Şimdi Ara

ios 5 jailbreak yapmak istiyorum ( yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ipod touch 4 aldım geçenlerde ve ios 5 yükledim. Bu ilk apple ürünüm ve bu nedenden jailbreakin j sinden anlamam. ama özelliklerini biliyorum yapma anlamında anlamam dedim.. Semi tethered yapıcam fakat nasıl ? duyduğuma göre ilk önce tethered yapıp sonra semi ye geçiliyomuy muş neymiş. yani ben hiç bişey bilmiyorum nasıl tethered yapıp semiye geçicem biri bana yardımcı olabilir mi lütfen. Link lerle birlikte olursa çok sevinirim. Forumda konusu var fakat ben anlamadım cidden nasıl yapılacağını detaylı olursa çooook sevinirim.

• Buradan gerekli işlemleri yapıyorsun, üstüne sorun olursa diye altta ki videodan kontrol ediyorsun, bir sorun olursa geliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Buradan gerekli işlemleri yapıyorsun, üstüne sorun olursa diye altta ki videodan kontrol ediyorsun, bir sorun olursa geliyorsun

çok teşekkürler hocam başlıyorum yapmaya.

• quote:

Buradan gerekli işlemleri yapıyorsun, üstüne sorun olursa diye altta ki videodan kontrol ediyorsun, bir sorun olursa geliyorsun

hocam hepsini yaptım jailbrek oldu. ama bu tethered falan diyor. semi tethered olmadı mı yani ?

• quote:

gerçekten Allah senden razı olsun 0 bilgim olan konuda bildiğin bana jb yaptırttın :))
  • Ne demek Bir sorun olursa burdayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne demek Bir sorun olursa burdayım.

maalsed bir sorun daha çıktı :( cydia ya girdim. biraz beklettikten sonra yeniden açıldı ipod ve içinde hiç bişrşey yok sadece yüklediğim oyunlar uygulamalar var :S ayarlar, saat falan hiç birşey yok.. :S yani ipodun ilk geldiğinde içinde olan hiçbirşey yok. bozduk galiba :S
  • Biraz daha açar mısınız ? Bozulmaz merak etmeyin
  • quote:

Biraz daha açar mısınız ? Bozulmaz merak etmeyin

hocam cydia işaretine tıkladım. semi tethereda geçmek için. sonra preparing filesystem yazısı geldi cydia da. daha sonra 2 3 dk bekledikten sonra birden res attı ipod. ve açıldııgnda ise sadece yüklü olan oyunlar falan var ekran bomboş. yani temel uygulamaların hiç biri yoktu. yani ipodu elinize alıp açtıgınızda içinde saat ayarlar falan filan olur ya. heh onlar yoktu işte müzik çalar kamera falan hiç biri yok bomboş :S
  • şimdi nette okudum restore yaptım bir daha jb yapıcam bakalım
  • tamam hocam halletmeye çalışıyorum şimdi
  • j'sinden anlamıyorsanız jailbreak yapmayın bir bilene yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 4 Aralık 2011; 20:20:42 >
  • yine aynı oluyo ya :S restore ettim yine jb yi yükledim. cydiaya tıklıyorum yine herşey siliniyor. uff yaa bende ians olsa zatenn
  • 1-) Tekrar restore et

2-)Bu IPSW dosyasını indir !

3-)RedSn0w indir !

4-) 2. basamakta indirdiğin dosyayı RedSnowa göster ve JB işlemini tekrarla..

• quote:

1-) Tekrar restore et

2-)Bu IPSW dosyasını indir !

3-)RedSn0w indir !

4-) 2. basamakta indirdiğin dosyayı RedSnowa göster ve JB işlemini tekrarla..

redsnmowa gösteriyorum bu sürüm onu desteklemiyor diyor :S ama 5.0 ı gösterdiğimde oluyor jb fakat herşey siliniyor :S

• hocam 5.0.1 i vermişsiniz linkte. tamam deniycem bir kez daha bakalım :(
  • Sorunun çözüldüğüne dair arkadaş PM atmış.
  • arkadaşlar benimde 5.0.1 fakat cihaz 4s 64.. jb olmasının imkanı olmadığını duymuştum. Yinede size sormak istedim, 4s'e jb yapılabilir mi?
  • Hayır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.