Şimdi Ara

iOS 5 4.11.08den 4.10.01e Baseband Düşürme(Gevey Olmazsa Olmazı) Alıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
9.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aşağıdaki yazıda başlıktaki gibi 4.11.08 bbden 4.10.01'e geçiş hikayem;

ios5 sn0wbreeze ile hazırladıgım bb koruma fw değilde yanlışlıkla orjinal fwyi göstererek 4.11.08 bbye geçtim yaptığım ufak bir araştırma sonucu 4.3.5 versiyonuna düşünce baseband geri düştüğünü farkettim en sonunda baseband düşürmeye başladıktan sonra 4.3.5 fw itunes 10.5 ile yüklenmediğinide anladım sorunlar bukadarlada kalmıyor 10.4 yüklediğimde "The iTunes Music Library file cannot be read because it does not appear to be a valid library file" hatası ile karşı karşıya kaldım yaptığım araştırma sonucu çözümü;

1.Adım Windows üzerinde müziklerim klasörüne ulaşın. müziklerim klasöründe iTunes klasörüne girin.
    2.Adım iTunes dosyasında Library.itl dosyasını bulun ve silin.
    3.Adım Previous iTunes Libraries dosyasında bildiğiniz gibi bir önceki versiyonun dosyaları bulunuyor. Bu dosya içinde Library.itl kopyalayın.
    4.Adım Library.itl iTunes klasörüne dosyayı kopyalayın.
    6.Adım iTunes’u açın.
    Evet iTunes 10.4.1 bizim 4.3.5 fw'mizi yüklemeye hazır DFU modda Shift + Restore ile 4.3.5fw'yi yükleyin backup yüklemeden direk yeni bir iphone oluşturun [çünkü kullanmak hiç nasip olmayacak:)] baktığımızda modem firmware modelimiz 4.10.01'e düşmüş oluyor.

iOS 5 4.11.08den 4.10.01e Baseband Düşürme(Gevey Olmazsa Olmazı) Alıntı

EGER OLURSA TEKRAR İOS5 GECMEK ISTEYEN ARKADASLAR DETAYLI ANLATIM : 4.3.5 den ios5 gecis GEVEY le %100000 CALISIYOR [DETAYLI ANLATIM]
    Beyler belkı olursa bı yardımı dıye arastırıp appletur den alıntı yaptım ıstersenız bı deneyın bu durumda olan arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 13 Ekim 2011; 18:05:29 >

• deneyen arkadaslar oluyorsa sonuc olumlu ıse yazsın ve nsl yaptıgınıda bırazcık detaylada olsa analtsın
  • Yaptım oldu çok teşekkür ederim ilgin ve yardımların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisyen -- 13 Ekim 2011; 20:54:44 >
  • http://www.iphone-unlockme.com/factory%20unlock.htm

şu siteye girin ve bakın imeı numarasını verince ve 20 doalr ödeyince kilidi kıracakalrını idda ediyorlar sizce doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusursuz_power

http://www.iphone-unlockme.com/factory%20unlock.htm

şu siteye girin ve bakın imeı numarasını verince ve 20 doalr ödeyince kilidi kıracakalrını idda ediyorlar sizce doğru mudur?

allgsmunlock.com sitesi gayet güvenilir fakat sitede telefonun hangi sim kart'a hangi ülkeye kilitli onu bilmen gerekiyor eğer bilmiyorsan belirli bi ücret karşılığında onuda öğreniyorlar
  • hocam öncelikle teşekkür ederim. benimde başıma geldi gevey li i4 e direk ios5 yüklendi lakin dediğiniz şekilde yapmaya çalıştığımda sürekli 3194 hatası alıyorum hosts dosyasını temizledim hatta sıfır hosts dosyası attım olmuyor. yapabileceğim farklı bi yöntem varmıdır ? bb i düşürmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

hocam öncelikle teşekkür ederim. benimde başıma geldi gevey li i4 e direk ios5 yüklendi lakin dediğiniz şekilde yapmaya çalıştığımda sürekli 3194 hatası alıyorum hosts dosyasını temizledim hatta sıfır hosts dosyası attım olmuyor. yapabileceğim farklı bi yöntem varmıdır ? bb i düşürmem gerek.

