Şimdi Ara

ios 5.1.1 i 7.1miş gibi gösterebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi güncellemek istemiyorum çöp olmasın cihaz diye. A€ncak bir programıda muhakkak yüklemeliyim ve 6.1 üstü istiyor. Öneriler neler acaba?

• Yanlış bilmiyorsam jailbreak ile yapılabiliyodu o
  • Tongbu ya bak,orda bazı uygulamaların eski sürümleri oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Sistemi güncellemek istemiyorum çöp olmasın cihaz diye. A€ncak bir programıda muhakkak yüklemeliyim ve 6.1 üstü istiyor. Öneriler neler acaba?

pp25 ile yuklenebilir. Son surumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski konunuzun (http://forum.donanimhaber.com/m_84659270/f_//tm.htm#84681654 ) başlığını değiştirseydiniz, yetmez miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Eski konunuzun (http://forum.donanimhaber.com/m_84659270/f_//tm.htm#84681654 ) başlığını değiştirseydiniz, yetmez miydi?

Yetebilirdi sanırım. Teşekkürler
  • iFile ile mumkun bu durum ama su an hangi dosya oldugunu unuttum. Eve gecince editlerim mesaji.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

iFile ile mumkun bu durum ama su an hangi dosya oldugunu unuttum. Eve gecince editlerim mesaji.

Bekliyorum hala hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

iFile ile mumkun bu durum ama su an hangi dosya oldugunu unuttum. Eve gecince editlerim mesaji.

Bekliyorum hala hocam

Hocam linkten detayli sekilde bakabilirsin:

http://smartphones.wonderhowto.com/how-to/fake-your-ios-version-0138286/

• AppStore'u kandırıp indirebilirsiniz ama, uygulama açılmayacak ya da çökecektir bence.
  • Bende 5.1.1 kullanıyorum ifile dan değiştirirsin ama sadece değişmesiyle kalır çünkü program çalışmaz ben çok denedim bu yüzden söylüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iFile ya da iFunbox ile aşağıdaki dosyaya girip minimum OS versiyonu değerini değiştirebilirsiniz. 5.0, 6.0 dönemlerinde sorunsuz çalışıyordu.

System/Library/CoreService/SpringBoard/info.plist
    <key>MinimumOSVersion</key>
    <string>5.1</string>

Cihazlarımda 6.1.2'de kaldığım için bazı çalışmayan programlar için 7.0 yaptım, en az 7.0 isteyen programların hepsi iPhone ve iPad'e sorunsuz yüklendi, ancak açıp kapattıktan sonra biri hariç hiç biri çalışmadı.

Nedeni:
    Çalışmayan programlar 7.0'a özgü bazı kütüphaneleri kullanıyor ve onları bulamayınca çöküyorlar. Ancak üst versiyonun kütüphanesini istemeyen programlar için işletim sistemini 5.x, 6.x, 7.x gösterebilirsiniz.
  • Bu yöntemlerle Facebook, instagram kullanabilir miyim?
  • Deneyip gördüm bilgi vermesi açısından önceki versiyonum ios 7.0.4, shsh kaydımla 5.1.1 e dönüş yaptığımda 7.0.4 e yüklediğim uygulamaları 5.1.1 de yüklemeye çalıştığımda eski versiyonu indirip kullanabiliyorsunuz fakat 7.0.4 ü kullanırken kullanmadığım programı (Youtube) 5.1.1 e yüklemek istediğimde eski versiyonu indirmeden kapanıyor yani ulaşamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.