Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.6.2 (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Impheatus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.621
Cevap
335
Favori
540.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18.0 da bazı donma problemleri var sanki. Güncelleme yakındır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    Develepor beta kullananlarda görünmez ,üst sürümdesiniz alt sürüme dönüş OTA yapılamaz. ..

Ayrıca IOS 18.1 Ekim ayının ilk yarısında yayınlanacak.IOS 18.1 beta sorun yoksa 18.0.1 yüklemenin bir anlamı yok. ..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    18.1 beta 5 deyim biraz sorunlu bir sürüm. Arada Ekran dokunma algilamama yine arada garip bi donma oluyor. Sarj benim icin onemli degil takmam kafaya hic ama sarjda iyi degil belirteyim dedim. Haftaya insallah yeni beta gelirde yuklerim diye bekliyorum o zaman. Teşekkürler 🙏

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    iPhone 16 pro Max cihazımda çok çok nadir anlık donma var.AppStore bu konuda bizzat gidip değişim istedim.IOS 18.0.1 sürümü bu düzeltmeyi barındırdığı belirtildi.Yeni seri cihazlarda yoğunlukla var. ..

• Officer0606 O kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde beta sürümü bug denk gelmesi normal.Pil konusunda hiç bir sürüm ve cihazda takıntı yapmadım altı üstü bir telefon yani.Pil değişimi geldiğinde yeniliyorum.Zaten yakın süreçte IOS 18.1 sürümü yayınlanacak ve sabırlı olmak gerekiyor . ..

iPhone 12 pro Max ilk çıktığında 5G bağlantı sorunu vardı ve iki sürüm sonrasında düzeldi.Forum IOS başlığında bu sorunu dile getirdiğimde gülüp 5G kullanma dostum bizde bu sorun yok Türkiye 5G yok diyen cevaplara denk geldiğimide belirteyim . ..

• ip15 pro ios 18.0 sürümünde şöyle bir problem yaşamaya başladım. Örneğin telefon şarjı 41 iken telefonu yeniden başlattığımda pil göstergesi 38’e düşüyor. Ancak aida64 programından baktığımda 40 gösteriyor. Yani pil kalibrasyonu veya yüzdelik gösterge ile ilgili bir bug var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Sizde bana demiştiniz. Resimde var🥳

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 28 Eylül 2024; 19:20:45 >
  • yeni iOS’un ilk sürümlerinde buglar kaçınılmaz güncelleyenler bunları göze alarak güncellemiştir diye tahmin ediyorum.
    gerçi ben çok memnunum bir sorunla karşılaşmadım halâ

• İphone 12 de ben ios 18ten çok memnunum pil daha iyi gidiyor ve daha akıcı tek sorunum denetimli erişimde 3 kez power tuşuna basıyorum çok geç bildirim veriyor cihaz donuyor resmen ufaklığa bazen telefonu veriyorum bu sebeple lazım yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferbarut -- 28 Eylül 2024; 21:14:57 >
  • 14 pm için 18.1 public beta 2 yüklemenin bir faydası var mı? Bu AI içerikli bir güncelleme sanıyorum. 15 altı seriler için farklı bir güncelleme yayınlayacak mı yoksa bu herkes için mi veriliyor emin olamadım. Bunu yükleyeyim mi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Eylül 2024; 23:21:47 >
  • ios 18 carplay müzik ve haritalar çalışıyor ama arama yaptığımda bir dakika sonra çarplay kapanıp yeniden başlıyor. Çok sinir bozucu. Telefon görüşmesi yapılamıyor. 18.1 betada da öyle mi acaba?

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Sürümler ilk yayınladığında garip şekilde bug bir kullanıcıda yokken başka kullanıcıda denk gelebiliyor.O yüzden ilginç bir hata bazen bize denk gelmiyor.Sürümde hata yok sadece sende var gibi garip yorumlar yapmak gerçekçi olmuyor.IOS konusu sürekli takip edenler bu tür durumlara alışıyor.Beklemek lazım ve zaman alıyor.Bana denk gelmez derken bu güne kadar enteresan hataları tüm arkadaşlar gibi bizzat yaşıyoruz . ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Eylül 2024; 0:53:5 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    IOS tüm sürümleri her cihaza geliyor.Fakat modele göre içerik ve özellikler değişiyor.Kişisel düşüncem biraz sabredip IOS 18.1 ana sürümünü yüklemek mantıklı olabiliyor.Betalarda bug daha çok denk gelinebiliyor.Ekim ayının ilk yarısında çıkacak. ..

• Arkadaşlarla selamlar,

Görsel arama kismini en kolay Samsung circle to searh ile yaptı bildiğiniz üzere ve benimle çok sık kullandığım ve sevdiğim biri özellikti. Şimdi bunu ıphone tarafında en kolay ve en rahat nasıl yaparız onu göstereceğim.

Aşağıdaki videoda eylem düğmesine e atadığım kestirmeden kolayca yapabiliyorum. Eylem butonu olmayan iPhone modelleri Assistive touch a atayabilir.

Örnek Video:

Kestirme İçeriği:

iOS 18  | ANA KONU | 18.6.2

• 15 PM e fotoğraftan nesne silme ozelligi 18.1 ile mi gelecek ? Yoksa sadece 16 larda mi olacak

• iyo kullanıcısına yanıt

16’ya verilecek özellikler 15PM ve üzerine de verilecek.

• ozcangoral kullanıcısına yanıt
    CarPlay i kablosuza dönüştürmek için bir aparat almıştım. Bu dediğiniz sorunu yaşadığım için iade etmiştim. İOS 17 vardı o zaman. Sonra carlinkit 5.0 aldım rahat ettim. Şu an 18.1 pb2deyim. Hiçbir sorunum yok

• developer.84 kullanıcısına yanıt
    Circle to search gerçekten çok kullanışlı bir özellikti. Eksikliğini en çok hissettiğim şeylerden biri. 😅
    Aksiyon butonu da mantıklı. Ben de arkaya 3 kez dokunma olarak ayarladım iş görüyor.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Bu sorundan redditte de bahsedilmiş. Kabloyla bağladığınızda bile oluyor denilmiş. Sorunun ios 18 kaynaklı olduğu 18.1 beta da böyle bir sorun olmadığından bahsedilmiş. ios 17 de kablosuz aparatımla hiç sorun yaşamazken ios 18 de problem yaşamaya başladım. Mecbur yeni güncellemeyi beklicemhttps://www.reddit.com/r/iphone/comments/1fk5rcn/carplay_issues_with_ios_18/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcangoral -- 29 Eylül 2024; 10:47:11 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.