Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canzz

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Arkadaşlar akşam uçağa binecem tethered jb var yani kapatamam uçak moduna alsam tekrar açılırmı telefon?

Açılır sorun olmaz rahatça ucun :))))

Teşekkürler hocam valla kara kara düşünüyodum napacam diye

dostum kara karar düşüneceğine deneseydin ya uçak moduna almayı

Haklısın aslında ama untethered gelene kadar hiç kapatmayı düşünmüyorum bi sıkıntı falan olmasın diye kara kara düşünmek mecazi anlamdaydı bu arada o kadar dert edecek bişey yok tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Neden bu kadar heyecanla bekliyorsunuz ki ios5 untethered jb sini? İos4 un ib li halinden ne kadar fazla farki var ki? Tabi gelmesi bizim icin iyi ancak burada heyecanla bekleyen arkadaslar var. Ne var burada bu kadar heyecanla bekleyecek birbirine laflar atacak kadar heyecanlanacak?

200'den fazla ozellik hangi birini sayalim. Mesela en basitinden muzikleri icerden silebilmek bana inanilmaz kolaylik saglayacak. iTunes'tan kurtulmak bile bir olay... Simkilit belasi olmasa hic ugrasmadan gecicem
  • quote:

Neden bu kadar heyecanla bekliyorsunuz ki ios5 untethered jb sini? İos4 un ib li halinden ne kadar fazla farki var ki? Tabi gelmesi bizim icin iyi ancak burada heyecanla bekleyen arkadaslar var. Ne var burada bu kadar heyecanla bekleyecek birbirine laflar atacak kadar heyecanlanacak?

E arkadaşım sen de shsh almadan 4.3.4/4.3.5 e update etseydin sen de beklerdin ios 5 untethered :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

E arkadaşım sen de shsh almadan 4.3.4/4.3.5 e update etseydin sen de beklerdin ios 5 untethered :):)

Alıntıları Göster
    Ben yeni Kullanıcıyımda Untethered çıkmana kadar tethered yapsam zararı olur mu? sonradan untethered'a dönebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: emr3_05

Ben yeni Kullanıcıyımda Untethered çıkmana kadar tethered yapsam zararı olur mu? sonradan untethered'a dönebilir miyim?

Herhangi bir zararı olmaz kullanabilirsiniz untethered çıktığı zamanda geçiş yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR

quote:

Orijinalden alıntı: emr3_05

Herhangi bir zararı olmaz kullanabilirsiniz untethered çıktığı zamanda geçiş yapabilirsiniz

peki forumda yörüngeleri var mı yani nasıl yapacağımız felan?
  • Tabiki var forumda bakarsanız görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

+1
  • Ben dayanamicam. Zaten ipad kullaniyorum.sarji bitmek nedir bilmio :)) yapicam tethered
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Ben dayanamicam. Zaten ipad kullaniyorum.sarji bitmek nedir bilmio :)) yapicam tethered
    Evet arkadaşlar ben de ipad2 kullanıcısıyım. ios 5 kullanıyorum. Tethered yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: Alpset

Evet arkadaşlar ben de ipad2 kullanıcısıyım. ios 5 kullanıyorum. Tethered yapabilir miyim?

iPad 2 için iOS 5 te henüz hiç bir sekilde JB yok. Beklemekteyiz. Umarım yakında çıkar.

Tethered daa mi yok ios5 icin ipad2 de??
  • Tetheret yaptım yalniz iBluever aldm untetheret çıkınca yaparsam tekrar iBlueveri satın almama gerek yok deilmi
  • Gelmeden olsunde bu son gelisi olsun insallah biktik her gun geldimi diye bakmaktan
  • Evet bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpset

iPad 2 için iOS 5 te henüz hiç bir sekilde JB yok. Beklemekteyiz. Umarım yakında çıkar.

Tethered daa mi yok ios5 icin ipad2 de??

iPad2 3g iOS5'te tethered da mi olmuyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=VCMxQPNU0nk

Şöyle bir video eklenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

Şöyle bir video eklenmiş

ne ki bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

Şöyle bir video eklenmiş

ne ki bu..

Alıntıları Göster
    Greenpois0n a ait olduğu iddia edilen facebook sayfasında bugün yayınlandı. Detayları bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRg -- 27 Ekim 2011; 23:54:29 >

• Unlock cikaramadiklari gibi bunu da yapamayacaklar. Apple icinden bunlara aciklar servis ediliyordu ama artik edilmiyor bence. Ilk iPhone 4 basebandinden sonra ne yazilimsal bir unlock bulundu ne de acik. O zamanlarda bilgi akisi kesilmis demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Unlock cikaramadiklari gibi bunu da yapamayacaklar. Apple icinden bunlara aciklar servis ediliyordu ama artik edilmiyor bence. Ilk iPhone 4 basebandinden sonra ne yazilimsal bir unlock bulundu ne de acik. O zamanlarda bilgi akisi kesilmis demek ki...
    Apple şu IOS 5 i yaptığında Lockinfo yu kopyalarken SBSettings'i neden kopyalamamış yahu
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.