< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (42. sayfa)

-
-
Geçen hafta lansman sonrası IOS 17 RC yüklemiştim. 1 hafta öncesinden deneyimlemiş oldum 😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her cihaz ve modele sürüm boyutu farklı yansıyacak.Boyut konusuna takılmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ipsw ye ne zaman düşer 14 pm için tahminen ?
-
Teşekkür ederim hocam, yükleyelim o halde.
ipswye genelde geç düşüyor geçende 1 saat sonra düşmüştü umarım daha erken düşer beklemedeyiz
-
14 PM kullanıp rc sürümünü kuran arkadaşlar, ne diyorsunuz geçelim mi yoksa hata mı dolu?
-
Zaten RC sürümü için bu linkte 17 RC ipsw bulunuyor.17.0 ile RC aynı .Burdan cihaz modeline göre indirebilirsiniz.
https://ipswbeta.dev/ios/17.x/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 20:19:48 >
Bunu kurmak sorun olmaz mı? İmzalı sürüm falan siye çıkıyor ya ipsw ler ondan soruyorum.
Apple yapı numarasına göre imzaları kontrol edip onaylıyor.17.0 ile 17 RC aynı.Sorun yaratmaz.
İndirsek windows itunes şu an kurmamıza izin verir mi acaba?
Az sabırlı olun.iTunes bazen anlık stock sürüm için güncelleme alıyor ve iTunes güncelleme yansımadan yüklenebilir durumdamı bilmiyorum.Mac OS kullanıyorum . . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Eylül 2023; 20:24:55 >
Yahu bu kadar sabırsız olacak ne var? 14 Pro max var. Kuralım mı napalım. Aynısının lacivertiyse stabil sürüm gelene kadar beklerim.
iTunesden güncelleyeceğim ama gözükmüyor. Sizce ne zaman düşer? Temiz kurulum yapmak istiyorum.
-
Temiz kurulum dediğinizde DFU modda ipsw yükleyerek yapılan işlemdir.Siz iTunes üzerinden sürümü güncellemek için soruyorsanız beklemeniz gerekir.DFU modda temiz kurulum yapacaksanız IOS 17 RC sürümünü kullanabilirsiniz .
Ben RC surum kullaniyordum ama degisiklik yok sanirim. Beta’dan cikmistim ama gelmedi.
17.1 falan ciktiginda sanirim gelir degil mi?
Sizin dediğinizde var da itunes da geri yükle dediğimizde 'geri yükle ve güncelle' seçeneğini seçip öyle kurucam. Rc sürümünün ben hatalarının düzeltileceğini düşünüyorum çünkü xr den 13 e kadar ki cihazlarda aşırı pil performansı düşüşü var.
-
iPSW dosyası düşmemiş daha.
13 pro max kullanıyorum sizce kurmalı mıyım stabil mi yoksa beklemeli miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X