyla başbaşa kalmayın.
    Para teklif ederse winat9'dan kazandığım 3,45 TL'yi veririm. Yarın doğum günüm. Adamla mailleşirsek bir hediye istiyorum filan ayağıyla

Zaten Bizim Türkler Çıkmadan Bağış Yapmaz Yada Hiç Yapmaz Beleşe Konmak İsterler Ama Elbet Kesin Bir Bilgi Olmadan da Kimse Bağış Yapmaya Kalkışmayacaktır :)
    Umarım Doğum Günü Hediyenizi Alırsınız :)

zaten bedava olan uygulamaya neden para verelim ki bunun paralısı çıkarsa bugün yarın daha fazlasını kaktırmaya da çalışırlar ne bu yaa uygulamaya ver para jbye ver para telefona 2 milyar ver nefes almak bile parayla vermeyin para mara ücretsiz olan bişeye ayrıca senin bildiğin Türkler beleşe konmak isteyebilir ama herkes adına konuşma bilip bilmeden

Yavaş Gelin Efendi :)
    Bu Ne Şiddet Celal :)
    Herkes Adına Değil Genelleme Yaptım Sadece :)
    Bu arada İçine Siz Dahil Olmayabilirsiniz Sıkıntı Yok :)
    Ama İnanın JB'ye Bağış Yapanlar Hakkında Konuşmuştum Sıkıntı Yok Eğer ki Üzerinize Alındıysanız Özür Dilerim :)
    Ama Emin Ol Ben JB'ye Para Vermeyeceğim Sıkıntı Etme Sen Zaten Cavur'lar Ödeme Yapıyorlardır JB'ye,
    Ve Biriside Yükler Bir Upload Sitesine Bu Konu Altından da Takip Etmek İstiyorsanız Edersiniz :)
    O Zaman Size SağLıcakla Kalın diyorum VeSSelam.. :)

hahaha şiddet değil asla bütün herkesi içine alan konuşmaları sevmem sadece normalde paralı olan bişey olsa verelim ama bu zamana kadar beleş olupta şimdi paralı yapıyorsa olmaz bence bende hiç jb yapmadım inşallah çıkarsa yapacam nasip olursa sizde sağıcakla kalın kalpler kırılmasın asla size selam olsun from İzmir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Evet Cumartesi Büyük Gün :)

Cumartesi ya da bize göre pazar sabahı civarı. Millet JB için abancak, önce siteleri kilittlenecek. Ardından da Cydia serverları çökecek. Daha sonra da burada da "xxx reposu yüklenmiyor" ya da "cydia hata veriyor" gibi başlıklar dolup taşacak.

Aynen Geçen Dönem'de Çıkan Yaşanan Sorunlar Bu JB Çıktığında da Tekrarlanacaktır :)
    Cydia repolarını Çökerteceklerdir :)
    Forumda Açılacak Konuları Bir Önce ki JB'den biliyoruz :)
    Umarım Cumartesi Ama Emin Ol O Gece Veya O Gün İçerisinde Kimse Uyumayacaktır :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Tabi para teklif etmezse. Ayrıca hemen sazan gibi atlamayın arkadaşlar. Yurtdışından hemen kullananlar olacaktır eğer olmuş bu derlerse yapın. Sonra elma logosuyla başbaşa kalmayın.
    Para teklif ederse winat9'dan kazandığım 3,45 TL'yi veririm. Yarın doğum günüm. Adamla mailleşirsek bir hediye istiyorum filan ayağıyla

Zaten Bizim Türkler Çıkmadan Bağış Yapmaz Yada Hiç Yapmaz Beleşe Konmak İsterler Ama Elbet Kesin Bir Bilgi Olmadan da Kimse Bağış Yapmaya Kalkışmayacaktır :)
    Umarım Doğum Günü Hediyenizi Alırsınız :)

zaten bedava olan uygulamaya neden para verelim ki bunun paralısı çıkarsa bugün yarın daha fazlasını kaktırmaya da çalışırlar ne bu yaa uygulamaya ver para jbye ver para telefona 2 milyar ver nefes almak bile parayla vermeyin para mara ücretsiz olan bişeye ayrıca senin bildiğin Türkler beleşe konmak isteyebilir ama herkes adına konuşma bilip bilmeden

