Şimdi Ara

IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kullandığım tema hakkında birçok mesaj alınca bu konuyu açma gereği duydum.Tema paket halinde değildi.Beğendiğim ikonları toplayıp kendime özel bir tema olarak kullanıyorum.Nasıl yapıldığını da aşağıda anlatmaya çalışacağım.Burada yapacağınız herşey kendi sorumluluğunuz altındadır.Oluşabilecek herhangi bir sistem dosyası bozukluğu telefonunuza tekrar restore yapmanızı gerektirebilir.Ben sadece çok soru aldığım için yardımcı olmak amaçlı olarak bu konuyu açıyorum.

http://uploading.com/files/get/mf97d118/IOS%2B6%2BTheme.rar

Not:Dosya sistemine erişeceğimiz için telefonunuzda jailbreak olmalıdır.Bilgisayarınızda ise ifunbox olmalıdır.

1-Öncelikle Rar'lı dosyaları masaüstüne çıkarın.
    2-Telefonunuzda winterboard mutlaka yüklü olmalıdır.Değilse Cydia'dan yükleyebilirsiniz.
    3-Rar'lı dosyadan çıkardığınız IOS 6 Klasöründeki 5 Klasörü ifunbox yardımıyla sırasıyla var/stash/themes içine sürükleyin.
    4-Retina ikonları değiştirmek için ifunbox yardımıyla soldaki sekmelerden System Aplications'a gelip hangi uygulamanın ikonunu değiştirmek istiyorsanız o uygulamanın içine girin ve değiştirin.Önceden ikonun yedeğini masaüstüne sürüklemeniz geri dönmek istediğinizde sizin için daha faydalı olacaktır.Örn;Icons klasörü içinde App Store Klasörü vardır.İçinde de icon@2x adlı bir png resim dosyası vardır.Bu dosyayı ifunbox'u açıp soldaki System Applications'u tıklayıp.AppStore'a çift tıklayıp içine giriyoruz.Icons klasörünün içindeki App Store Klasörünün de içindeki icon@2x dosyasını sürüklüyoruz.Eğer yedek almak istiyorsanız önce orjinal icon@2x dosyasını masaüstüne sürükleyebilirsiniz.
    5-Eğer kilit ekranındaki saat fontunu da değiştirmek isterseniz Saat Font Klasörü içinde Yeni Saat Font diye bir klasör daha olacak.İçindeki LockClock adlı dosyayı yine ifunbox yardımıyla System/Library/Fonts/Cache dizinine atın.
    6-Operatör Logosunu da değiştirmek isterseniz bende Sadece Turkcell olduğu için onu da Rar'lı dosyaya koydum.Operatör Logo Klasörü içinde Turkcell diye bir klasör daha var.İçindeki 3 tane dosyayı User/Library/Carrier bundle.bundle içine atın.

Not:
    Bildirim Ekranı BlurriedNcBackground adlı tweak ile blur ve mavi yapılmıştır.
    Kilit ekranındaki twitter uygulamasını ise grabberapp adlı tweak ile yapılmıştır.
    Menü geçişleri hızlandırmak isterseniz fakeclockup adlı tweak'i kullanabilirsiniz.
    AppStore'dan indirdiğiniz bazı uygulamaların retina desteği olmadığı için cydia'dan iretiner gui adlı tweak'i de kullanabilirsiniz.
    Bildirim ekranında müzik çalar için Jukebox adlı tweak'i kullanabilirsiniz.
    Durum çubuğundaki hava durumu ikonu için weathericon adlı tweak'i kullanabilirsiniz.
    IOS 6 Fotoğraf Menüsü için IOS 6 Photos Menu tweak'ini kullanabilirsiniz.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.Güle Güle Kullanın :)

IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 5 Temmuz 2012; 16:16:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Öncelikle kullandığım tema hakkında birçok mesaj alınca bu konuyu açma gereği duydum.Tema paket halinde değildi.Beğendiğim ikonları toplayıp kendime özel bir tema olarak kullanıyorum.Nasıl yapıldığını da aşağıda anlatmaya çalışacağım.Burada yapacağınız herşey kendi sorumluluğunuz altındadır.Oluşabilecek herhangi bir sistem dosyası bozukluğu telefonunuza tekrar restore yapmanızı gerektirebilir.Ben sadece çok soru aldığım için yardımcı olmak amaçlı olarak bu konuyu açıyorum.

http://uploading.com/files/get/mf97d118/IOS%2B6%2BTheme.rar

Not:Dosya sistemine erişeceğimiz için telefonunuzda jailbreak olmalıdır.Bilgisayarınızda ise ifunbox olmalıdır.

