Şimdi Ara

ios 5 gevey'de 'servis yok' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzlerce kez denedim olmadı.kafayı yiycem artık.çince yazı geliyor kabul et diyorum sonra servis yok geliyor 112yi arıyorum.sonra da uçak moduna alıp kapatıyorum ama yine servis yok diyor.ne kadar yapsam da hepsinde aynı servis yok uyarısnı veriyor.Çözümünü bilen varsa yalvarıyorum yardım etsin.

• Gevey menüsü geliyor accept diyorsunuz 15 saniye içinizden sayın . Aramaya gelin 112 çevirin 3 saniye içinizden sayın aramayı bitirin 5 sn bekleyin uçak moduna alın bırakın sim kart hatası verecektir. Uçak modundan çıkarın. Servis yok yazması sizi yanıltmasın dediğimi aynen yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Gevey menüsü geliyor accept diyorsunuz 15 saniye içinizden sayın . Aramaya gelin 112 çevirin 3 saniye içinizden sayın aramayı bitirin 5 sn bekleyin uçak moduna alın bırakın sim kart hatası verecektir. Uçak modundan çıkarın. Servis yok yazması sizi yanıltmasın dediğimi aynen yapın.
    yalnız benim gevey biraz farklı ya.yani forumda arkadaşların anlattığı gibi değil.4.1deyken ben aynen şöyle çalıştırıyodum.telefonu açıyorum geçersiz sim diyor ne kadar beklesende.sonra 3 kere uçak moduna alıp kapatınca çince yazı geliyor.kabul et diyodum sonra sim yok geliyordu.sonra yine uçak moduna alıp kapatınca tek bar geliyordu.o zmaan 112 yi arıyodum.sonra da uçak moduna alıp kapatınca sim kart yok diyene kadar bekliyodum.sonra tekrar uçak modu alıp kapama ve hat geliyordu.bu durumda benim şimdi ne yapmam gerekiyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: alyhannn

yüzlerce kez denedim olmadı.kafayı yiycem artık.çince yazı geliyor kabul et diyorum sonra servis yok geliyor 112yi arıyorum.sonra da uçak moduna alıp kapatıyorum ama yine servis yok diyor.ne kadar yapsam da hepsinde aynı servis yok uyarısnı veriyor.Çözümünü bilen varsa yalvarıyorum yardım etsin.

servis yok değilde, ondan hemen sonra tek bar kalcak. tek bar olduktan sonra 112 yi arayın.

ha yine olmazsa ağ ayarlarını sıfırla diyin genel>sıfırla menusunden. simkart takılı olmasın. sıfırlansın telefon açılsın sim kartı itin içeri.

bu arada ios 5 i direkt update diyerek mi yaptınız yoksa snowbreeze ile mi?

snowbreeze ile

• quote:

Gevey menüsü geliyor accept diyorsunuz 15 saniye içinizden sayın . Aramaya gelin 112 çevirin 3 saniye içinizden sayın aramayı bitirin 5 sn bekleyin uçak moduna alın bırakın sim kart hatası verecektir. Uçak modundan çıkarın. Servis yok yazması sizi yanıltmasın dediğimi aynen yapın.

Bende de aynı sekilde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Bende de aynı sekilde çalışıyor.

Alıntıları Göster

Bunu izleyip deneyin ozaman sizinki eğer 3 kapatıp açmada geliyorsa gevey menüsü telefon açıldıktan 15 saniye sonra gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 14 Ekim 2011; 0:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

ios 5 e snowbreeze falan kullanmadan direkt itunes tan update dşyşnce gevey şn çalışmadığı kesin mi?

yabancı sitelerde falan baktım ama bulamadım. çalışmama riski olduğu için mi denemiyor kimse yoksa deneyipte ipod a dönen kişiler var mı? forumda yapanda yok hiç

Yapan arkadaş var. Fakat geveyi çalıştıramadı 4.3.5 shsh kaydıyla geri döndü şansına basebandıda 04.10.01'e dönmüş ve geveyle tekrar hayatına kavuştu forumu takip ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunu izleyip deneyin ozaman sizinki eğer 3 kapatıp açmada geliyorsa gevey menüsü telefon açıldıktan 15 saniye sonra gelir.

yok kardeşim ya 1 yıldır kullanıyorum.çok denedim ama yok sadece 3 kere kapatıp açınca geliyor çince yazı.

ayrıca bu videoda çıkan sim application seçeneği bende bulunmuyorum.bunun nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyhannn -- 14 Ekim 2011; 0:48:44 >

• quote:

quote:

yok kardeşim ya 1 yıldır kullanıyorum.çok denedim ama yok sadece 3 kere kapatıp açınca geliyor çince yazı.

ayrıca bu videoda çıkan sim application seçeneği bende bulunmuyorum.bunun nedeni ne olabilir?

Alıntıları Göster
    Telefonu kapatıp aç gevey menüsünü bekle bakalım kaç dakika veya kaç saniye sonra geliyor acele etmeyin.

