Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimde bir his var çıkmayacak sanki... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Haydi JB haydi JB haydiii, tam zamanı tam zamanı şimdi..
    Çıkmazsa bak sen o zaman küfürlere.

Hic oyle deme cok kotu olur bak

Olum bak git !

• quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

quote:

Orijinalden alıntı: arrowmaster

Beyler ben ilk defa jb yapıcam ama hiç bilmiyorum nerden bakıcam ? benim sürüm 5.1.1 birde bu shsh kaydı olayı nedir ? alınca noluyo ?

Cidden shsh kaydi nedir ya? 5.1.1 guncelledik işte

İnsaf yaaa az bi araştırın nolursunuz

• IPAD 2 WIFI İÇİN DE JAILBREAK GELİYOR MU ARKADAŞLAR??
  • ahiret soruları geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

IPAD 2 WIFI İÇİN DE JAILBREAK GELİYOR MU ARKADAŞLAR??

ipad2 wifi hariç tüm cihazlara geliyor... ipad2 wifi yi halledemedi eleman :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

• tweet filan kullanmıyorum son durumlar neler arkadaşlar var mı bir tweet filan?
  • of ya 5.1.1 e update yapamıyorum itunes 3194 hatası veriyor itunes son surum, hosts daki apple la ilgili olanları da sildim çzöüm lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

of ya 5.1.1 e update yapamıyorum itunes 3194 hatası veriyor itunes son surum, hosts daki apple la ilgili olanları da sildim çzöüm lazım

Telefon üzerinden yap kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

tweet filan kullanmıyorum son durumlar neler arkadaşlar var mı bir tweet filan?

Konfreanstayken adam tweet mı atıcak bı dk hayranlarım bekliyor bir tweet atım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batw0

quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Beyler ben şimdi 5.0.1 cihazımı 5.1.1'e update yapacağım fakat 5.0.1 için nasıl shsh kaydı alabilirim? Tinyumbrella'da sadece 5.1 ve 5.1.1 yazıyor şu şekilde:
    http://i.imgur.com/8CPpI.jpg

5.0.1 cihazında suan Jailbreak var ise Cydia yı aç ve üst kısma dikkat et Yeşil bir Yazı ile SHSH: 5.0.1 yazıyor ise zaten kaydını cydia otomatik almış demektir, Tekrardan almana gerek yok ama illaki elimde de Local olarak bulunsun diyorsan Tinyumbrella dan alabilirsin kaydını Diskinde saklayabilirsin

maalesef orada da sadece 5.1 ve 5.1.1 yazıyor. bu durumda yapabileceğim hiçbir şey yok sanırım? tinyumbrella da bu iki sürümün shsh kaydını aldı sadece.

• Bugun hayırlısı ıle cıkıyor İOS 5.1.1 jaılbreak Hazıran ayınsa tanıtılıp 17 hazıranda İOS 6 Beta 1 cıkana kadar artık bu heyecan bıter..Yanlız buradan yav cıkmaz bu Jb... Daha cok beklersınız...Vs laflarla konuya gırenlerın moralını bozmaya çalışanlara dunde yazdıgım uzere saat 15.30 KAPAK gelıyor
  • Bütün cihazlara çıkıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

• Arkadaşlar 20 dakika önce yazılmış bi haber buldum bi çin sitesinde çevirdim orjinali :http://roll.sohu.com/20120525/n344098312.shtml

Ben getirmek için birçok iOS kullanıcıları ile birlikte kullanıcı pod2g (Cyril) kaçmak için umut, 20:30 GMT gelişini bekliyor olduğuna inanıyorum yeşil Duda kardeşi p0sixninja (Yuşa Tepesi) yanı sıra, yeşil zehir pimskeks üyeleri (Nikias Bassen) HITB Prison Break Genel Kurul podyum ve Absinthe jailbreak aracı bir konuşma bindik. Metin itmek Twitter referanslar HITB son Absinthe bulutların içine ateş, 2.0 de konuşma sürecinde ilan edilecek, dedi.

