Şimdi Ara

iOS 5 beta 5 sürümünde Apple'ın sesi metne çevirici Dictation özelliği ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinTasci


    quote:

    Orijinalden alıntı: assasin44


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHell


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx

    Androide, İOS çakması diyenlere gelsin bu konu Al bide burdan yak, kim kimi taklit ediyor


    iOS 5'de gelen widget desteğini de unutmamak gerek tabi ki

    Ve kaydırma çubuğunu da ekleyelim buna apple ın alayı taklit zaten sembolünü bile elmadan araklamış:-)


    o kaydırma cubugu widget filan demişinizde onlar jailbreak ile 2007 yılındada yapılabilirdu cok bilmiş arkadaşlar hatta apple o yapan adamı işe aldı.

    Cevabını arkadaşlar vermiş :-) jb ile imiş rootla neler yapılıyor öğrende gel




  • muhteşem özellikler, sabırsızlıkla bekliyorum iphone kullananlar da faydalansın.


    Samsung Nexus S kullanıcısıyım.
  • Hatasız teknoloji devi olmaz :)
  • Android çok güzel çok başarılı bir sistem ama bu bilinçsizce, ilk kullandıkları sisteme aşık olan kullanıcıları beni çok güldürüyo. Bunları söyleyen arkadaslar acaba hiç profesyonel sekilde bir iOS sistemi kullanmışlar mı? Belki aralarında kullananlar vardır, zaten onlarda bu yorumların ne kadar boş olduğunu bilirler. Vakit olursa birgun aranızdan bi gözlemci seçin ve benim telefonumu 1 gün boyunca denesin ve size aktarsın gözlemlerini. Aranızdan en fanatik androidciyi seçin ama :) gerçi davadan geri dönmemek adına inadına android diyebilir ama ertesi gün sahibinden.com'da satılık "android sistemli temiz telefon" başlıklı ilanını görmemiz muhtemel olur :) zevk meselesi çok göreceli bir kavramdır normalde ama bu secimi yapamamak için kör olmak gerekir. Sırf herkesin aldığından ben almam mantığıyla yaklaşıldığı için ve markaya o kadar para vermem anlayışı hakim olduğu için oluyo tüm bunlar. Maksat ego tatmini? Hayır değil, kendini kandırmaca... "Ohh herkes gibi iPhone almadım iste, gittim daha ucuzuna, ona 10 basicak bi telefon aldım, hem megapixelide yüksek daha ne istiyim" :) ne diyim siz haklısınız beyler. Ama rekabet şart, iktidar - muhalefet iliskisi iste bisey denmez. İyi tartışmalar.




  • iPad iOS beta 5'te bu özellik yok şuan. Tamam
  • Bana bu teknoloji acil lazım cunki dersler başlıyor isvecce hiçbirşey bilmiyorum nerdeyse acarim derste adamin soylediklerini google translatten anında ceviririm ugraşmam aradan kelime seçip translateden cevirmeye Harika birşeymış cok hosuma gitti =))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des0uza

    İyide androidde var dedikleri Google translate uygulaması iPhone icinde var. Söylediğini tercüme ediyor. Bu andoidciler herseyi kendilerindemi var sanıyor.


    Hayır bizim bahsettiğimiz tam olarak haberdeki özellik, Google Translate ile alakası yok.
  • Carlosulo, cihazını merak ettim bak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

    Android'te zaten var. Apple'a daha gelmediği için insanların icat edilmemiş olarak algılaması normal.

    Daha muhteşemi Android markette Google Translate var, siz Türkçe söylüyorsunuz cihazınız diğer bütün dillere çeviriyor.

    Bazı dillerde çeviriyi sesli olarak okuma da var.
    Mesela "Benim büyükannem bile senden daha iyi oynar" diyorsunuz cihazınız anında ispanyolca, ingilizce,... söylüyor :)

    Bu olay asirlardir var app storede var.
  • Nuance yazılımı blackberry de 3 senedir kullanılıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo

    Android çok güzel çok başarılı bir sistem ama bu bilinçsizce, ilk kullandıkları sisteme aşık olan kullanıcıları beni çok güldürüyo. Bunları söyleyen arkadaslar acaba hiç profesyonel sekilde bir iOS sistemi kullanmışlar mı? Belki aralarında kullananlar vardır, zaten onlarda bu yorumların ne kadar boş olduğunu bilirler. Vakit olursa birgun aranızdan bi gözlemci seçin ve benim telefonumu 1 gün boyunca denesin ve size aktarsın gözlemlerini. Aranızdan en fanatik androidciyi seçin ama :) gerçi davadan geri dönmemek adına inadına android diyebilir ama ertesi gün sahibinden.com'da satılık "android sistemli temiz telefon" başlıklı ilanını görmemiz muhtemel olur :) zevk meselesi çok göreceli bir kavramdır normalde ama bu secimi yapamamak için kör olmak gerekir. Sırf herkesin aldığından ben almam mantığıyla yaklaşıldığı için ve markaya o kadar para vermem anlayışı hakim olduğu için oluyo tüm bunlar. Maksat ego tatmini? Hayır değil, kendini kandırmaca... "Ohh herkes gibi iPhone almadım iste, gittim daha ucuzuna, ona 10 basicak bi telefon aldım, hem megapixelide yüksek daha ne istiyim" :) ne diyim siz haklısınız beyler. Ama rekabet şart, iktidar - muhalefet iliskisi iste bisey denmez. İyi tartışmalar.


