Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Arkadaslar cepten giriyorum illaki yazilmistir ama okumak zor oluyor..

Bende iphone 3gs var yurtdisi cihaz bi ton program yuklu simdi ios 4 yuklersem programlar ve rehberim silinecekmi.. Tesekkurler...

İos 4 yüklemeden önce BackUp alın. Daha sonra ios4 yükleyin. App Store den alınan - indirilen programlarınız Rehberiniz Mesajlarınız Arama Kaydınız olduğu gibi kalacaktır. Cydia dan indirdiğiniz ve 3. parti Sync Programı (WinScp-iphone Suite) ile yüklediğiniz programlar silincektir.
  • Cevap icin cok tesekkurler...

Yedegini nasil alicam peki...
  • quote:

Cevap icin cok tesekkurler...

Yedegini nasil alicam peki...

İtunes Restore yapmadan önce otomatik olarak yedek alır.

Manuel olarak almak için. İphone u pc ye bağlayın. İtunes ı açtıktan sonra cihazınız üzerine sağ tıklayıp Backup u seçin. Yedek almaya başlar
  • An itibari ile iPhone 3GS'imi jailbreakledim ve sorunsuz gibi gözüküyor. Oyun kurdum, program kurdum hepsi çalıştı. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • Tesekkurler o backubi biliodum dedim belki o jailbreak yapmadan once bi ssh kaydimidi neydi onu almakdan bahsedionuz.. Onun nasil yapildigini bilmiyorum onada gerek varmi acaba..
  • quote:

Tesekkurler o backubi biliodum dedim belki o jailbreak yapmadan once bi ssh kaydimidi neydi onu almakdan bahsedionuz.. Onun nasil yapildigini bilmiyorum onada gerek varmi acaba..

Cydia otomatik olarak alıyor.
  • Cok tesekkurler, yeni versiyon cok iyi calisiyor. Supersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

Cok tesekkurler, yeni versiyon cok iyi calisiyor. Supersiniz

Hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

An itibari ile iPhone 3GS'imi jailbreakledim ve sorunsuz gibi gözüküyor. Oyun kurdum, program kurdum hepsi çalıştı. Emeği geçenlere teşekkürler.

Rica ederiz :)
  • Hakan hizir gibisin masallah sagol
  • quote:

Hakan hizir gibisin masallah sagol

Rica ederiz görevimiz :)
  • Şöyle Birşey Var. Cihazların unlock olup olmadığını anlamak için...

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!)  JAİLBREAK ÇIKTI

B - İngiltere ve İrlanda (O2 Sağlayıcı: bloke)
    C - Kanada (Fido & Rogers: bloke)
    CZ - Çek Cumhuriyeti (O2, T-Mobile, Vodafone: kilitsiz)
    DN - Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke)
    EE - Estonya (EMT: bloke)
    E - Meksika (Telcel: bloke)
    FD - Avusturya, Liechtenstein, İsviçre (Bir, Orange, Swisscom: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    GR - Yunanistan (Vodafone: kilitsiz)
    HN - Hindistan (Airtel, Vodafone: bloke)
    J - Japonya (SoftBank: bloke)
    CN - Danimarka, Norveç (Telia, NetcCom:bloke)
    KS - Finlandiya, İsveç (Telia, Sonera: bloke)
    LA - Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator (Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LE - Arjantin (Claro, Movistar: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LL - ABD (AT & T: bloke)
    LZ - Paraguay, Şili, Uruguay (CTI movil, Claro, Movistar TMC: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    MG - Macaristan (T-Mobile: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    NF - Belçika, Fransa (Mobistar, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PL - Polonya (Era, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PO - Portekiz (Optimus, Vodafone: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PP - Filipinler (Globe: bloke)
    RO - Romanya (Turuncu: bloke)
    RS - Rusya (VimpelCom, MegaFon, MTS: kilitsiz)
    SL - Slovakya (Orange, T-Mobile: bloke)
    T - İtalya (TİM, Vodafone: kilitsiz)
    TU - TÜRKİYE (kilitsiz)
    X - Avustralya (Optus, Vodafone: kilitt. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    X - Yeni Zelanda (Vodafone: kilitsiz)
    Y - İspanya (Movistar: bloke)
    ZA - Singapur (SingTel: kilitsiz)
    ZP - Hong Kong, Macao (Üç: kilitsiz)

• suan 3gs mde 4.0.1 yuklu. garantılı genpa urunu. jb yapıp yapmamak arasıdna gıdıp duruyorum. applestorede bırkac oyun ve navıgatıon programları dısında sanskı jb nın ole cokda ek bı getırısı yok gıbı bı ızlenım edındım. benmı yanılıyorum acaba cok guzel applıcatıonlar ve oyunlar varda benmı bulamadım. bırde benı en cok dusunduren olay pıl omrunde nasıl bır degısım olucak jb sonrası. zaten cok gıtmeyen pıl dahada mı azalıcak. arasında cok bır fark olucakmı. sorularımı cevaplayan arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

suan 3gs mde 4.0.1 yuklu. garantılı genpa urunu. jb yapıp yapmamak arasıdna gıdıp duruyorum. applestorede bırkac oyun ve navıgatıon programları dısında sanskı jb nın ole cokda ek bı getırısı yok gıbı bı ızlenım edındım. benmı yanılıyorum acaba cok guzel applıcatıonlar ve oyunlar varda benmı bulamadım. bırde benı en cok dusunduren olay pıl omrunde nasıl bır degısım olucak jb sonrası. zaten cok gıtmeyen pıl dahada mı azalıcak. arasında cok bır fark olucakmı. sorularımı cevaplayan arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım

Pil ömrüyle jb nin bir alakası yok.
    Yurtdışı iphone lar kilili olduğundan unlock olmadan tr. de kullanılamıyor malesef. Jailbreak bunun için şart.
    İphone daki müzikleri pcye atmak için jailbreak şart.

