Şimdi Ara

ios 5 Assistive Touch IN SBSettings OUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ios 5 i gün geçtikce daha çok seviyorum. En beğendiğim özelliklerden bir taneside Assistive Touch oldu. biliyosunuzki iphone sürekli kullandığımız ve alternatifi olmayan HOME tuşunu kullanıyoruz ve bir süre sonra bu tuş eskisi gibi basmamaya başlıyor. Bendeki eski 3GS cihazımda bu olay benim çok canımı sıkıyordu ve apple bunu düşünerekmi yaptı bilmiyorum ama Assistive Touch u koymuş ve bir çok fonksiyonu ekrana çıkan bir sanal klavye gibi kontrol etmemizi sağlamış. Ama henüz favoriye eklediğim hareketleri nasıl kullanacağımı bulamaıdm.

Orijinalden alıntı: feyk123

Bu ios 5 i gün geçtikce daha çok seviyorum. En beğendiğim özelliklerden bir taneside Assistive Touch oldu. biliyosunuzki iphone sürekli kullandığımız ve alternatifi olmayan HOME tuşunu kullanıyoruz ve bir süre sonra bu tuş eskisi gibi basmamaya başlıyor. Bendeki eski 3GS cihazımda bu olay benim çok canımı sıkıyordu ve apple bunu düşünerekmi yaptı bilmiyorum ama Assistive Touch u koymuş ve bir çok fonksiyonu ekrana çıkan bir sanal klavye gibi kontrol etmemizi sağlamış. Ama henüz favoriye eklediğim hareketleri nasıl kullanacağımı bulamaıdm.

Bunun cevabını yazan arkadas benden hayır duası alır..;)

Punto Evo 1.4 Mylife S&S Dualogic 2011
  • IOS5 kurdum kulalı kullanıyorum bu olayı. 1 ay evvel genpaya tuş sorunu diye verdimdi ağzım yandı bir kere:D bi 9 ay sonra daha tuş sorunu yaşamamak için ömr katar tuşa kullanmayan varsa aktif etsin bu olayı memnun kalacaksınız.
    Psn: aykuteskalen
  • Bu hareketler nasıl oluyor,cevap verebilecek bir arkadas var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Punto Evo 1.4 Mylife S&S Dualogic 2011
  • Ben de başta anlamamıştım ama uzun uğraşlar sonucu çözdüm

Şimdi yeni hareket yarat deyip bir hareket yaratıyoruz. Örnek olarak ekranı aşağı kaydırma hareketi yapalım yavaşça ve onu kaydet diyelim.
    Sonra eğer tek parmak seçiliyse, assistive touch'dan favoriler deyip o kaydettiğimiz harekete dokunuca ekranda mavi bir nokta çıkacak.
    Onun ortasına tek bir kez dokundukça o az önce kaydettiğimiz hareketi yapacak. Yani tek dokunuşla ekranı aşağı istediğimiz hızda (kaydettiğimiz gibi) kaydırabiliriz.

Ben açıkçası pek faydasını görmedim bunun şimdilik. Benim de sıkıntım o kutunun orda durması. Kutunun altındaki bir şeye dokunmak isteyince sıkıntı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Bu hareketler nasıl oluyor,cevap verebilecek bir arkadas var mı?
    http://www.youtube.com/watch?v=E1LN_k6E1pQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 14 Ekim 2011; 13:43:14 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: triclaw

Ben de başta anlamamıştım ama uzun uğraşlar sonucu çözdüm

Şimdi yeni hareket yarat deyip bir hareket yaratıyoruz. Örnek olarak ekranı aşağı kaydırma hareketi yapalım yavaşça ve onu kaydet diyelim.
    Sonra eğer tek parmak seçiliyse, assistive touch'dan favoriler deyip o kaydettiğimiz harekete dokunuca ekranda mavi bir nokta çıkacak.
    Onun ortasına tek bir kez dokundukça o az önce kaydettiğimiz hareketi yapacak. Yani tek dokunuşla ekranı aşağı istediğimiz hızda (kaydettiğimiz gibi) kaydırabiliriz.

Ben açıkçası pek faydasını görmedim bunun şimdilik. Benim de sıkıntım o kutunun orda durması. Kutunun altındaki bir şeye dokunmak isteyince sıkıntı oluyor

O kutu dinamik istediğin yere alabiliyosun arkasında bişey kalırsa çek başka kenera itele :)
    Ayrıca ben ana menüdeyken sağ alt tarafa koydum kutuyu ve altına gelen uygulamayı da başka sayfaya taşıdım, tüm sayfalarda o kısım boş :) Bu da bi seçenek.

• sanıyorum bu özellik sadece bana gereksiz geldi. sb settings ile karşılaştırmak bile hakaret sb settingse. bununla tek tuşla wireless bluetooth konum servisleri açıp kapatabiliyormuyuz? tek hareketle uçuş moduna geçebiliyormuyuz? bence çok kullanılmayacak bir özellik.
  • home tusuna 3 tik seklinde atayabiliriz acip kapatmayi

Orijinalden alıntı: monsieurje

home tusuna 3 tik seklinde atayabiliriz acip kapatmayi

hocam millet home tusunu kullanmamak için istiyor sen 3 tıka atanıyor diyorsun

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

bos bulundum affola
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

:)))
  • Assivative benimde hoşuma gitti programdan tuş kilidinede geçebiliyosun sbsettingdeki tek tıkla wifi açma ekran rengi ayarlama gibi bi program olsa sbsettinge gerek kalmaz

Orijinalden alıntı: zedkid

Assivative benimde hoşuma gitti programdan tuş kilidinede geçebiliyosun sbsettingdeki tek tıkla wifi açma ekran rengi ayarlama gibi bi program olsa sbsettinge gerek kalmaz

Bencede 3g wi-fi ve parlaklaık ayarını eklerlerse çok iyi olur.

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

Orijinalden alıntı: zedkid

Assivative benimde hoşuma gitti programdan tuş kilidinede geçebiliyosun sbsettingdeki tek tıkla wifi açma ekran rengi ayarlama gibi bi program olsa sbsettinge gerek kalmaz

Bencede 3g wi-fi ve parlaklaık ayarını eklerlerse çok iyi olur.

blutooth ve konum servislerinide eklesek tam süper olacak

Orijinalden alıntı: canberk88

Ben çok gerekli bulmadım bu olayı ya

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.