    Bu olaylar ancak bu kadar mükemmel bir şekilde açıklanırdı, tebrikler... Ya Apple forumunda apple kullanan kalmadı, sardılar bu android kullananlar heryeri sürekli birilerine sataşmalar, tartışma çıkarmalar. Nerdeyse artık birbirleriyle tartışacak seviyeye geldiler Okurken dayanamıyorum yazmak zorunda kalıyorum bende. Hele geçende karaktersizin biriyle tartıştım. Ben telefonu falan geçtim adamın uslubuyla ilgili yorum yapıyorum, ama adamın gözleri öyle bir kör olmuş öyle bir hırs varki adamda hala bana telefon hakkında şeyler söylüyor kıyaslamalar falan yapıyor saçma sapan.

    Android kötü bir sistem değil gelişincede çok güzel olucak, keşke başka sistemlerde çıksa bu şekilde. Bu bize yarar zaten. Ama şu an için bir konunun açıklığa kavuşması lazım. İnsanlar kullandıkları cihazı benimki daha iyi mantığıyla karşı tarafa dalga geçerek anlatmaya çalışıyor. Bunu her iki tarafta yapıyor. Ama böyle şeylere gerek yok. Ben televizyonda samsungdan şaşmam, çamaşır makinesinde LG 'den telefondada iphone den şaşmam bu benim kişisel tercihim, isterse yavaş olsun benim için önemi yok. Bana bunlar kaliteli geliyor bunları kullanıyorum. Ama sen şimdi kalkıp yok fanboy yok steve amcanız şöyle böyle falan diye sataşırsan bende ağzıma geleni söylerim sana. Çok eminimki bu telefonlar 200-300 TL olsaydı bu tartışmalardan eser olmazdı.

    Herkesin tercihi vardır insanlar buna saygı duysun bu çocukça muhabbetlerde artık son bulsun...




  • Güzel özellik ama BETA 5 de yok
  • Bende Android kullanıcısıyım. Ama IOS kullanıcıları sürekli bize çamur atıyor. Buyüzden bu bölümde bukadar çok android kullanıcısı var.

    En başından beri IOS çakması die tutturanlarmı dersin, Galaxy S2 nin apple çakması çin malı telefon diyenmi dersin. Okadar çok boş adam varki apple kullanan, forumun seviyesi sırf o apple fanboyları yüzünden buralara geldi.

    Bizde buyüzden diyoruz size, IOS çakması olan bizdik size göre, alın şimdide siz androidde olan özellikleri sanki yeni bir teknolojiymiş gibi çıkarıp yazıyorsunuz.

    Biz yapınca IOS çakması oluyoruz, siz yapınca; ee androidde var die IOS yapamıcakmı, kullanıcıların ihtiyacı bu isteyen yapar dionuz

    Kabullenmesi zor. Bende 3GS kullandım, ama insanın IOS ta kanser olmaması an meselesi Şahsen ben sabırsızımdır, bekleyemem. Herşey tıkır tıkır olması lazım telefon olayında.

    Format atmaya korkarmı bir insan ya. AppleStore yok telefonu görmez. Acil bişi olur arkadasımın bilgisayarında ne dosya alabilirim nede verebilirim. Herkes birbirine fotoraf paylaşır, ben yok mail oluşturucam cart curt.... vs...

    Daha IOS eksiklerini buraya yazmaya kalksam, 4-5 sayfa yazı olur. gerekyok

    Sadece bekleyin ve görün arkadaşlar. saygılar...




  • Android kullanananlar keske bi iphone u onyargisiz bi sekilde kullansanizda isletim sistemi nasil olurmus gorseniz. ben android cihazda kullandm iphone da kullandigim android cihaz iphonedan donanim olarak iyi olmasina ragmen iphone kadar akici degil. ben androide karsi degilim gelissin daha iyi olsun bizde kullanalim sonucta zorla kullanmiyoruz iphone u ama suanki android ios in yaninda basit kaliyo
  • Android'te daha önce kullanmıştım bu tarz bir özelliği ancak IOS'ta farklılıklar gözlenebilir.Bir IOS kullanıcısı olarak merakla beklemekteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

    Android'de uzun zamandır olan bir şey bu zaten


    varda internet olmadan olmuyor işte, ayrıca yarım yamalak çeviriyor
  • Android'çi arkadaşlar. O çok sevdiğiniz işletim sistemini kullanan tefonunuz 1 ay içinde kaç kere kilitleniyor, yeniden açmak zorunda kalıyorsunuz? Bu sorunun IOS yanıtını vereyim=0(YAZIYLA SIFIR).

    İşte aradaki stabilite farkı. Başka söze gerek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafam33


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

    Android'de uzun zamandır olan bir şey bu zaten


    varda internet olmadan olmuyor işte, ayrıca yarım yamalak çeviriyor


    Öyle bir şeyi internet olmadan yapmak zorlar cidden. İnternet üzerinde olması çok da sorun değil bence. Ayrıca bende gayet güzel çalışıyor, uzun zamandır doğru düzgün klavye kullandığımı hatırlamıyorum telefonda.
  • bu ifadelerim biraz kaba olabilir ama bence applenin başkasında olan şeyleri kullanması yüzsüzlüğün ve omurgasızlığın daniskasıdır. başkası sende olan bir şeyin benzerini kullanınca hemen dava aç ama sen başkasında olan şeyleri kullan. bence diğer firmaların kullandıkları şeylerin patentini alıp appleye kullandırmaması kullandığındada direk dava açması lazım. ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir.
  • Androiddekini test ettim, inanilmaz guzel calisiyor. Bastira bastira konusmaya gerek yok, gunluk konusma dilini rahat aliyor. Bazi sarki turkuleri de aliyor o derece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.