Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M_fb**

Arkadaslar ben cihazı 1 ay kadar 5.0.1 olarak jbli kullandım sonra şarjdan dolayı 5.1 e geçtim o zamanlar SHSH olayını bilmediğim için kayıt almadım acaba cydia kendisi SHSH kaydı almış olabilir mi ?

Almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

arkadaşlar ben biraz ecemiyimde rednsow dosyasını indirdimde ilk olarak cihazınız ne ise ona ait 5.0.1 ve 5.1.1 ipsw indirin bunu anlamadım nerden indiriyorum umberalla dan degilmi

google amcaya yazın ilk çıkan sitede linkler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Ya shsh kaydını unutum boşuna heycan yaptık işimiz gine ipo2g ye kaldı offff.

Benimde kutudan 5.1 cikti, kaldik pod2g ye aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Ya shsh kaydını unutum boşuna heycan yaptık işimiz gine ipo2g ye kaldı offff.

Benimde kutudan 5.1 cikti, kaldik pod2g ye aynen.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu shs kaydı nedir ya.bi açıklama yapsanız. ipad2 için 5.0.1 shs kaydı lazımmış bana.link verebilcek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bks35

arkadaşlar şu shs kaydı nedir ya.bi açıklama yapsanız. ipad2 için 5.0.1 shs kaydı lazımmış bana.link verebilcek var mı

Alıntıları Göster
    karisti piyasa. bende ipad 2 var dolayisiyla A5.
    icinde de 5.1 yüklü ve sbsh kaydi fln yok.

denesem ben direk downgrade etmeyi alete zeval gelir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rutkuc

karisti piyasa. bende ipad 2 var dolayisiyla A5.
    icinde de 5.1 yüklü ve sbsh kaydi fln yok.

denesem ben direk downgrade etmeyi alete zeval gelir mi ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şunu şöyle mi anlamalıyız tam olarak
    -A5 çipli iphone 4s, ipad 2 ve 3 fabrika çıkışlı 5.1 versisonda ise yani hiç 5.0.1 versiyon yüklenmediyse kesinlikle downgrada yapılamaz mı illaki shsh kaydı mı gerekiyor
    Birisi çıksın çok net olarak bunu söylesin kafamız karıştı valla teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Arkadaslar ben cihazı 1 ay kadar 5.0.1 olarak jbli kullandım sonra şarjdan dolayı 5.1 e geçtim o zamanlar SHSH olayını bilmediğim için kayıt almadım acaba cydia kendisi SHSH kaydı almış olabilir mi ?

jb yapmıssanız cydia serverları otomatik olarak shsh'yi almıştır.

Çok sevindim o zaman ben bu yöntemle jailbreak yapabilirim öyle mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

Arkadaşlar şunu şöyle mi anlamalıyız tam olarak
    -A5 çipli iphone 4s, ipad 2 ve 3 fabrika çıkışlı 5.1 versisonda ise yani hiç 5.0.1 versiyon yüklenmediyse kesinlikle downgrada yapılamaz mı illaki shsh kaydı mı gerekiyor
    Birisi çıksın çok net olarak bunu söylesin kafamız karıştı valla teşekkürler.

5.0.1 olup jailbreak li olup shsh kaydı olması gerekiyordu
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İlla 5.1.1 e yükseltmemiz mi gerekiyor geri dönmek için?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Konu 5.1 jb ancak tartışılan konu 5.1.1den 5.0.1e downgrade edilen A5 cihazlar. Allahaşkına, sizde forum kullanma bilgisi yok ama Türkçe de mi yok? Bunun için forumda konu açılıp orada tartışılırki konu da açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold Finch

İlla 5.1.1 e yükseltmemiz mi gerekiyor geri dönmek için?

