Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 5. denemem yine başarısız. Anlaşılıyor ki ipad 3 de sorun var. O kadar ipad 3 videosu yüklediler yaptım oldu diye. ilk çalışmayan cihaz da ipad 3 oldu. İpad 3 de jailberak yapan varsa nasıl yaptığını buraya yazarsa mutlu oluruz. ipad 3 wifi JAİLBREAK olmuyor!!!
  • 2 kere denedim takılıyor şimdi restore atıp tekrar deneyeceğim
  • benim uygulamaya tıkladığım zaman runing ekranında takılı kalıyor yüklemiyor neden olabilir.
  • yarım saat oldu yine aynı ne yapım yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

evet 5. denemem yine başarısız. Anlaşılıyor ki ipad 3 de sorun var. O kadar ipad 3 videosu yüklediler yaptım oldu diye. ilk çalışmayan cihaz da ipad 3 oldu. İpad 3 de jailberak yapan varsa nasıl yaptığını buraya yazarsa mutlu oluruz. ipad 3 wifi JAİLBREAK olmuyor!!!

windows 7 kullanıyorsanız programı yönetici olarak başlatmayı denediniz mi ?
  • JB'sini yapan başka sayfaya gitsin arkadaş, intallaous,activator, cydia nasıl kullanılıyor vs. sorularınızın cevabını başka konularda arayın. JB yapamayan bir sürü insan var hala, mesajlarınızla doluduruyorsunuz konuyu
  • redbloodedman bende 4s yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

Cihazı restore edipmi yapmak lazım

Back up alman lazım

1) iTunes' ta cihazınıza sağ tıklayarak yedeklemesini alın.
    2) Yedekleme tamamlandığı zaman cihazınıza gidip ayarlar, tüm içerik ve ayarları sili tıklayın. Bu jailbreak' i hızlandıracaktır.
    3) Absinthe' yi (JB) açın ve telefonun USB ile bağlı olduğuna emin olun.
    4) Jailbreak e bas, sabırlı ol ve cihazı bilgisayardan ayırma.
    5) Jailbreak tamamlanınca 2. maddede yaptığınız yedeklemeyi geri yükleyin. Sağ tıklayıp yedekten yükleye basın ve yedeğinizi yükleyin. Böylece uygulamalar, fotoğraflar vb. geri yüklenecektir.
    6) Absinthe yi kullandığınız için teşekkürler, JB li cihanızızla iyi eğlenceler.

Dün backuP aldım ve restore yaptım bügünde yapimmi

ne olur olmaz al

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cydia ekrana geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl uygulama yükleniyor. Mesala tema nasıl yükleyebilirim
  • Heytt bee SONUNDAAA ...o kadar bekledik .. uhhh
    bişey sorcam 5.1 de sanki pil süresi daha fazla mı gidio bana mı öle geldi ,5.1.1 geçsem mı ? aynımıdır !?
  • cikmaz diyenlere kapak olsun.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: theoki

quote:

evet 5. denemem yine başarısız. Anlaşılıyor ki ipad 3 de sorun var. O kadar ipad 3 videosu yüklediler yaptım oldu diye. ilk çalışmayan cihaz da ipad 3 oldu. İpad 3 de jailberak yapan varsa nasıl yaptığını buraya yazarsa mutlu oluruz. ipad 3 wifi JAİLBREAK olmuyor!!!

windows 7 kullanıyorsanız programı yönetici olarak başlatmayı denediniz mi ?

evet denedim olmuyor. Antivirüs programım da kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

cydia ekrana geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl uygulama yükleniyor. Mesala tema nasıl yükleyebilirim

arkadaşım cydia nasıl kullanılır diye bi arama yapsan binlerce cevap bulacaksın
  • bende cydia da i wasn't able to locale file for the com.hackyouriphone.iconrepo package. this might mean you need to manually fix this package diyor ne yüklemek istersem. sorun nerden kaynaklanıyor?
  • Çıktı yazısını gördüm ya... Mutluluktan uçuyorum şu anda. Bu bekleyişin de sonu geldi
  • 3GS icin cikmadi degil mi? :(

• quote:

2 adet ipad 3 wifi 16 ve 32 gb jb yaptım sorunsuz . extra hicbirsey yapmadım sadece jailbreak e bastım okadar . 5.1.1 versiyondaydı cihazlar
  • Nasıl yapıldıgını kendi web sitemde anlattım.

Buradan ==>http://theteknolojist.com/ios-5-1-1-untethered-jailbreak-nasil-yapilir-absinthe-2-0/

Yapamayanlar için umarım yardımcı olur
  • Anlamadim simdi iphone 4s icin cikti mi?

• İpad 2 geçirdim sanırım en kolay jb buydu. Akşam üstüde 3gs telefonları geçiriyim evdekilerin.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.