Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.958
Cevap
287
Favori
665.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne rezil bi durum ya. Watsapp güncel sırf bu yüzden 18 e geçicem mecbur yani.
  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Geçen 2 hafta boyunca çeşitli sohbet gruplarından ve özelden aynı anda yoğun yazışma süreçlerim oldu, oralarda biraz sistemin zorlandığını gördüm. Sıralama yaparken altlara geçen sohbet mesela siyaha düşüp bir süre sonra toparlıyordu. Yani aşırı yük kasıyordu telefonu (iPhone 12).
  • kinemania K kullanıcısına yanıt

Demekki telefondan deil yazılımsal bi durum. Benim cihazım i11 yani watsapp bu telefonda kasamaz okadarda eski deil. Hadi iphone 7-8 olsa anlıcam. 18 e geçicem mecbur hiç yazışma yapılamıyo. En son kime yazdığım belli deil resmen.

iOS 18’de klavye kasılması sorunuyla karşılaşabilirsiniz. İyi araştırmanızı öneririm.

nasıl bi yol izleyelim hocam :) İos 17 ye daha yeni sürüm gelmez. Bu durumda kendi kendine düzelmez. Ne yapıcaz bilemedim

Belki WhatsApp yeni güncellemelerden sonra toparlanır. Baktınız olmuyor iCloud’a yedek alıp, WhatsApp’ı da yedekleyip tüm ayarları ve içeriği sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
  • Dostlar, bir arkadaş iPhone 11 kullanıyor. Cihaz iOS 16.6 sürümünde ve cihazı iOS 17.7.2'ye güncellemek istiyor. Normalde IPSW kapalı olduğu için geçilemiyor. Ama OTA üzerinden iOS 17.7.2 açık görünüyor. Fakat telefondan kontrol ettiğinde sadece iOS 18.2 görünüyor. OTA üzerinden açık ise bunu nasıl aktif edip iOS 17.7.2'ye güncelleyebiliriz?

ipsw.me
    Choose an OTA for the iPhone 11 / IPSW Downloads
    https://ipsw.me/otas/iPhone12,1

@ctrl-alt-delete @SEHZADE63 @hayloft @kinemania

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla artık iOS 17’de kalma seçeneği kapandı hocam. Maalesef bundan sonra sadece iOS 18’e geçilebilir.
  • Arkadaşımız geçen mesajında dönüş yolunun kapandığını söyledi. Önceden 17.6’nın betasına geçilip oradan OTA ile 17.7.2’ye geçilebiliyordu ama sanırım o da kapandı. 🫤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 18 Aralık 2024; 6:16:29 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben olsam geçmezdim 😂
  • İyileştirilmiş pil şarjıyla ilgili enteresan bir şey var. Aylardır, her gece belli bir saatte şarja takıp sabah aynı saatte şarjdan almama karşın bu fonksiyon evdeyken hiç çalışmıyordu. İş için iki haftalığına başka bir şehirde bulundum. Orada kendiliğinden aktif hale geldi. Hatta gün içinde düzensiz şarj etsem bile gece şarja koyunca pil %80’e ulaşınca iyileştirilmiş şarj devreye giriyor ve düzgünce çalışıyordu. Eve döndüm. Artık yine çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 20 Aralık 2024; 10:9:21 >
    15 gün sonra kendisi aktifleşir iyileştirilmiş şarjı maalesef böyle çalışıyor
  • Oner4343 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sistem servislerindeki önemli konumları aç-kapa yaptım. Önemli konumlarda kayıtlı veriyi de sildim, belki yeniden kayıt oluşturur diye… Başka bir yol gelmedi aklıma. Bir süre konum servislerini hep açık kullanırım, belki işe yarar.
  • iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1
  • Arkadaşlar merhaba iPhone 12 pro Max kullanıyorum pil sağlığım %80 şöyle ki gece mesela 90 da herşey kapalı şekilde telefonu kilitliyorum sabah 8 de baktığımda 75-80 civarı şarj kalmış oluyor yani telefon 8 saat gibi bir sürede kilitli ekranda yüzde 12-13 gibi eksilme oluyor normal mi bu sizlerde nasıl acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.