Getirisi çok. Araştırdığınızda bir çok güzel ve gerekli programlar mevcut. AppStore a bir girin. Göz gezdirin.
    SbSetting programını deneyin.
    Logolar- Theme - Wallpaper lar. Hareketli LockScreen Tam ekran Saatler. Multimedia programları. Msn-Facebook vb. Sosyal Ağ programları. Daha sayamadığım bir çok + var. Jb olmadan iphone kullanmak. Hapishane hayatı gibi birşey. Birşeye bağlısınız. Özgürlüğünüz yok:) Öğrendikce araştırdıkca jb ın ne kadar gerekli birşey olduğunu anlayacaksınız.

Hatta yeni bir ios çıktığında jb çıkmasını bekleyeceksiniz.
    Bilmem anlatabildimmi.

Edit: Ayrıca jb yaptığınızda cihazınızın garantisi gider diyorlar. Yok öyle birşey. İtunes dan Restore yaptığınızda Değil Genpa Apple inc. Bile anlayamaz jb olayını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 3 Ağustos 2010; 23:52:35 >

• Ben yaptım valla herşey çalışıyor şu anda... allah razı olsun yapanlardan :) yaşasın Jailbreak.........
  • BAna Çin'den gelmişti, ama listeye göre Japonya çıkıyor.

Aktivasyon kartı da yok üstelik bende. Bu yüzden hala mecburen 3.1.2 olarak kullanıyorum.
  • Terminal programini calistiramadim root siifreyi degistirecegim nasil yapariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

Terminal programini calistiramadim root siifreyi degistirecegim nasil yapariz

Sizde de mi program açılır açılmaz kapanıyor?

Ben de bu yüzden değiştiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

Şöyle Birşey Var. Cihazların unlock olup olmadığını anlamak için...

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!)  JAİLBREAK ÇIKTI

B - İngiltere ve İrlanda (O2 Sağlayıcı: bloke)
    C - Kanada (Fido & Rogers: bloke)
    CZ - Çek Cumhuriyeti (O2, T-Mobile, Vodafone: kilitsiz)
    DN - Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke)
    EE - Estonya (EMT: bloke)
    E - Meksika (Telcel: bloke)
    FD - Avusturya, Liechtenstein, İsviçre (Bir, Orange, Swisscom: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    GR - Yunanistan (Vodafone: kilitsiz)
    HN - Hindistan (Airtel, Vodafone: bloke)
    J - Japonya (SoftBank: bloke)
    CN - Danimarka, Norveç (Telia, NetcCom:bloke)
    KS - Finlandiya, İsveç (Telia, Sonera: bloke)
    LA - Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator (Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LE - Arjantin (Claro, Movistar: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür
    LL - ABD (AT & T: bloke)
    LZ - Paraguay, Şili, Uruguay (CTI movil, Claro, Movistar TMC: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    MG - Macaristan (T-Mobile: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    NF - Belçika, Fransa (Mobistar, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PL - Polonya (Era, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PO - Portekiz (Optimus, Vodafone: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün)
    PP - Filipinler (Globe: bloke)
    RO - Romanya (Turuncu: bloke)
    RS - Rusya (VimpelCom, MegaFon, MTS: kilitsiz)
    SL - Slovakya (Orange, T-Mobile: bloke)
    T - İtalya (TİM, Vodafone: kilitsiz)
    TU - TÜRKİYE (kilitsiz)
    X - Avustralya (Optus, Vodafone: kilitt. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür)
    X - Yeni Zelanda (Vodafone: kilitsiz)
    Y - İspanya (Movistar: bloke)
    ZA - Singapur (SingTel: kilitsiz)
    ZP - Hong Kong, Macao (Üç: kilitsiz)

Bana almanyadan geldi zaten DN diye gösteriyor,aktivasyon kartı yok şimdi kart almam lazım değil mi,birde garip bir sorun var 2 gündür çözemedimturkcell hattımı takıyorum hattım telefonda gözüküyor arama da yapıyorum fakat,5-10 dk sonra telefon kapanıyor kendiliğinden simkartı çıkarttığımda sorunsuz kullanıyorum,telefonda daha yeni 3 gün oldu alalı dahaibunun nedeni nedir bi yorum yazarsanız çok sevinirim

• some of the applications in your itunes library were not installed on the iPod because one or more errors occured.

apptrackr dan indiriyorum itunes a atım syc yapınca bu hatayı alıyorum?
    4.0 jb li.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.