16.6.1, 16.7 RC (20H18), 17.0 versiyonları ve bunların altına TrollStore var şu anda, bu bile tam root erişimi sayılmaz. 16 PM, 15 PM gibi cihazlar için jailbreak çok çok uzak bir ihtimal şu an. Aslında yapılır ama ben Apple'ın geliştiricileri para ile satın aldığını düşünüyorum. Yıllardır bu işin yerinde sayması pek normal değil. Gram oynama yok. |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (168. sayfa)

-
-
12 cihazı en son ilk aldığında 2021 de kurmuştum bugün 18.2 betaya geçip telefonu sıfırladım ciddi bir iyileşme oldu. Şarj hız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen ! Araç takımı ekle seçeneğinden tarih widget'ını yanlışlıkla sildim. Ne yaptımsa geri getiremedim. Bu konu hakkında bilgisi olan lütffen yardım etsin !!!
-
Ünlem kullanan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla bir dernek kurmak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başkanı da sen ol !
-
Varsa bi çözümün yardım et ! yoksa boş yapma abicim. Ergen şakası çekecek durumda değilim.
-
katılıyorum.
-
-
18.2 beta üç ile fotoğraflar uygulamasından video izleme eziyeti bitti. Eskisinden bir tık daha iyi.
Yeni duvar kâğıtları gelmiş
DFU güncellemeden sonra ''Bu iphone kısmen ayarlanmış'' uyarısı alan arkadaşlar; reddit'te konunun çözümü olarak, güncelleme işlemi bitince ''Cihazınızın bağlantısını kesmeyin 10 sn sonra cihazınız burada görünecek'' deyip 9-8-7 saymaya başladığında cihaz bağlantısını kesin. Bende cihaz açılana kadar bilgisayara itunes'e bağlı kalıyordu ve telefonu kurarken kısmen kurulmuş uyarısı alıyordum. Kurulum bitince 10 sn den geri saymaya başlayınca telefonu çıkardım ve kurulumda hiç bir uyarı almadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcangoral -- 12 Kasım 2024; 11:21:3 >
-
Telefon bağlantısını tam olarak hangi aşamada ve nasıl kesmek gerekiyor, anlayamadım? Yani o uyarı göründüğünde bilgisayarda bağlantı kesme butonu işlevsiz oluyor; direkt kablodan söküyor muyuz? 🙏
Evet, güncelleme işlemi bitip telefon kapanınca itunes'ta 10 dan geriye doğru saymaya başlıyor. Yani artık güncelleme işlemi tamamen bitmiş oluyor. Telefonun kablosunu çıkarmanız gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcangoral -- 12 Kasım 2024; 11:18:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcangoralEvet, güncelleme işlemi bitip telefon kapanınca itunes'ta 10 dan geriye doğru saymaya başlıyor. Yani artık güncelleme işlemi tamamen bitmiş oluyor. Telefonun kablosunu çıkarmanız gerekli.
Bu bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Peki kabloyu uyarı esnasında çıkardığımızda cihaz dfu modda kalmaya devam ediyor mu?
Normalde dfu moddan güç tuşuna basılı tutarak çıkılması gerekiyordu sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne demek istediğinizi tam anlamadım ama şöyle açıklamaya çalışayım;
Cihazı dfu moda alıp itunes ile güncellemeye başladınız (bu adımları biliyor olduğunuzu varsayarak es geçiyorum.)
itunes güncelleme işlemini bitirdi ve bu uyarı (geri sayım) ekrana çıktı.
Artık cihazınızı kablodan çıkarabilirsiniz. (Eğer çıkarmaz da cihaz açılana kadar beklerseniz yine kısmen ayarlanmış uyarısını görürsünüz.)
Cihazı kablodan çıkardınız, 25-30 saniye yine siyah apple ekranı geliyor, sonra cihazınız açılıp kurulum ekranı geliyor ve ilk kurulumunuzu yapıyorsunuz.
Bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcangoral -- 12 Kasım 2024; 12:25:14 > -
yani sonuç olarak iki seçenek içinde, çıkarsak yada çıkarmasak ne yararı yada ne zararı var? sıkıntı olur mu?
-
Eğer sürüm düşürme yapılmıyorsa DFU modu ile zaten güncel bir sürüme geçiş yapılacaksa daha güvenli olan bir yöntem de DFU modunda iken karşımıza çıkan güncelle seçeneğini kullanarak doğrudan iTunes üstünden (ya da Mac bilgisayar tarafında Finder ile) yapmak olabilir. Yani ipsw’den yazılım indirmeden her şeyi iTunes ile halletmek (yazılımı iTunes indirecek). İOS 18’e geçerken böyle yapmıştım, hiç uyarı çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 12 Kasım 2024; 20:50:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X