Şimdi Ara

iOS 5'e geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden iOS5'i yükledim daha sonradan 5.0.1'e geçtim. 5.0.1'de Sim hatalarından tekrar 5.0'a geçmek istedim ama geçemedim.
    Sonrada 4.3.3 SSH oldugu için 4.3.3'e geçtim.

Kısacası 4.3.3'ten 5.0'a geçmek istiyorum

Geçerken 3194 hatası alıyorum, TinyUmbrella açıp denediğimde 2005 hatası alıyorum

• Bildiğim kadarıyla 5.0 artık imzalanmadığı için ve SHSH kaydı alınamadığından malesef 5.0'a geçemezsiniz. Büyük olasılıkla böyle ama tam eminde değilim bu işler biraz karışık. Ama hem 5 kullanmak istiyosanız 5.1 indirip kurabilirsiniz.
  • 5.0.1'de Gevey'im calismiyor
  • 5.0'a geçemezsiniz, çünkü SHSH olayı artık 5li sürümlerde (henüz) yok. şu an sadece 5.0.1'e geçebilirsiniz.
  • 5.0.1 'de sorun yaşıyorsanız 5.1 betayı kurabilirsiniz sorunlar giderilmiş gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

5.0.1 'de sorun yaşıyorsanız 5.1 betayı kurabilirsiniz sorunlar giderilmiş gibi görünüyor.

Özetlersek:

4.3.3 ten 5.0 a geçemezsiniz.

iOS 5 ten itibaren SHSH bitti.

+

Biraz sabredin, yakında 5.1 çıkar.
  • 5.1 çıksa da şarj sorununa bi çözüm bulsalar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

5.1 çıksa da şarj sorununa bi çözüm bulsalar artık.

Şarjla ilgili bir değişiklik yok beta da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

5.0.1 'de sorun yaşıyorsanız 5.1 betayı kurabilirsiniz sorunlar giderilmiş gibi görünüyor.

Özetlersek:

4.3.3 ten 5.0 a geçemezsiniz.

iOS 5 ten itibaren SHSH bitti.

+

Biraz sabredin, yakında 5.1 çıkar.

Hocam ben farklı birşey yazmadım ki Ama manuel olarak 5.1 Beta var şuanda indirilip kurulabiliyor arkadaş 5.0.1 servis hatası vs gibi sorunları varsa onu denesin diyorum ya da 4.3.3 'de kalacak mecburen.

• Yok bende sizin dediklerinizi destekler nitelikte yazdım tek fark 5.1 beta var ama udit kaydı yoksa kuramaz, bosuna ugrasmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: efyuar24

Önceden iOS5'i yükledim daha sonradan 5.0.1'e geçtim. 5.0.1'de Sim hatalarından tekrar 5.0'a geçmek istedim ama geçemedim.

Geçerken 3194 hatası alıyorum, TinyUmbrella açıp denediğimde 2005 hatası alıyorum

3194 hatasi icin yapman gereken windows / system32 / driver/ ect / host ,dosyasini not defteri ile ac yazilanlari kopyala ve masa ustune yedegini al daha sonra host dosyasi icindekileri komple sil ve bos bir sekilde kaydet.. Eger / ect/ dosyasinda tynumbrella host dosyasi varsa onuda kopmle sil ve bilgisayari yeniden baslat ve cihazi dfu mod'a alarak bilgisayra bagla ve itunes'tan islemini tekrar yap bu sekilde yaptigimda 3194 hatasi sorunu ortadan kalkmisti bende :)) kolay gelsin arkadasim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: siakawa

quote:

Önceden iOS5'i yükledim daha sonradan 5.0.1'e geçtim. 5.0.1'de Sim hatalarından tekrar 5.0'a geçmek istedim ama geçemedim.

3194 hatasi icin yapman gereken windows / system32 / driver/ ect / host ,dosyasini not defteri ile ac yazilanlari kopyala ve masa ustune yedegini al daha sonra host dosyasi icindekileri komple sil ve bos bir sekilde kaydet.. Eger / ect/ dosyasinda tynumbrella host dosyasi varsa onuda kopmle sil ve bilgisayari yeniden baslat ve cihazi dfu mod'a alarak bilgisayra bagla ve itunes'tan islemini tekrar yap bu sekilde yaptigimda 3194 hatasi sorunu ortadan kalkmisti bende :)) kolay gelsin arkadasim :)

yine hata veriyor, daha once de denemistim.
    yeni surumu bekliyorum artik yapacak birsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siakawa

quote:

yine hata veriyor, daha once de denemistim.
    yeni surumu bekliyorum artik yapacak birsey yok.

İsimiz beklemek oldu artik :))) umarim en kisa zamanda 5.0.1 icin untethered jailbreak gelirde kurtuluruz bu dertlerden :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.