Günceleme 24 saniyede indi bakalım kurması ne kadar sürecek |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (53. sayfa)

-
-
Arama ekranında arka fon gri olmuş , bu degistiriliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet aynen bende de öyle düzelir bir sonraki sürümde.
-
Evet sanırım yok yani ben bulamadım.
-
14 plus için herhangi bir kasma donma yok. 16.6.1 e göre şarjı bi tık daha hızlı gidiyor gibi geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstüne basılı tutup gelen değiştirme yerinde tekrar üstüne basarsanız konum girmenizi isticek istanbul yaparsanız düzeliyor
14 pro için deneyen oldu mu hız/pil nasıl
Ben az önce kurdum pil için yorum yapamam ama, yenileme hızının yüksekliği hissediliyor, sanırım bahsedilen 90hertz'e düşme muhabbeti bu sürümde ya azaltılmış yada kaldırılmış.
-
Arkadaşlar 14 Pro Max kullanıyorum. Şuan için erken ama bu güncellemeyi yapmamı önerirmisiniz. Yoksa biraz daha beklemelimiyim.
-
-
iPad Mini 5 konusu aktif olmadığı için buraya sorma ihtiyacı hissettim. PC veya Mac olmadan temiz kurulum yapabilmek mümkün mü? Reddit vs. baktım fakat düzgün bir cevap bulamadım. iOS 16.6.1 sürümündeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 19 Eylül 2023; 15:16:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ya arkadaşlar bu bildirim sesi değişmiş (14 pro max). bildirim seslerine de müdahale yok. napacaz bu nereden değişiyor?
kulaklarım zaten az duyuyor sıkıntılı. Hiç duyamıyorum bu yeni bildirim sesini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 19 Eylül 2023; 15:29:33 > -
Valla ben beğendim 13 bir tık daha serileşmiş.
-
Evet hocam konum hep açık.
-
17yi kurduk 84 olan pil sağlığı servise düştü 😀😀 i11
iOS 17'nin bana göre getirdiği en buyuk yenılık budur. Sımdı sayısız yenı otomasyon yapabılırız artık.
-
oha. 79 mu oldu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bi anda 79 a düştü
1-2 şarj beklemek lazım. index'leme yapıyor olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X