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar denemekle beraber kendi sorduğum soruya kendim cevap veriyorum:
    -A5 çipli iphone 4s, ipad 2 ve 3 fabrika çıkışlı 5.1 versisonda ise yani hiç 5.0.1 versiyon yüklenmediyse kesinlikle Downgrade YAPILAMIYOR.
    Geçmiş olsun beklemedeyim valla hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Konu 5.1 jb ancak tartışılan konu 5.1.1den 5.0.1e downgrade edilen A5 cihazlar. Allahaşkına, sizde forum kullanma bilgisi yok ama Türkçe de mi yok? Bunun için forumda konu açılıp orada tartışılırki konu da açıldı.

yok anlamıyorlar.sen bölüm yetkilisiyken buralar böyle değildi hocam. konuyu şikayet ettim kilitlensin diye ama takan yok.millet gereksiz gereksiz laf kalabalığı yapıyor.acaba yöneticilerin kilitlememelerindeki amaç ne ? zaten çıktığında açarlar.haber almak isteyenler de twitter yoluyla takip eder.bu kadar zor mu.
  • quote:

konunun bi ara basliginda downgrade haberi de vardi ..onceki sayfalarda konusuldu.basligin adi degisince o zaman o iceriklerde silinseydi hocam ..simdi kendimi suclu hissettim downgrade yapilisi anlattim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar benim telefonum kutudan 5.0.1 olarak çıktı (4S)fakat ozamanlar jb falan bilmediğim için jb siz kullandım ve 5.1 çıkınca direk güncelleme yaptım dolayısıyla bahsettiginiz shsh kaydı yok.bu durumda downgrade yapmam mümkün mü acaba... Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

Merhaba arkadaslar benim telefonum kutudan 5.0.1 olarak çıktı (4S)fakat ozamanlar jb falan bilmediğim için jb siz kullandım ve 5.1 çıkınca direk güncelleme yaptım dolayısıyla bahsettiginiz shsh kaydı yok.bu durumda downgrade yapmam mümkün mü acaba... Saygılar

maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bhz47

quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

Merhaba arkadaslar benim telefonum kutudan 5.0.1 olarak çıktı (4S)fakat ozamanlar jb falan bilmediğim için jb siz kullandım ve 5.1 çıkınca direk güncelleme yaptım dolayısıyla bahsettiginiz shsh kaydı yok.bu durumda downgrade yapmam mümkün mü acaba... Saygılar

maalesef

Alıntıları Göster
    artık 4s 5.1 için jb gelirse de pek önemi kalmadı..5.1.1 i beklememe gerek yok ben böyle memnunum arkadaş..5.1 gelirse de hoş gelir sefa gelir..ne bekleyeceğim keyflerini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

Arkadas bu adam neyi bekliyor anlamadim ki?Ve neden bir insana bagli bu jb olayi?baska birisi yapamiyor mu

Hepinizin mi ingilizcesi kit anlamadim ki ?

Adam diyor ki jailbreak aracini kullanisli hale getirmek icin bir kac hafta lazim, bir milyon dolar verseniz bile betasini yayinlayamam.

degil ingilizcesini turkce halini bile okumadim neyden bahsediyorsunbilmeden konusma!once verirsin linki sonra anlmazsam duzgun bir dille elestirirsin.millete bak,laf atma pesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

konunun bi ara basliginda downgrade haberi de vardi ..onceki sayfalarda konusuldu.basligin adi degisince o zaman o iceriklerde silinseydi hocam ..simdi kendimi suclu hissettim downgrade yapilisi anlattim diye

Benim sözüm sana değildi Kain. Sen haber olarak vermişssin, açıklama da yapmışsın ama konu devam etmiş. Şu başlık o kadar çok dağıldıki anlatamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Benim sözüm sana değildi Kain. Sen haber olarak vermişssin, açıklama da yapmışsın ama konu devam etmiş. Şu başlık o kadar çok dağıldıki anlatamam.

Alıntıları Göster
    Konuyu downgradeciler basmis

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Konuyu downgradeciler basmis

Alıntıları Göster
    ıpsw 5.0.1 dosyasını görmüyor yardım eden yokmu
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.