hocam malesef suan ıcın apple gerı fw gerı cekerken ımzalama yapmıyormus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyarpalauk

quote:

allgsmunlock.com sitesi gayet güvenilir fakat sitede telefonun hangi sim kart'a hangi ülkeye kilitli onu bilmen gerekiyor eğer bilmiyorsan belirli bi ücret karşılığında onuda öğreniyorlar

nasıl yani bu allgsmunlock.com dan cihazı unlock yapabiliyor muyuz? diğer arkadaşın verdiği siteyi 1 saatten fazla oldu inceleyeli. güvenilir bi siteye benziyor gibi :)anladığım kadarıyla sen oraya kredi kartından parayı yatırıyosun onlar mailine senin imei vs cihaz bilgilerinle program gönderiyolar ve onu kuruyosun ve bingo! cihaz aktif hesabı yapıyolar :D

• Arkadaslar elime bı tane cihaz var iPhone 4 sim kilitli iOS 5 e yükseltilmiş . Basebanda 04.11 sanırsam . Shsh kaydı var dusurebilirmiyiz baseband i . Dün çok uğraştın farklı bilgisayarlarda ancak tiny ile denedim . Hepsi hata kosu 1 denilen hatayı verdi . Yardım eden arkadas varsa önemli lütfen
  • quote:

bu siteden ben dolandırıldım tamamen kandırmaca sakın itibar etmeyin...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

quote:

bu siteden ben dolandırıldım tamamen kandırmaca sakın itibar etmeyin...saygılar

Siteyle iletişime geçtin mi peki? Çağrı merkezleri, online destek hatları falan vardı. Eğer ki çıkar yol yok ise bankadan para ilettiğine dair makbuz al ve şikayette bulun. Sitede yapılanların yasal olduğu yazdığı için kullandım şuan mağdurum şeklinde bi şikayette bulun...
  • burada yazılanıda yaptım 3194 hatası veriyor.. moralim iyice bozuldu sabahtan beri ugraşıyorum
  • Artık Apple buna ıızn vermıyor o yuzden bu hatayı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

burada yazılanıda yaptım 3194 hatası veriyor.. moralim iyice bozuldu sabahtan beri ugraşıyorum

versiyon düşürmek için uğraşma arkadaşım baseband düşme olasılığı %5 belki daha azdır. ben heder ettim kendimi. geçen 22:30 gibi başladım işlere yemin ediyorum saat öğlen 3 e 5 kalaya kadar düzeltmek için uğraştım anca düzeldi sonra aktivasyonunu da yapamadım hiç de uğraşmadım. AT&T sim bekliyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

burada yazılanıda yaptım 3194 hatası veriyor.. moralim iyice bozuldu sabahtan beri ugraşıyorum

versiyon düşürmek için uğraşma arkadaşım baseband düşme olasılığı %5 belki daha azdır. ben heder ettim kendimi. geçen 22:30 gibi başladım işlere yemin ediyorum saat öğlen 3 e 5 kalaya kadar düzeltmek için uğraştım anca düzeldi sonra aktivasyonunu da yapamadım hiç de uğraşmadım. AT&T sim bekliyorum şimdi

ee düzeltinmi peki naptın bizede söyle bizde düşürelim nasıl yapılıcaksa

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakass

quote:

quote:

ee düzeltinmi peki naptın bizede söyle bizde düşürelim nasıl yapılıcaksa

düzeldi derken versiyon düştü demek istemedim yanlış bilgi vermiş olmayayım. telefonu açamıyodum sürekli itunes il usb kablo ekranında kalıyodu kapatınca kendi kendini açıp yine aynı ekrana geliyodu dfu moda alamıyodum fw de yükleyemiyodum en sonunda ya olur ya olmaz niyetiyle yaptım fw yüklendi ama hangisi yüklendi hatırlamıyorum. büyük ihtimalle bugün att kart gelecek öyle bakıcam

• www.downgradeiphone.com
    böyle bir yer buldum kullanan ya da bilgisi olan var mı 22€ diyorlar.
  • anladığım kadarıylaa elimizde shsh bile olsa ki var bende.. yine versyion düşürme olmuyor baseband yukseldiğinden 11 yada 20 hatası alıyorum şimdide
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbonmonoksit

www.downgradeiphone.com

doğruysa çok güzel bişey olur. 4.11.8 baseband daki kişiler mağdurum diye yakarıyo çünkü :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karbonmonoksit

www.downgradeiphone.com

doğruysa çok güzel bişey olur. 4.11.8 baseband daki kişiler mağdurum diye yakarıyo çünkü :/

Evet evet bu gıbı sıtelerı bılen bılır UNLOCK yapıyoruz Basband farkemtez dıye mılletten paraları ucuran sıteler bunlar:))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.