Şimdi jailbreak topluluğu Movers ve rakam gibi Shakers, doğal olarak orada "medya olarak üç adamın hareketlerini göz kulak olacak. Bu değil, HITB yurtdışında sitesi Softpedia Genel Kurulu sırasında da görüşülmüş olan zamanı yakalamak. Bundan önce, Kronik-Dev yeşil zehir, LLC'nin takımın resmi Twitter hesabı, itme kendini deprecatingly bazılarıydı yaptı: Bu bizim ilk kez medya erişim için açmış olacak gibi görünüyor.

Softpedia resmi internet sitesinde ilan rağmen yakında üç hackerlar arasında tam röportajı yayınlayacak, ancak bilgilerin bazı insanlar "beklemek zordur" hissediyorum, bu yüzden bu haber bugün orada yapacak. "Görüşme sırasında pod2g, şunları söyledi:" Bu bizim için çok önemlidir, çünkü iOS cihazların kaçış vazgeçmeyeceğiz, biz zaten bunu karşılamaya hazır, iOS kaçmak için bir plan var ".

Yüzü "sonunda iOS kaçış bir sürecin ne tür bir soru", pod2g verilen cevap: Tabii ki bilgi açıklamayacaktır ", ama bazı tutun bunu söyleyebilirim kamuoyuna asla Dünyanın güvenlik açığı, bu sırrı bize, eğer başarılı olursa bellek dökümü için, biz boşluklar aramak için başka bir yol açmak mümkün olacak, yeni ekipman bazı eklentileri yüklemek için izin verir, bizim gizli olduğunu. "

pod2g da ekliyor: "Her takımın üyeleri arasında jailbreak toplumda genellikle çabucak hata bulmak mümkün emek net bir bölünme var biz bu açıkları, biz bulundu 1-2 ay sonra. ilgili araştırma çalışmaları başlayacak, sistemi (IOS) son sürümü, biz bu adımı başlayacak sadece çünkü. "

Biz genellikle kaçan başladı önce bir süre iOS en son sürümü yayınlandı neden biz başarılı olmak için ellerinden çalışmalarını onaylamak istiyorsanız, "Çünkü, var ise aynı zamanda, onlar (Apple) değil beta 3 veya beta açığı hakkında dördü bunu onarmak için. (iOS), biz sinyali başlangıcında kaçmak resmi açıklama. "

Yaklaşık 4 saat, pod2g ofis Absinthe konuşma, ne olacak o zaman alacaksın? Sabırsızlıkla bekliyoruz, ama her şey de, o yüzden bekleyip görelim. Görüşmeler eklenebilir: Softpedia ve üç hackerlar tam sürüm, biz ayarlanmış kalacak daha sonra yayımladı. Son olarak bir göz atın, Cyril Tanrı soldan sağa Nikias Bassen, Cyril, Joshua Hill, ilk defa kamu çıktı.
     iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

• 5 sn ye de sa greenpois0n.com'da absinthe 2.0 in gördüm açılış safasında ama sonra kaldırdılar fakat aşağıdaki link i aldım :) link cevap veriyorda ama dosya inmiyor haliyle

http://cache.greenpois0n.com/dl/absinthe-win-2.0.zip
  • 5.0.1 olanlar 5.1.1 yüklemesin. SHSH kaydını 5.0.1deyken de alıyor Cydia. JB çıktıktan sonra yüklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

5.0.1 olanlar 5.1.1 yüklemesin. SHSH kaydını 5.0.1deyken de alıyor Cydia. JB çıktıktan sonra yüklersiniz.

Jailbreak çıktıktan sonra 5.1.2 çıkarsa ne olacak? Sıkıntı orada. Bence şimdi yükseltin sürümünüzü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

of ya 5.1.1 e update yapamıyorum itunes 3194 hatası veriyor itunes son surum, hosts daki apple la ilgili olanları da sildim çzöüm lazım

Telefon üzerinden yap kardesim

cepten wiifi kesilince yarım kalmıştı. pc den yaptım 5.1.1 için 3194 hatasını alanlar Host.umbrellay etc nin içinden silsinler ve normal host un içindeki apple satırlarını silsinler. oldu bitti.

suanda 5.1.1 yaptım back up da yüklüyorum şuan,

artık gelecek haberleri bekleyebiliriz.
    hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.