Şimdi Ara

iOS 26.1 Beta yayınlandı: Apple Intelligence artık Türkçe! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben indirip denedim, şuan da Türkçe’de telesekreter çalışmıyor. Güzel özellikti.. Yarın aramayla ilgili diğer özellikleri de deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Beş para etmez, herkes 18 e dönüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

anca böyle kendinizi kandırırsınız, nasıl ki şuan bu forumda ve gündelik hayatta TÜRKÇE konuşuyorsunuz , böyle de devam edeceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kendini kandıran, belli! Kendi kendine çıkarımda bulunuyorsun. Kendi çıkarımına da mutlak doğru diye inanıyorsun. Benimle mi yaşıyorsun ki benim kiminle nasıl konuştuğumu biliyorsun ? Mesala sen bir ingilizle konuşunca türkçe mi konuşuyorsun? Ben onlarla konuşunca da onların dilinden konuşuyorum , kendimi daha iyi ifade edebilmek için ! Ya da Suriye vb. ülkelerden Türkiye’ye gelen mülteciler neden türkçe konuşuyor! Dil bir iletişim aracı, zamanla gelişir de değişir de. Buna ne sen engel olabilirsin ne de bir başkası? Farklı anlamlar yüklemeye gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.