Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.216
Cevap
336
Favori
495.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok girmiyorum soran olmuş, öncelikle kestirme yapıyorsunuz daha kısa yolu varsa ben bilmiyorum ama android gibi basıp açılır basıp kapatılır. Devre dışı falan kalmamazlık yapmaz kendim karıştırıp yaptım sembollerde kendini seçebiliyorsunuz. Denetim merkezine ekleme işlemi de açtığınızda aşağıda denetim ekle kısmından kestirme ekle seçeneğini seçip boyutlandırmayı kendini yapıyorsunuz. Detay isteyene yazarım yine

iOS 18  | ANA KONU | 18.5

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• TR_Asker kullanıcısına yanıt

yaptım ben de :D ama keşke tek tıklamayla açıp kapatma olsa ben sadece kapatmayı yapabildim sizde de öyle mi yani açmayı yapabilmem için 1 tane daha oluşturmam gerekiyor o da göze hitap etmez

• Theburnu T kullanıcısına yanıt

iphone bul kapat, shift ile geri yükleme yap yeterli :)

• Apple pay’e kart ekleniyor mu? Durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de yaşıyorsun az sakin :) maalesef yok o dediğin.

• byJuck kullanıcısına yanıt

Bi video gördüm çünkü kartın ön arka yüzünü okutuyor. Karttaki nfc yi telefona kopyalıyor. Bu sayede kart işe temassız ödeme gibi görünüyor. Apple pay ile bağlantısız çalışıyor yani cüzdan üstünden

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle bi kestirme kullanıyorum çok daha pratik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Eylül 2024; 20:31:47 >

• uzil kullanıcısına yanıt
    Sistemi yeniden başlat cihaza bildiğimiz restart mı atıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iphone 18 güncellemesi gelmiş benim XR ye. bugün X de problem çıktı diye paylaşımlar var. ne dersiniz arkadaşlar? telefona kurayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Apple Pay zor gibi şimdilik ama NFC nin açılacağını düşünüyorum bankalara.

Hocam shortcut Wi-Fi bağlantısını kopartmıyor direk kapatıyor değil mi? Eğer öyleyse link alabilir miyiz pratik görünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 17 Eylül 2024; 20:4:52 >
  • iOS 18.1 Developer Beta 4 (22B5045g) Yayınlandı 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 17 Eylül 2024; 20:32:7 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

sistemi yeniden başlat siriye verilen komut ile çalışıyor..yani ona basınca siriyi aktif edip senin yerine belirlediğin sesli komut ile sistemi yeniden başlatıyor/du..artık çalışmıyor sanırım

• Krone K kullanıcısına yanıt
    orda gördüğün hepsi direk kapatıyor wifi, bt, hücresel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Eylül 2024; 20:24:24 >

Teşekkürler hocam güzel olmuş

• Uygulama gizleme nerden nasıl yapılıyor bulamadım ya

• ipad air m1 yükledim denemek için. ana ekran ve denetim merkezini düzenleyeyim dedim allahım bu kadar kanser bir şey olamaz. gerçekten birkaç tane uygulama ve aracın yerini değiştirmek daha zor ve mantıksız olamazdı. şimdi ayarladım uzun süre de dokunmayacağım en ufak dokunuşta her şeyin yeri karışıyor. ayrıca bu standart mavi manzara fotoğraflı duvar kağıdı çok fena buglu dikey yatay dönüşünü yapmıyor. ayrıca dikey yönde kilit ekranına spotify aracı eklenmiyor. ufak tefek birkaç şey daha yaşadım ama sizin de vaktinizi almayayım. telefonum ip13’e de yükleyecektim ama şuan 17.7 yüklemiştim sanırım onda kalacağım. tableti de dfu ile sıfırdan kurdum bu arada.

• Ozan Tataroglu kullanıcısına yanıt

uygulamaya basılı tutunca çıkan seçenekler arasında hocam

• darqtitanQ D kullanıcısına yanıt
    Basılı turuyorm gizleme diye seçenek yok Face id gereksin var sadece bi de gizlenince nerden bulacaz:)

• Ozan Tataroglu kullanıcısına yanıt

face id seçince 2 seçenek çıkıyor ordan gizleniyor..gizlenen uygulama en sağdaki uygulama arşivinin en altında gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.