|
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 10 Haziran 2025; 12:35:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
niye nesi var? 16'dan %20 daha çok gidiyor şarjı bi kamerası gece güzel çekmiyor. 53 bin lira sen aç da bir tarafına gül. blok. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iğrenç yazılımı, berbat optimizasyonlar, leş gibi video çekimi, leş gibi sosyal medya içerik kalitesi ile çinli markaları gelip övmek ciddi anlamda varoşluk, vizyonsuzluktur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 10 Haziran 2025; 12:51:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
app galeriden developer indirip üye olmazsan olmaz bakma editör gerek yok demiş. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- toplu blok konusu. ben bu linki bi atayım da 16e konusuna bakın bakalım kim almış kim almamış siz gidin don alın önce kendinize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Haziran 2025; 12:53:21 > |
aa öyle mi olmuş hemen satıyorum 16 pro’yu bende honorun tableti var iphone’dan sonra elime alınca o yazılım o uygulamalar herşey berbat geliyor sadece birşeyler izlemek için kullanıyorum sana güzel geliyorsa o senin kalite algının yerlerde sürünmesi ile alakalı honor yurtdışında aynı fiyata iphone kadar bol alıcı bulabiliyorsa o zaman kıymetiharbiyesi olur ama yıllık satış raporlarında hiçbir yerde adı sanı geçmiyor isterse 10.000$ fiyat koysun suratına tüküren yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 10 Haziran 2025; 13:4:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|