Şimdi Ara

İOS 4 3GS,İPHONE 4 (İPHONE 4 UNLOCK ÇIKTI!!) JAİLBREAK ÇIKTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
71.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: similes

bütün yorumları okudum ama şu soruya cvp bulamadım :D)

benim telefonum 3GS yurtdışı cihaz ve 44.hafta sonrası üretim yeni botroom.. şu an telefonum 3.1.3 spirit jb li ben bunu 4.0.1 e yükselttiğimde at&t kart olmadan direk ana menüye düşecekmiyim yoksa itunes işaretinde kalmayalım aktivasyon vs gibi birşey gerekecekmi.. eğer 4.0.1 yükselttiğimde direk ana menüye geleceksem anladığım kadarıyla bu jb işe yarıyor yeni botroom olması birşey değiştirmiyor doğrumudur ?

cevap yokmu bende bekliyorum
  • iphone 4 için unlock 48 saat içinde çıkacak.
  • simdi Cydia'yi nasil kulaniyoruz ? ucretsiz applicatonlari,tema,ringtone nasil yukluyoruz telefona ?
  • iphone 3g 4.0 sürümündeyken redsn0w ile jailbreak yaparken multitasking açılsın mı diye sormuştu.

şimde 4.0.1 e update edip jailbreakme.com dan jailbreak yaptım, multitasking çalışmıyor.

multitaskingi nasıl aktif hale getirebilirim?

teşekkürler
  • google'a cydia source'ları yazarsan karşına onlarca kaynak çıkacaktır. onları tek tek cydia'a eklersin..sonra da istediğin şeyi search kısmına yazarsın. cydia da sourceları tarayıp sana istediğini sunar. ama hepsinden önce installous'u kurman lazım..bi nevi Crackli AppStore diyebilirim :)

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

simdi Cydia'yi nasil kulaniyoruz ? ucretsiz applicatonlari,tema,ringtone nasil yukluyoruz telefona ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3lijh
    Arkadaslar bu unlock hakkında bilgi verecek bı kisi yok mü nasıl yapacağız unlock 3gs için

Cydia>manage>sources>repo666 ya tikla.ultrasn0w yukle programi calistir.bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

Az once 3gs 4.0.1 sorunsuz jb oldu 3g uzerinden yaptim.

Bi site vardi app lar yayinliyordu ilacli neydi o sitenin adresi

hocam ilaçlı app nedemek?

Yani cracked app yani kirilmis ucretli uygulamalar ucretsiz hale geliyor.tabiki bu cracked uygulamalari yuklemeden once installous kurmak gerekli cydiadan. Onunda source u hackulo.us olarak ekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

Orijinalden alıntı: similes

bütün yorumları okudum ama şu soruya cvp bulamadım :D)

benim telefonum 3GS yurtdışı cihaz ve 44.hafta sonrası üretim yeni botroom.. şu an telefonum 3.1.3 spirit jb li ben bunu 4.0.1 e yükselttiğimde at&t kart olmadan direk ana menüye düşecekmiyim yoksa itunes işaretinde kalmayalım aktivasyon vs gibi birşey gerekecekmi.. eğer 4.0.1 yükselttiğimde direk ana menüye geleceksem anladığım kadarıyla bu jb işe yarıyor yeni botroom olması birşey değiştirmiyor doğrumudur ?

cevap yokmu bende bekliyorum

Yeni ve eski bootromlar da bu jb calisiyor.4.0.1 yukleyin yukledikten sonra pin kodu olmayan bir simcard takin ana menuye gecebilirsiniz.daha sonra bu jb ve unlock.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmertkan

iphone 3g 4.0 sürümündeyken redsn0w ile jailbreak yaparken multitasking açılsın mı diye sormuştu.

şimde 4.0.1 e update edip jailbreakme.com dan jailbreak yaptım, multitasking çalışmıyor.

teşekkürler

arkadaşlar yok mu bilen ? yeniden redsn0w ile jailbreak mi yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

Az once 3gs 4.0.1 sorunsuz jb oldu 3g uzerinden yaptim.

Bi site vardi app lar yayinliyordu ilacli neydi o sitenin adresi

hocam ilaçlı app nedemek?

Yani cracked app yani kirilmis ucretli uygulamalar ucretsiz hale geliyor.tabiki bu cracked uygulamalari yuklemeden once installous kurmak gerekli cydiadan. Onunda source u hackulo.us olarak ekliyorsunuz

cevap için teşekkürler. birazdan internetten araştırdım şimdilik anladım galiba.

• quote:

quote:

iphone 3g 4.0 sürümündeyken redsn0w ile jailbreak yaparken multitasking açılsın mı diye sormuştu.

teşekkürler

Var. 3g de otomatik olarak kapatiliyor bu jb de multitasking.bu konuda yapabilecegin bisey yok.
  • iphone 4 lerde calısıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender
    iphone 4 lerde calısıyor mu

Jb calisiyor. Unlock henuz cikmadi.48 saat icinde cikmasi bekleniyor
  • quote:

simdi Cydia'yi nasil kulaniyoruz ? ucretsiz applicatonlari,tema,ringtone nasil yukluyoruz telefona ?

Temalari kullanmak icin ilk olarak cydiadan winterboard adli uygulamayi kuryn.search den aratin orda cikar.sonra theme bolumunden theme kurup ana ekrandan winterboard dan indirdiginiz theme i secip cikin programdan. ( digerlerinide baskasi anlatsin benden bukadar :d )
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

teşekkürler

Var. 3g de otomatik olarak kapatiliyor bu jb de multitasking.bu konuda yapabilecegin bisey yok.

cevabın için teşekkürler

• rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    google'a cydia source'ları yazarsan karşına onlarca kaynak çıkacaktır. onları tek tek cydia'a eklersin..sonra da istediğin şeyi search kısmına yazarsın. cydia da sourceları tarayıp sana istediğini sunar. ama hepsinden önce installous'u kurman lazım..bi nevi Crackli AppStore diyebilirim :)

quote:

installous yok cydia da

edit: o yerine 0 olacak galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Ağustos 2010; 16:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

google'a cydia source'ları yazarsan karşına onlarca kaynak çıkacaktır. onları tek tek cydia'a eklersin..sonra da istediğin şeyi search kısmına yazarsın. cydia da sourceları tarayıp sana istediğini sunar. ama hepsinden önce installous'u kurman lazım..bi nevi Crackli AppStore diyebilirim :)

quote:

eski cydia'larda kullanılan sourcelarda geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

benim telefonum acil aramadan öteye gidemiyor dediğiniz şekilde wifi ile nasıl unlock edecem anlamadım ki

Üstad Amerikadan alındıysa AT&T kartı ile aktive edip ondan sonra wi-f- ile JB yapabilirsin
  • quote:

Benim kart o2 onu mü takmam lazım telefona

Hangi Şebeke operatörüyse onu takmak gerekiyor. O2 ise O2..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.