Şimdi Ara

iOS 26 developer beta nasıl indirilir ve yüklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 26 developer beta nasıl indirilir ve yüklenir?
    Apple, WWDC25 etkinliğinde iPhone’ların merakla beklenen yeni yazılımı iOS 26’yı tanıttı. Her yıl olduğu gibi, etkinlik sona erdikten sonra iOS 26 beta geliştiriciler için indirilmeye açıldı. iOS 26 yeniliklerini şimdiden deneyimlemek isteyen kullanıcılar için, iOS 26 developer beta nasıl yüklenir adım adım anlattık.

Ayrıca Bkz.iOS 26 alacak telefonlar: Güncelleme hangi iPhone modellerine gelecek?

iOS 26 beta indirme ve yükleme adımlarına geçmeden önce iPhone’unuzu iCloud veya bilgisayara yedeklemenizi öneririz. iOS 26’nın ilk betası olduğundan kullandığınız bir uygulamanın açılmaması, yavaşlık, kasma, donma, ısınma veya başka bir sorunla karşılaşabilir ya da yeni Liquid Glass tasarımı hoşunuza gitmediğinden iOS 18’e geri dönmek isteyebilirsiniz. iPhone 11 ve daha yeni modele sahipseniz, Apple geliştirici hesabına gerek olmadan, ücretsiz olarak iOS 26 dev beta sürümü indirebilirsiniz.

iOS 26 Developer Beta indirme ve yükleme adımları

1. Ayarlar uygulamasını açın

2. Genel - Yazılım Güncelleme bölümüne gidin.

3. Beta Güncellemeleri’ine dokunun.

4. iOS 26 Developer Beta’yı seçin.

5. iOS 26 güncellemesi görünecektir.

6. iOS 26’yı indirmek ve yüklemek için “Şimdi Güncelle”ye dokunun.

Not: iPhone’unuzun beta yazılımına erişebilmesi için Apple Beta Software Programı’na kaydolurken kullandığınız Apple Hesabı’nın aynısıyla giriş yapmanız gerekir.

• konuya girince denedim oluyor 16e. bunu yapsın bir de watch 10'da deneyecem.

SE2. boyut değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Haziran 2025; 12:32:3 >

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    16e alan varmıymış vay be bu firma hala alacak buluyor demekki🤣🤣

53 bin tl'ye magix 7 pro var saf iphone almış birde zoruna gidince engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 10 Haziran 2025; 12:35:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt

niye nesi var? 16'dan %20 daha çok gidiyor şarjı bi kamerası gece güzel çekmiyor. 53 bin lira sen aç da bir tarafına gül. blok.

• Otomatik güncellenelerin altında beta güncellemeleri diye bir başlık yok.( 14 promax tlf num)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

iğrenç yazılımı, berbat optimizasyonlar, leş gibi video çekimi, leş gibi sosyal medya içerik kalitesi ile çinli markaları gelip övmek ciddi anlamda varoşluk, vizyonsuzluktur iOS 26 developer beta nasıl indirilir ve yüklenir? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    hahahahahaha. Hiç kullandın mı konuşuyorsun burda🤣 ben 2009'dan beri applecıyım ama devri bitti apple'ın. Sen git imei kayıtlı iphone ara honor miss türkiyeye özel fiyatlandırma ile satıyor magic 7 pro'yu avrupa fiyatı övdügün iphone ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 10 Haziran 2025; 12:51:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekremerdem 4DR78 E kullanıcısına yanıt

app galeriden developer indirip üye olmazsan olmaz bakma editör gerek yok demiş.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

toplu blok konusu. ben bu linki bi atayım da 16e konusuna bakın bakalım kim almış kim almamış siz gidin don alın önce kendinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Haziran 2025; 12:53:21 >

aa öyle mi olmuş hemen satıyorum 16 pro’yu iOS 26 developer beta nasıl indirilir ve yüklenir? 

bende honorun tableti var iphone’dan sonra elime alınca o yazılım o uygulamalar herşey berbat geliyor sadece birşeyler izlemek için kullanıyorum sana güzel geliyorsa o senin kalite algının yerlerde sürünmesi ile alakalı iOS 26 developer beta nasıl indirilir ve yüklenir? 

honor yurtdışında aynı fiyata iphone kadar bol alıcı bulabiliyorsa o zaman kıymetiharbiyesi olur ama yıllık satış raporlarında hiçbir yerde adı sanı geçmiyor isterse 10.000$ fiyat koysun suratına tüküren yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 10 Haziran 2025; 13:4:20 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Abd'de satmadığı için normal. Huawei'yi bilen Honor'u alıyor zaten. Hangi tableti sende var bilmiyorum, yazılımı zaten iOS ile neredeyse aynı.

• ne salça adamlar var ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse 1dk’da %1 şarj harcıyor, günlük kullanım için uygun değil henüz.

• Bu millet kafayı yemiş vallahi. Adamın canı 16e almak istemiş. "Sanane" ne aldığından. Bir de dalga geçtiğini sanıyor.
    milletin yediğine, içtiğine , tuttuğu takıma , dinine , partisine her moka karışmak ne haddinize. Bir salın milleti artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.