Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle açılışta bilgisayara ihtiyaç duymuyor bildin
  • tamam o zaman ama bu semi olan değil dimi hani açılışta bilgisayara ihtiyaç duymuyor ama cydia ve safari çalışmıyor o mu?
  • herkes emin olmak istiyor
  • siz su an bise yapmayin bekleyin untethered cikacak. cok yaklastilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

quote:

Orijinalden alıntı: OlayYeri inceleme

3GS yeni Bootrom Çıktı İOS5 Yaptıktan Sonra Baktım Ne Zaman Çıkar Bizim Cihaz İçin Tam Anlamıyla JB Beyler.

untethered yani?

Evet kardesim aynen
  • quote:

quote:

quote:

3GS yeni Bootrom Çıktı İOS5 Yaptıktan Sonra Baktım Ne Zaman Çıkar Bizim Cihaz İçin Tam Anlamıyla JB Beyler.

untethered yani?

Evet kardesim aynen

Hayirli ossun. Tesekkurler haber icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

untethered yani?

Evet kardesim aynen

Ne haberi kardesim ictinmi :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

untethered yani?

Evet kardesim aynen

Ne haberi kardesim ictinmi :)

bayram bayram

• Ben bu haftada kestim umudu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Ben bu haftada kestim umudu.

yok hocam büyük ihtimal haftaya çıkar... bu kadar geç kalmaması gerekir
  • Beyler yazik yapmayin etmeyin hic bi sikintisi olmuyo zaten hangimiz tamamen sarjimizi bitiriyoruz bosuna kasmayin kendinizi 2 gundur pasalar gibi kullaniyorum tethered :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Beyler yazik yapmayin etmeyin hic bi sikintisi olmuyo zaten hangimiz tamamen sarjimizi bitiriyoruz bosuna kasmayin kendinizi 2 gundur pasalar gibi kullaniyorum tethered :)

Olduda acil bir durumda gittim napican :)
  • quote:

quote:

Beyler yazik yapmayin etmeyin hic bi sikintisi olmuyo zaten hangimiz tamamen sarjimizi bitiriyoruz bosuna kasmayin kendinizi 2 gundur pasalar gibi kullaniyorum tethered :)

Acil durumun kralini ben yasiyorum genelde tasra bolgelerde sehir disinda calisiyorum ozellikle geceleri yolda giderken tankerle gittigim icin yollarimiz uzun suruyo normal bi arabaya gore. Buda cok sikinti olmuyo 15 liraya fis+cakmaklik sarj aleti aldim 0 dert yani :))
  • quote:

quote:

quote:

Acil durumun kralini ben yasiyorum genelde tasra bolgelerde sehir disinda calisiyorum ozellikle geceleri yolda giderken tankerle gittigim icin yollarimiz uzun suruyo normal bi arabaya gore. Buda cok sikinti olmuyo 15 liraya fis+cakmaklik sarj aleti aldim 0 dert yani :))

Allah sabir versin kardesim o degilde tam anlami ile ne zaman cikar ya varsa sirf ipa'lari manual indirip yuklemek icin istiyorum yoksa bos yani

• Bu oldboot 3gs e yaptım untethered süper çalışıyor
  • Eyvallah dostum kimse bilmiyoki ne zaman cikicagini almis bi beklenti gidiyo forumda bu hafta cikar ayin 20sinde cikar bilmem ne zaman cikar herkes twitterdan takip ediyo iste greenpoisoni falan su anda hic umrumda da degil ne zaman cikarsa ciksin semi-tetheredimida yaptim hani dagda yolda belde kalirsam diyosun ya teli acabiliyosun ama cydia uygulamalarini kullanamiyosun yada safariyi falani filani sms ve arama yapabiliyosun sikinti yok yani acil durumlar icin bile.

1) Arama yapabilir ve sms atabiliriz.
    2) Stock uygulamalar kullanılabilir.
    3) Safari kullanılamaz ancak başka bir tarayıcı kullanabilirsiniz(düzeltildi)
    4) Mail uygulaması kullanılamaz. Bunun yerine Gmail'in kendi uygulaması var onu kullanabilirsiniz.
    5) Herhangi bir jailbreak uygulaması, tweek, cydia vb kullanılamaz (Bilgisayardan boot etmek gerekiyor)
    6) Yarı bağımlı durumdayken sbsettings tarzı şeyleri eve gidene kadar kullanmamak gerekiyormuş.

Bunlarda daha aciklayici olur semi-tetheredla neler yapabilicegin hakkinda.

• abi o zaman arabada gideriken basacaksın kilit tuşuna yatacak telefon :D yapacak bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

abi o zaman arabada gideriken basacaksın kilit tuşuna yatacak telefon :D yapacak bişe yok

Sarj aleti seti=no sikinti :)))
  • quote:

Eyvallah dostum kimse bilmiyoki ne zaman cikicagini almis bi beklenti gidiyo forumda bu hafta cikar ayin 20sinde cikar bilmem ne zaman cikar herkes twitterdan takip ediyo iste greenpoisoni falan su anda hic umrumda da degil ne zaman cikarsa ciksin semi-tetheredimida yaptim hani dagda yolda belde kalirsam diyosun ya teli acabiliyosun ama cydia uygulamalarini kullanamiyosun yada safariyi falani filani sms ve arama yapabiliyosun sikinti yok yani acil durumlar icin bile.

4) Mail uygulaması kullanılamaz. Bunun yerine Gmail'in kendi uygulaması var onu kullanabilirsiniz.
    5) Herhangi bir jailbreak uygulaması, tweek, cydia vb kullanılamaz (Bilgisayardan boot etmek gerekiyor)
    6) Yarı bağımlı durumdayken sbsettings tarzı şeyleri eve gidene kadar kullanmamak gerekiyormuş.

katılıyorum... kullanıla bilir gayet güzel... kapanma sıkıntısı vs. içinde zaten sarjınız bitti eve gidince sarja takın bootlayın :)

• quote:

Eyvallah dostum kimse bilmiyoki ne zaman cikicagini almis bi beklenti gidiyo forumda bu hafta cikar ayin 20sinde cikar bilmem ne zaman cikar herkes twitterdan takip ediyo iste greenpoisoni falan su anda hic umrumda da degil ne zaman cikarsa ciksin semi-tetheredimida yaptim hani dagda yolda belde kalirsam diyosun ya teli acabiliyosun ama cydia uygulamalarini kullanamiyosun yada safariyi falani filani sms ve arama yapabiliyosun sikinti yok yani acil durumlar icin bile.

Evet Bu Dediklerin Çok Açıkyayıcı Oldu Ama Bu Yazdıklarını Okuduktan Sonra Cihazımı Sanki Diyaliz Makinesine Bağlı Hissettim Yarı Ölü Yarı Canlı Gibi :))

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.