arkadaşlar tetheret yaptım fakat cydia gri icon olarak duruyor şimdi just bootda cihazımı kapatıp dfu modu uyguluyorum power home vs tuşuna basıyorum olmuyor iTunes işareti oluyor şimdi ne yapcam yardım ilk defa tetheret yapıyorum
Cihazı dfu moda alamamissin recovery moda almissin. Power ve home tuşuna bı müddet basili tut daha sonra dfu moda almayı dene ve just boot yaparsın.
arkadaşlar çok önemli bir soru ipad 2 için bekliyorum şuanki versiyon 4.3 jb zaten yok ios 5 e yükselteyimmi sorun olurmu ne dersiniz?
Bence gecme ios 5 e ipad te . bende jb li ipad 2 kullanıyorum 4.3 . jb siz bir ipad 2 cok sıkıcı oluyor .gecen arkadasımdan biliyorum .pişman erken gectigine .
anladığım kadarıyla ipad2 jailbreaklı kullanıyorsunuz ben 4.3 versiyon için bulamamıştım jb mümkünmü eğer mümkünse sizden ricam anlatabilirmisiniz lütfen?
quote:
Orijinalden alıntı: Erniuif
Yeni çıkan redsnow ile boot yapsam oluyor mu o dedikleri hatalar düzeliyor mu şu an telefonum jbli.
Untethered var demiştim ellerinde 2 güne kalmaz eksiklerin tamamlanması
quote:
Orijinalden alıntı: gencmert61
quote:
Orijinalden alıntı: quikcem
quote:
Orijinalden alıntı: gencmert61
arkadaşlar çok önemli bir soru ipad 2 için bekliyorum şuanki versiyon 4.3 jb zaten yok ios 5 e yükselteyimmi sorun olurmu ne dersiniz?
Bence gecme ios 5 e ipad te . bende jb li ipad 2 kullanıyorum 4.3 . jb siz bir ipad 2 cok sıkıcı oluyor .gecen arkadasımdan biliyorum .pişman erken gectigine .
anladığım kadarıyla ipad2 jailbreaklı kullanıyorsunuz ben 4.3 versiyon için bulamamıştım jb mümkünmü eğer mümkünse sizden ricam anlatabilirmisiniz lütfen?
Dostum bendede ipad 2 var 4.3 yuklu idi 4.3.3 icic sshs kaydi yok diye jb olmuyordu ios 5 e yukselttim sende yukseltebilirsin jb siz kullanacaksan bari ios 5 olarak kullan
Ayrica ipad 2 icin neden tethered yada semi tethered jb cikmiyor daha ne kadar beklenecek :(
quote:
Orijinalden alıntı: SELBAL
Ayrica ipad 2 icin neden tethered yada semi tethered jb cikmiyor daha ne kadar beklenecek :(
Çünkü donanım açığı yok, yazılım açığından direk untethered yapabilirler fakat nerden gireceklerini araştırıyorlar heralde...
4.3.3 e geçtim terhered le falan ugrasamam
quote:
Orijinalden alıntı: #TheNightMare#
4.3.3 e geçtim terhered le falan ugrasamam
Arkadaşlar iPad2 4.3.3 SHSH kaydı olmasına rağmen, ios4.3.3 yada ios5 ten itunes 10.4 ve 10.5 versiyonları kullanarak tinyumbrella ile 4.3.3'e restore yapabilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: makita31
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar tetheret yaptım fakat cydia gri icon olarak duruyor şimdi just bootda cihazımı kapatıp dfu modu uyguluyorum power home vs tuşuna basıyorum olmuyor iTunes işareti oluyor şimdi ne yapcam yardım ilk defa tetheret yapıyorum
Cihazı dfu moda alamamissin recovery moda almissin. Power ve home tuşuna bı müddet basili tut daha sonra dfu moda almayı dene ve just boot yaparsın.
ya redsnowa girip browse deyip secçiyorum sonra unable to recognize specified IPSW yazıyor ne yapmalıyım ya cihaz ipod touch 4
iPod 4 icin ipsw dosyasını indirmiş isen onu göstereceksin o seçenek çıktığı zaman.
hocam tetheret jb yaptım şimdi ne yapacağım cydia dan bir iki şey yüklemek istedim searchdan çıkmadı
Source ekleyip aratırsan çıkar. Su an mobildeyim source adreslerini forum araştırırsan bulabilirsin.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ya redsnowa girip browse deyip secçiyorum sonra unable to recognize specified IPSW yazıyor ne yapmalıyım ya cihaz ipod touch 4
iPod 4 icin ipsw dosyasını indirmiş isen onu göstereceksin o seçenek çıktığı zaman.
hocam tetheret jb yaptım şimdi ne yapacağım cydia dan bir iki şey yüklemek istedim searchdan çıkmadı
Source ekleyip aratırsan çıkar. Su an mobildeyim source adreslerini forum araştırırsan bulabilirsin.
Alıntıları Göster
az önce @MuscleNerd twitterdan ;kim untetherd jb üzerine çalışıyor ulannnn nerde bu gibisinden bi soruya,herkes o konuya motive olmuş durumda,lütfen sabırlı olun diye cevap verdi...en azından bi allahın kulu çıktıda hepimiz uğrasıyoruz dedi..kaç gündür kuru kuru bekliyorduk,semi tethered cıkınca acaba askıyamı alıcaklar untethered ı diye düşünmüştüm ama uğraşıyolarmış bakalım bu pohpohlamayla 1 hafta daha kuru kuru bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
az önce @MuscleNerd twitterdan ;kim untetherd jb üzerine çalışıyor ulannnn nerde bu gibisinden bi soruya,herkes o konuya motive olmuş durumda,lütfen sabırlı olun diye cevap verdi...en azından bi allahın kulu çıktıda hepimiz uğrasıyoruz dedi..kaç gündür kuru kuru bekliyorduk,semi tethered cıkınca acaba askıyamı alıcaklar untethered ı diye düşünmüştüm ama uğraşıyolarmış bakalım bu pohpohlamayla 1 hafta daha kuru kuru bekleriz
Alıntıları Göster
umarım biran önçe sonuçlanır. herkez ios5 kullanırken biz hala 4'teyiz...
quote:
Orijinalden alıntı: entropiyhl
ios 5 için semi tethered jb çıkmış akadaşlar. yani cihazınız yolda iken falan kapandığında tekrar açıyorsunuz ve bazı fonksiyonları kullanamasanız da telefon çalışıyor. sms arama gibi falan. ilgilenenler için link:
arkadaşlar bu ios 5 tethered jb yi yaptım fakat push desteği gitti ne biçim iş bu ya, aynı durumda olan var mı?
Redsnow ilemi yaptın ?
evet
Alıntıları Göster
merhaba ıphone 4 um sım kartımı gormıyor yardımcı olurmusunuz? yanlıslıkla 5.0 surumune yukselttım kaldı oyle 4.08.11 basebandını yuklemısım ve gerıde cekemıyorum.. Ne yapmak lazım ne kadar daha beklıycez bu arada telefon geveylı..