1-Öncelikle Rar'lı dosyaları masaüstüne çıkarın.
    2-Telefonunuzda winterboard mutlaka yüklü olmalıdır.Değilse Cydia'dan yükleyebilirsiniz.
    3-Rar'lı dosyadan çıkardığınız IOS 6 Klasöründeki 5 Klasörü ifunbox yardımıyla sırasıyla var/stash/themes içine sürükleyin.
    4-Retina ikonları değiştirmek için ifunbox yardımıyla soldaki sekmelerden System Aplications'a gelip hangi uygulamanın ikonunu değiştirmek istiyorsanız o uygulamanın içine girin ve değiştirin.Önceden ikonun yedeğini masaüstüne sürüklemeniz geri dönmek istediğinizde sizin için daha faydalı olacaktır.Örn;Icons klasörü içinde App Store Klasörü vardır.İçinde de icon@2x adlı bir png resim dosyası vardır.Bu dosyayı ifunbox'u açıp soldaki System Applications'u tıklayıp.AppStore'a çift tıklayıp içine giriyoruz.Icons klasörünün içindeki App Store Klasörünün de içindeki icon@2x dosyasını sürüklüyoruz.Eğer yedek almak istiyorsanız önce orjinal icon@2x dosyasını masaüstüne sürükleyebilirsiniz.
    5-Eğer kilit ekranındaki saat fontunu da değiştirmek isterseniz Saat Font Klasörü içinde Yeni Saat Font diye bir klasör daha olacak.İçindeki LockClock adlı dosyayı yine ifunbox yardımıyla System/Library/Fonts/Cache dizinine atın.
    6-Operatör Logosunu da değiştirmek isterseniz bende Sadece Turkcell olduğu için onu da Rar'lı dosyaya koydum.Operatör Logo Klasörü içinde Turkcell diye bir klasör daha var.İçindeki 3 tane dosyayı User/Library/Carrier bundle.bundle içine atın.

Not:
    Bildirim Ekranı BlurriedNcBackground adlı tweak ile blur ve mavi yapılmıştır.
    Kilit ekranındaki twitter uygulamasını ise grabberapp adlı tweak ile yapılmıştır.
    Menü geçişleri hızlandırmak isterseniz fakeclockup adlı tweak'i kullanabilirsiniz.
    AppStore'dan indirdiğiniz bazı uygulamaların retina desteği olmadığı için cydia'dan iretiner gui adlı tweak'i de kullanabilirsiniz.
    Bildirim ekranında müzik çalar için Jukebox adlı tweak'i kullanabilirsiniz.
    Durum çubuğundaki hava durumu ikonu için weathericon adlı tweak'i kullanabilirsiniz.
    IOS 6 Fotoğraf Menüsü için IOS 6 Photos Menu tweak'ini kullanabilirsiniz.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.Güle Güle Kullanın :)

IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:) &  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:)

O Değilde Saat'in Cydiada Tweak Adı Ne ?

• Rar'lı dosyanın içinde saat fontu var LockClock diye
  •  IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:)

saolun hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 5 Temmuz 2012; 15:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

IOS 5'e Uyumlu Kendi IOS 6 Temam (Retina Destekli:)

saolun hocam :)

güle güle kullanın
  • telefon ios 5 ise passbooku nasıl koydunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

telefon ios 5 ise passbooku nasıl koydunuz

uygulama değil kendisi sadece simgeden ibaret bilindiği üzere 4s'te ios 6 beta için jailbreak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 6 Temmuz 2012; 2:10:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

telefon ios 5 ise passbooku nasıl koydunuz

uygulama değil kendisi sadece simgeden ibaret bilindiği üzere 4s'te ios 6 beta için jailbreak yok.

güzel olmuş emeğinize sağlık

• Çok emek vermişsiniz, kullanmayacağım fakat güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.