Şimdi Ara

IOS 5.0.1 SBSetting eklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben az önce cihazımı semi tetheret yaptım yanlız cydia dan sbsettings kurmaya çalıştığmıda kullandığınız versiyon için bulunmamaktadır diyor.
    Bu sadece 5.0 ile mi çalışıyor yoksa source damı bi sıkıntı var anlamadım. Home tuşunda problem olduğu için untetheret beklemedim ve geçtim ama sbsettings çalışmıyacaksa boşuna geçmişim.

• Bbsetting deneyin,activatorude ayrica yukleyin
  • Eğer ios5 kullanıyorsanız, Sbsettings için aşağıdaki source'u eklemeniz gerekiyor :

http://thebigboss.org/ios5beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incubuss -- 19 Aralık 2011; 2:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

Arkadaşlar ben az önce cihazımı semi tetheret yaptım yanlız cydia dan sbsettings kurmaya çalıştığmıda kullandığınız versiyon için bulunmamaktadır diyor.
    Bu sadece 5.0 ile mi çalışıyor yoksa source damı bi sıkıntı var anlamadım. Home tuşunda problem olduğu için untetheret beklemedim ve geçtim ama sbsettings çalışmıyacaksa boşuna geçmişim.

Hiçbir sorun yok kaldırıp tekrar yükleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

Eğer ios5 kullanıyorsanız, Sbsettings için aşağıdaki source'u eklemeniz gerekiyor :

http://thebigboss.org/ios5beta

Dün akşam cydia ya girdim ordan ios 5 eklentisini kurdum sonra test amaçlı cihazı aç kapa yaptım cydia beyaz oldu, tekrar kapattım just boot diyerek açtım cydia ikonu geldi ama bu sefer de için giremedim. tıklıyorum geri atıyo, semi tetheret ikonunada giremiyorum öyle kaldı. Saat geç olunca Tekrar restore ettim bugun tekrar deniycem ama cihaz her kapandığında just boot demek yeterli olmuyormuydu??

• Çok fazla kaynak okudum ama her kapanmada just boot demeden önce ipsw dosyasnı göstermek gerektiğinden bahseden bilgi görmemiştim. Dün akşam bikaç yerde gördüm ve hallettim tüm JB işlerini. Çok ilginç çoğu kaynak bahsetmemiş bir iki sitede not olarak yazmışlar. Aslında çok önemli bişey olmasına rağmen niye böyle olmuş anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.