• quote:

Telefonu kapatıp aç gevey menüsünü bekle bakalım kaç dakika veya kaç saniye sonra geliyor acele etmeyin.

yok çok denedim gelmiyor.sadece 3 kere uçak modunu kapatıp açınca geliyor malesef.niye böyle bilmiyorum
  • quote:

quote:

yok çok denedim gelmiyor.sadece 3 kere uçak modunu kapatıp açınca geliyor malesef.niye böyle bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Geveyi bir çıkartıp temizlermisin bide sim yuvasını üfle güzelce.

• quote:

Geveyi bir çıkartıp temizlermisin bide sim yuvasını üfle güzelce.

Alıntıları Göster
    Baseband kaç? Eğer 04.10.01 değilse olmuyor. 4.3.5'e geri dönüp snowbreeze ile custom fw atarak baseband yükseltmeden yapman lazım. 1. veya 2. sayfada açıklamalı başlık var bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Baseband kaç? Eğer 04.10.01 değilse olmuyor. 4.3.5'e geri dönüp snowbreeze ile custom fw atarak baseband yükseltmeden yapman lazım. 1. veya 2. sayfada açıklamalı başlık var bunun için.

baseband 02.10.04.... 4.1den direk ios 5e geçtim.bu baseband'de çalışmıyor mu yani? çalışmıyorsa tam olarak ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?
  • quote:

quote:

baseband 02.10.04.... 4.1den direk ios 5e geçtim.bu baseband'de çalışmıyor mu yani? çalışmıyorsa tam olarak ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?

IOS 5'i direk yüklediysen basebandin 02.xxde kalması imkansız. Eğer snowbreeze ile yüklediysen o zaman tamam. Belki yeni bir gevey işi çözecektir.
  • quote:

quote:

quote:

IOS 5'i direk yüklediysen basebandin 02.xxde kalması imkansız. Eğer snowbreeze ile yüklediysen o zaman tamam. Belki yeni bir gevey işi çözecektir.

snowbreeze'le geçtim işte.tek çözüm yeni bir gevey mi şimdi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

snowbreeze'le geçtim işte.tek çözüm yeni bir gevey mi şimdi?

İnşallah öyledir. En azından yeni gevey ile çözülür. Bir de gevey başlığında yazın, o başlığı takip eden arkadaşlar var.

• Bende 4.3.3 un baseband i mevcut snowbraze ile ios5 e gectim clone gevey ile sorunsuzca kullanioyorum "" gevey i kabul ettikten 10 sn sonra 112 yi arayip telefonunda alo 112 acil yardim hatti sesini duyduktan sonra kapat sonra ucak moduna al20 sn kadar bekle tekrar normale don tekrar ucak moduna al10 sn bekle eger hat gelmezse tekrar ucak moduna al geri don ilk basta banada gelmedi fakat 1 kere fazladan ucak moduna alip geri dondum direk geldi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

Bende 4.3.3 un baseband i mevcut snowbraze ile ios5 e gectim clone gevey ile sorunsuzca kullanioyorum "" gevey i kabul ettikten 10 sn sonra 112 yi arayip telefonunda alo 112 acil yardim hatti sesini duyduktan sonra kapat sonra ucak moduna al20 sn kadar bekle tekrar normale don tekrar ucak moduna al10 sn bekle eger hat gelmezse tekrar ucak moduna al geri don ilk basta banada gelmedi fakat 1 kere fazladan ucak moduna alip geri dondum direk geldi:)
    iyigünler,

Ben ne yazık ki forumları okumadan direkt itunes üzerinden yükledim 5'İ..

Bilirkişilerden aldığım bilgilere göre artık dünden itibaren 4.3.5'e geri dönüş yapamassın diyorlar?

Bende sn0w'la telefonu aktive ettim ama şu an sadece ipod...Bilgisi olan veya başka bir yol önerebilecek olan varsa yardımları için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erol GÜLÜK

iyigünler,

Bilirkişilerden aldığım bilgilere göre artık dünden itibaren 4.3.5'e geri dönüş yapamassın diyorlar?

Bende sn0w'la telefonu aktive ettim ama şu an sadece ipod...Bilgisi olan veya başka bir yol önerebilecek olan varsa yardımları için teşekkür ederim

İlk olarak tinyumbrealla ile shsh kaydı alacaksınız daha sonra sn0wbreeze ile 4.3.5 customfirmware indirip geri yükleyeceksiniz basebandınız geri yüklenecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erol GÜLÜK

iyigünler,

İlk olarak tinyumbrealla ile shsh kaydı alacaksınız daha sonra sn0wbreeze ile 4.3.5 customfirmware indirip geri yükleyeceksiniz basebandınız geri yüklenecektir.

Alıntıları Göster
    İlk öncelikle cevap için teşekkürler ancak tiny umbrella'da kayır oluşturmak isterken soyle bir hata aldım?

CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4 4.1 (8B117) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.

Yorumlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.