Yavaş Gelin Efendi :)
    Bu Ne Şiddet Celal :)
    Herkes Adına Değil Genelleme Yaptım Sadece :)
    Bu arada İçine Siz Dahil Olmayabilirsiniz Sıkıntı Yok :)
    Ama İnanın JB'ye Bağış Yapanlar Hakkında Konuşmuştum Sıkıntı Yok Eğer ki Üzerinize Alındıysanız Özür Dilerim :)
    Ama Emin Ol Ben JB'ye Para Vermeyeceğim Sıkıntı Etme Sen Zaten Cavur'lar Ödeme Yapıyorlardır JB'ye,
    Ve Biriside Yükler Bir Upload Sitesine Bu Konu Altından da Takip Etmek İstiyorsanız Edersiniz :)
    O Zaman Size SağLıcakla Kalın diyorum VeSSelam.. :)

hahaha şiddet değil asla bütün herkesi içine alan konuşmaları sevmem sadece normalde paralı olan bişey olsa verelim ama bu zamana kadar beleş olupta şimdi paralı yapıyorsa olmaz bence bende hiç jb yapmadım inşallah çıkarsa yapacam nasip olursa sizde sağıcakla kalın kalpler kırılmasın asla size selam olsun from İzmir ;)

Denizli'den İzmir'e Selam Olsun O Zaman :)
    Kalpler Tabikide Kırılmasın Bir JB Uğruna Birde :)
    Cumartesi Gecesi Olsun Bir de Hayırlısı İle JB Yapalım Artık :)

• inşallah inşallah w.a.s ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Evet Cumartesi Büyük Gün :)

Cumartesi ya da bize göre pazar sabahı civarı. Millet JB için abancak, önce siteleri kilittlenecek. Ardından da Cydia serverları çökecek. Daha sonra da burada da "xxx reposu yüklenmiyor" ya da "cydia hata veriyor" gibi başlıklar dolup taşacak.

Aynen Geçen Dönem'de Çıkan Yaşanan Sorunlar Bu JB Çıktığında da Tekrarlanacaktır :)
    Cydia repolarını Çökerteceklerdir :)
    Forumda Açılacak Konuları Bir Önce ki JB'den biliyoruz :)
    Umarım Cumartesi Ama Emin Ol O Gece Veya O Gün İçerisinde Kimse Uyumayacaktır :D

Kesinlikle, sabahın ilk ışıklarına doğru konular açılmaya başlar.

• Cumartesi yolda olacam olmadı bu ya
  • Gelsin ama değil mi ya ? Ben yavaştan indireyim İgo Turkey ' i.
  • hocam cahilliğime verin ilk defa jb yapacagım fakat önceki seferde jb bu şekilde mi çıktı bekle bekle o diyo ben çıkarcam sonra diyo yapmıcam biri çıkıyo takip ediyoruz o şekilde yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slck55

hocam cahilliğime verin ilk defa jb yapacagım fakat önceki seferde jb bu şekilde mi çıktı bekle bekle o diyo ben çıkarcam sonra diyo yapmıcam biri çıkıyo takip ediyoruz o şekilde yani :)

Bekletiyorlar dostum, bunun birden fazla sebebi var.Bağışların artmasını istiyorlar, yeni açıkları kapattırmamak için filan bekletiyorlar, sinemaya gidiyorlar bekletiyorlar.. bekletiyorlar yani...
  • Jailbreak aracını sadece destekçileri için yayınlayacakmış. Bağış yapın, kahve alın diye saçmalıklarda bulunuyor. Umarım şakasına diyordur. Can sıkıcı olmaya başladı aam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Elbet Destekçilerden Bir tanesi Bu JB Herkes İçin Paylaşacaktır :)
  • ios7'den önce JB çıkmaaaz :) bu adamda dolandırıcının teki boşuna ümitlenmeyin :)
  • Her 10 dkda bir giriyorum yeni birşey var mı diye Neymiş bu jb ya yüklemeden akıllı telefon kullandığımı hissedemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da fos..

• quote:

Elbet Destekçilerden Bir tanesi Bu JB Herkes İçin Paylaşacaktır :)

bunun fake olduğunu, donation almadığını winocm twitter dan defalarca belirtti siz hala ne diyorsunuz..

• hocam yeni bişeyler yazdı bi zahmet çevirin yaw
  • jealbreak bedava diyor. Bağış yapanlara bir jealbreak aracı veriyorum diyor.
  • Suyunu çıkardı çıkar artık sende kurtul bizde
  • Hocam adam bağış yapana sayfanın adresini veri cem diyor. Bağış yapana aracı değil . Her neyse adamın tavırları hoş değil biraz para göz gibi yakında belli olur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Hocam adam bağış yapana sayfanın adresini veri cem diyor. Bağış yapana aracı değil . Her neyse adamın tavırları hoş değil biraz para göz gibi yakında belli olur zaten

Birşey değişmiyor ki indirdikten sonra upload edilebilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.