Bildirim
İOS 5 yükledikten sonra Cydia silindi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Silinmesi normal, tekrardan jailbreak yapman lazim. Forumda konulari mevcut, arastirmani oneririm. -
gülesim geldi sabah sabah
-
forumu araştırdım telefondan söylenen siteye gidiyorum fakat fakat herhangi bir yükleme linki veya butonu göremiyorum resimli varsa yardımcı olursanızsa sevinirm.Tşk edr -
Dostum şimdi bu bahsettiklerini anlatsak 2 saat sürer sen en iyisi arama kısmına ios5 jailbreak yaz detaylı anlatımlar mevcut.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
gülesim geldi sabah sabah
benim sorummu sizi güldürdü ne mutlu bana sizi güldürebilmişim.zaten hep ağlanacak halimize gülüyoruz.Bilmiyorum saygı değer arkadaşım çokmu ayıp acaba :((((( -
ilgilenen arkadaşlar tşk edr ama yapamadım -
Jailbreak ile ilgili dosyaları buradan:http://www.mmcn.org/yazilim/redsn0w-099b7-ios-5-tethered-jailbreak.html indirebilir,
Telefonuna ise bu linki kullanarak jailbreak yapabilirsin:http://www.mmcn.org/jailbreak/redsn0w-iphone-ipad-ipod-touch-jailbreak.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: kirac76
ilgilenen arkadaşlar tşk edr ama yapamadım
hocam anladığım kadarıyla bu konularda pek bilginiz yok.. cydia nın silinmesi normal zira sürün yükseltmişsiniz.. önceden muhtemelen untethered JB kullanıyordunuz cihazınızda.. ancak şu an bulunduğunuz sürüm için bu mevcut değil.. sürüm 5.0.1 için yakın zamanda untet. JB çıkacağı söyleniyor.. çok yakın zamanda.. sürümünüzü 5.0 da tutmamanızı 5.0.1 e yükseltmenizi öneririm ben.. untethered JB çıktığı zaman da bilen bir arkadaşınıza cihazınızı untet. JB yaptırtırsanız sorunununz çözülecektir.. kendiniz yapın diyeceğim ancak sorduğunuz soruya bakarak yanlış şeyler yapabileceğinizi düşündüm.. risk her zaman vardır ki zaten bu işlemleri yapmak kişinin tamamen kendi sorumluluğunda.. kendiniz yapmaya çalışıp, sonra da "forumdan okuduğum gibi yaptım telefonum kitlendi" diyemezsiniz yani
geçmiş olsun, bir süre bu haliyle kullanmak zorundasınız.
dipnot: tethered JB önermedim, zira kullanması zor olacaktır
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
quote:
Orijinalden alıntı: kirac76
ilgilenen arkadaşlar tşk edr ama yapamadım
hocam anladığım kadarıyla bu konularda pek bilginiz yok.. cydia nın silinmesi normal zira sürün yükseltmişsiniz.. önceden muhtemelen untethered JB kullanıyordunuz cihazınızda.. ancak şu an bulunduğunuz sürüm için bu mevcut değil.. sürüm 5.0.1 için yakın zamanda untet. JB çıkacağı söyleniyor.. çok yakın zamanda.. sürümünüzü 5.0 da tutmamanızı 5.0.1 e yükseltmenizi öneririm ben.. untethered JB çıktığı zaman da bilen bir arkadaşınıza cihazınızı untet. JB yaptırtırsanız sorunununz çözülecektir.. kendiniz yapın diyeceğim ancak sorduğunuz soruya bakarak yanlış şeyler yapabileceğinizi düşündüm.. risk her zaman vardır ki zaten bu işlemleri yapmak kişinin tamamen kendi sorumluluğunda.. kendiniz yapmaya çalışıp, sonra da "forumdan okuduğum gibi yaptım telefonum kitlendi" diyemezsiniz yani
geçmiş olsun, bir süre bu haliyle kullanmak zorundasınız.
dipnot: tethered JB önermedim, zira kullanması zor olacaktır
bilgilendirdiğiniz için çok tşk edr.ben en iyisi bekleyeyim biraz daha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X