Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.059
Cevap
234
Favori
681.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana geldi hocam 6.2 gb
    Public beta 4 yüklüydü telefonda en son belki ondan dolayı sıfırdan kuruyodur bana
    16 dan geçenlere 3 küsürmüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta lansman sonrası IOS 17 RC yüklemiştim. 1 hafta öncesinden deneyimlemiş oldum 😎

• uzil kullanıcısına yanıt

Her cihaz ve modele sürüm boyutu farklı yansıyacak.Boyut konusuna takılmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipsw ye ne zaman düşer 14 pm için tahminen ?

• WatchteR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, yükleyelim o halde.

• ipswye genelde geç düşüyor geçende 1 saat sonra düşmüştü umarım daha erken düşer beklemedeyiz

• 14 PM kullanıp rc sürümünü kuran arkadaşlar, ne diyorsunuz geçelim mi yoksa hata mı dolu?

• Dt.Ozan kullanıcısına yanıt
    Zaten RC sürümü için bu linkte 17 RC ipsw bulunuyor.17.0 ile RC aynı .Burdan cihaz modeline göre indirebilirsiniz.

https://ipswbeta.dev/ios/17.x/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 20:19:48 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Bunu kurmak sorun olmaz mı? İmzalı sürüm falan siye çıkıyor ya ipsw ler ondan soruyorum.

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Apple yapı numarasına göre imzaları kontrol edip onaylıyor.17.0 ile 17 RC aynı.Sorun yaratmaz.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    İndirsek windows itunes şu an kurmamıza izin verir mi acaba?

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Az sabırlı olun.iTunes bazen anlık stock sürüm için güncelleme alıyor ve iTunes güncelleme yansımadan yüklenebilir durumdamı bilmiyorum.Mac OS kullanıyorum . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 20:24:55 >
  • Yahu bu kadar sabırsız olacak ne var? 14 Pro max var. Kuralım mı napalım. Aynısının lacivertiyse stabil sürüm gelene kadar beklerim.

• iTunesden güncelleyeceğim ama gözükmüyor. Sizce ne zaman düşer? Temiz kurulum yapmak istiyorum.

• Temiz kurulum dediğinizde DFU modda ipsw yükleyerek yapılan işlemdir.Siz iTunes üzerinden sürümü güncellemek için soruyorsanız beklemeniz gerekir.DFU modda temiz kurulum yapacaksanız IOS 17 RC sürümünü kullanabilirsiniz .

• Ben RC surum kullaniyordum ama degisiklik yok sanirim. Beta’dan cikmistim ama gelmedi.

17.1 falan ciktiginda sanirim gelir degil mi?

• Sizin dediğinizde var da itunes da geri yükle dediğimizde 'geri yükle ve güncelle' seçeneğini seçip öyle kurucam. Rc sürümünün ben hatalarının düzeltileceğini düşünüyorum çünkü xr den 13 e kadar ki cihazlarda aşırı pil performansı düşüşü var.

• iPSW dosyası düşmemiş daha.

• 13 pro max kullanıyorum sizce kurmalı mıyım stabil mi yoksa beklemeli miyim?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.